Чи варто робити лазерну епіляцію

Просмотров: 1965
Чи варто робити лазерну епіляцію

Проблема видалення волосся важлива і для жінок і чоловіків

Варто зазначити, що треба вибирати якісні та безпечні варіанти. Лазерна епіляція, на разі, є ефективним і безпечним методом для того, щоб позбавитися волосся. Епіляція різних ділянок тіла та обличчя безпечна, але варто враховувати якість апарату, яким будуть проводити епіляцію та рівень спеціаліста, що працює з вами.
Процес епіляції вимагає проходження курсу процедур 8 – 10 разів для повного позбавлення від волосся на 1– 7 років. Кількість сеансів епіляції залежить від кількості меланіну у волоссі та від стану гормонального фону людини.

Переваги лазерної епіляції

- Лазерна епіляція є безпечною процедурою , тому що не проводить хімічний вплив на шкіряні покриви та не має яскраво вираженого почервоніння у вигляді алергічних реакцій та рубців після процедури. Лазерна епіляція проводиться за допомогою променів, що проникають під шкіру на 2-3 мм.
- Процедура лазерної епіляції є безболісною. Але варто пам’ятати, що спеціаліст має дотримуватися певної методики роботи для досягнення найкращого результату. Саме тоді епіляція навіть у самих чутливих місцях буде проходити безболісно.
- Висока ефективність процедури дає бажаний результат для клієнта, адже після процедури на тілі залишається не більше 3-4% волосся.
- Довготривалий ефект від лазерної епіляції є особливою перевагою. Клієнти, що проходять відповідний до рекомендацій курс позбавляються волосся на 1 – 7 років.
- Сеанс лазерної епіляції займає від 10 до 60 хвилин. Це залежить від обсягу роботи.
- Вартість процедури та довготривалий результат справді варті уваги.

Процедура має певні протипоказання, тому потребує первинної консультації зі спеціалістом

Не варто нехтувати цим пунктом, адже це ваше здоров’я про яке варто потурбуватися.Тому лазерну епіляцію робити не можна якщо у вас:
- онкозахворювання;
- діабет у стадії декомпенсації;
- світле або сиве волосся;
- індивідуальні проблеми.
Також є відносні протипоказання щодо лазерної епіляції. В такому випадку варто детально проконсультуватися зі спеціалістом та лікарем. Ось які протипоказання варто враховувати:
- хронічні та гострі захворювання шкіри;
- засмага, після якої не пройшов термін в 2 тижні;
- родимки у місцях епіляції;
- варикоз;
- застуда та грип;
- алергії в актиній фазі;
- опіки, садини, подряпини на місці епіляції.
Вагітність також є протипоказанням для епіляції, але це питання варто обговорювати з лікарем індивідуально.
Зробити процедуру лазерної епіляції дуже легко, але варто дотримуватися правил після проведення процедури:
- протягом 2 днів після епіляції не відвідувати сауну, не приймати гарячий душ, не купатися в басейні чи відкритих водоймах;
- 3 дні після процедури не користуватися лосьйонами на спиртовій основі;
- 14 днів після епіляції не відвідувати солярій та не засмагати, а також не наносити сонцезахисний крем;
- ретельне зволоження шкіри за допомогою «Пантенол» чи «Бепантен»;
- на ділянках шкіри, не прихованих від прямого впливу сонячних променів, впродовж тижня використовувати відповідні захисні креми.

Лазерна епіляція має дуже довготривалий ефект і може послужити ідеальним розв'язання проблеми волосся для жінок та чоловіків. Та все ж варто розуміти всі ризики та дотримуватися відповідної поведінки. Так результат від лазерної епіляції буде тільки на користь.

Если увидели ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter!

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ

Почитать еще:

28 марта 2024 г.
28 марта 2024 г.
28 марта 2024 г.