Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
jenifer
Специалист
Зарегистрирован: 04 дек 2011, 08:53Сообщений: 3624Благодарил (а): 50 раз. Поблагодарили: 90 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 13:04 Re: Контрацепция
Софья писал(а): А чого Ви боїтеся? Я маю на увазі знову завагітніти. Ви ж молода сім"я, маєте лише одну дитинку (я ж правильно кажу?) А таблетками балуватися я б Вам не радила. Особисто я, гормональними таблетками заробила собі мастопатію... Краще нехай цим переймається чоловік))) Ну не все же хотят нескольких детей, некоторые на одном останавливаются  И ва мужчину я бы сильно не рассчитывала в таком деле, у него методов немного: 1. презерватив (думать о нем нужно каждый раз, а иногда ведь и несколько раз за раз  , тогда надежность падает, ну и думаю все согласятся, что как бы ни звучала реклама, с ним и без него не одно и то же); 2. самоконтроль (один из самых ненадежных методов, плюс после мужского оргазма никакого продолжения); 3. вазэктомия (тут все понятно и чаще не рассматривается вообще). У женщины способов намного больше и они надежней и комфортней. А насчет таблеток, так ими нужно не баловаться, и не идти в аптеку покупать из рекламы, их должен подобрать хороший врач именно для Вас, тогда они не только не навредят, но могут и помочь решить текущие проблемы помимо контрацепции.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 16:59 Re: Контрацепция
Таблетки я обирала дуже довго і звісно не сама, а консультуючись зі своїм гінекологом, яку вважаю гарним спеціалістом. Перепробувала кілька різних видів, поки не зупинилася на тих, що мені підійшли. Вони мене влаштовували цілком та повністю, нормалізувався менструальний цикл, повністю зникли больові синдроми перед менструацією і звісно, це зручно у інтимному житті... Проте за пів року їх приймання, я почала помічати ущільнення в грудях. Мамолог (а потім я консультувалася ще з кількома спеціалістами і всі були однієї думки) заборонила мені вживати будь - які гормональні таблетки. Оскільки за її словами, які б вони не були корисними, проте мають побічну дію. як мені пояснили, гормональні таблетки можуть пити ідеально здорові жінки, а в наш час таких немає)))
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
Зарегистрирован: 04 дек 2011, 08:53Сообщений: 3624Благодарил (а): 50 раз. Поблагодарили: 90 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:12 Re: Контрацепция
Софья писал(а): Таблетки я обирала дуже довго і звісно не сама, а консультуючись зі своїм гінекологом, яку вважаю гарним спеціалістом. Перепробувала кілька різних видів, поки не зупинилася на тих, що мені підійшли. Вони мене влаштовували цілком та повністю, нормалізувався менструальний цикл, повністю зникли больові синдроми перед менструацією і звісно, це зручно у інтимному житті... Проте за пів року їх приймання, я почала помічати ущільнення в грудях. Мамолог (а потім я консультувалася ще з кількома спеціалістами і всі були однієї думки) заборонила мені вживати будь - які гормональні таблетки. Оскільки за її словами, які б вони не були корисними, проте мають побічну дію. як мені пояснили, гормональні таблетки можуть пити ідеально здорові жінки, а в наш час таких немає))) Сочувствую, но у всех лекарств бывают побочные действия, хоть и редко, возможно тогда это не Ваше. Я лично пила ок когда-то давно по молодости, тогда побочным эффектом было то, что я сильно поправилась и долго с этим боролась. Сейчас я опять пью ок, мне после операции прописал гинеколог как обязательное средство даже не для контрацепции, и у меня опять побочный эффект - я начала худеть наконец, видимо после родов у меня был гормональный фон не в норма, а ок выравнивают ситуацию. Себя назвать абсолютно здоровой не могу однозначно, но видимо мне хорошо их подобрали. Если с гормонами у Вас так все сложно, то советую все же не сбрасывать со счетов спираль, очень удобная и надежная штука.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:24 Re: Контрацепция
Ні, ставити спіраль я собі не буду, це однозначно. Взагалі, вважаю, що у мого чоловіка є голова на плечах (принаймі п"ять років він мені це доводить) і незапланованої вагітності у мене не буде. А якщо уже таке і трапиться, то на те буде воля Божа і ми звісно будемо народжувати... Адже усе, що не трапляється, усе трапляється на краще!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:27 Re: Контрацепция
Софья писал(а): Ні, ставити спіраль я собі не буду, це однозначно. Взагалі, вважаю, що у мого чоловіка є голова на плечах (принаймі п"ять років він мені це доводить) і незапланованої вагітності у мене не буде. А якщо уже таке і трапиться, то на те буде воля Божа і ми звісно будемо народжувати... Адже усе, що не трапляється, усе трапляється на краще!!! Ну я по Вашим постам в принципе так и подумала, что Вы в случае чего будете совсем не против еще одного ребеночка))). Тогда Вам действительно пока спираль и не нужна.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:33 Re: Контрацепция
Ні, ми зараз дитини ще не плануємо, принаймі в найближчі кілька років, хоча ще одну дитинку, колись, в майбутньому, хочемо... Хоча, як говориться: ми плануємо, а Бог вирішує...Адже, якщо є на те Божа воля, то якими б засобами контрацепції ми не застерігалися б, а це нічого не дасть, правильно?
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:37 Re: Контрацепция
Софья писал(а): Ні, ми зараз дитини ще не плануємо, принаймі в найближчі кілька років, хоча ще одну дитинку, колись, в майбутньому, хочемо... Хоча, як говориться: ми плануємо, а Бог вирішує...Адже, якщо є на те Божа воля, то якими б засобами контрацепції ми не застерігалися б, а це нічого не дасть, правильно? Ну да, 100% гарантия есть только после хирургического вмешательства. А Ваш выбор сейчас я очень понимаю, я тоже так поступила когда не очень хотела ребенка, но муж хотел, вот мы и отдали все на Божью волю, предохранялись именно контролем и промыванием, результат бегает по квартире 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:45 Re: Контрацепция
Доречі, на рахунок підмивання, колись чула таку річ, якщо відразу після сексу підмитися кислою водою (розвести у воді лимонну кислоту чи сік з лимона), то ніякої небажаної вагітності не буде... Це правда?
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:48 Re: Контрацепция
В принципе эффект есть от этого, но надежность у такого метода очень низкая, сперматозоиды бывают такими живчиками, что до ванной добежать не успеешь, а он уже будет на месте 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:55 Re: Контрацепция
А якщо відразу після інтимних стосунків проспринцюватися? Я гадаю, що таким чином жоден сперматозоїд не заблукає.... А взагалі, у нашому з чоловіком інтимному житті, "золотим періодом" був період вагітності, ні про що вже не хвилювалися 
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:59 Re: Контрацепция
Все дело в том, что при половом акте мужчина может выпускать небольшое количество спермы задолго до оргазма, поэтому все методы, основанные на обработке после не надежны, даже если обрабатывать сразу же после. Ну и спринцевание чисто механически может вымыть не все, а кислый раствор убить не всех)
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 21:26 Re: Контрацепция
Мені колись одна жіночка казала, що після статевого акту потрібно запхнути туди шматочок лимона. Вона завжди так робить і не вагітніє.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Alevan
Специалист
Зарегистрирован: 14 янв 2012, 21:06Сообщений: 4801Благодарил (а): 30 раз. Поблагодарили: 105 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 24 май 2012, 09:21 Re: Контрацепция
Екатерина1987 писал(а): Мені колись одна жіночка казала, що після статевого акту потрібно запхнути туди шматочок лимона. Вона завжди так робить і не вагітніє. Да, кислотная среда препятствует оплодотворению, насколько мне известно - кислота разрушает хвостики у сперматозоидов, они теряют подвижность и уже не могут продвинуться к яйцеклетке, а значит, оплодотворение не произойдет. Некоторые используют слабый раствор уксуса, некоторые пару капель лимонного сока разведенного в воде, но мне гинеколог говорила, что даже простое вымывание и спринцевание после полового акта значительно снижает вероятность беременности - хотя в воде и отсутствует какая-то конкретная кислота, говорят, что на самом деле не такие они "супер-мэны" - сперматозоиды, чтобы после всех этих инсинуаций все-таки сделать свое дело. Так что если вопреки всему ЭТО случилось - думаю, точно это судьба 
_________________ Сколько людей - столько и мнений. Жаль, что столько людей... (с.)
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 24 май 2012, 17:07 Re: Контрацепция
Екатерина1987 писал(а): Мені колись одна жіночка казала, що після статевого акту потрібно запхнути туди шматочок лимона. Вона завжди так робить і не вагітніє. Помимо того, что написала Алеван о ненадежности метода, это еще может помогать одним парам по определенным физиологическим причинам (густая слизь, не очень активные сперматозоиды и т.д.), и почти не действовать у других. Ну и какое-то средневековье получается, бежать после секса засовывать в себя лимон когда есть столько современных и более надежных методов контрацепции позволяющих спокойно поваляться в постели после.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 24 май 2012, 21:34 Re: Контрацепция
jenifer писал(а): Помимо того, что написала Алеван о ненадежности метода, это еще может помогать одним парам по определенным физиологическим причинам (густая слизь, не очень активные сперматозоиды и т.д.), и почти не действовать у других. Ну и какое-то средневековье получается, бежать после секса засовывать в себя лимон когда есть столько современных и более надежных методов контрацепции позволяющих спокойно поваляться в постели после. Звісно, що середньовіччя, та й не дає ніякої гарантії. Я б особисто і не ризикнула таке робити. Для мене взагалі страшно коли сперма туди попадає, навіть якщо я була на таблетках, то не дозволяла кінчати туди.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 24 май 2012, 21:44 Re: Контрацепция
Читаю і дивуюся деяким постам. Ці бідні жінки мало того, що кожного місяця мають критичні дні, народжують і т.д, то щей думають про конрацепцію. Раджу тим, хто ставить чи збирається ставити спіраль почитати відгуки в інтернеті, а також прочитати скільки протипоказань мають таблетки. Ну невже так важко хоч щось в житті довірити своєму чоловіку?
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 24 май 2012, 22:11 Re: Контрацепция
ПНВ писал(а): Читаю і дивуюся деяким постам. Ці бідні жінки мало того, що кожного місяця мають критичні дні, народжують і т.д, то щей думають про конрацепцію. Раджу тим, хто ставить чи збирається ставити спіраль почитати відгуки в інтернеті, а також прочитати скільки протипоказань мають таблетки. Ну невже так важко хоч щось в житті довірити своєму чоловіку? А что конекретно Вы используете? Ну т.е. Ваш муж? Может я чего-то нового не знаю, известные мне мужские варианты я перечислила выше, их немного: презервативы (неприятно и заморочливо), самоконтроль (ненадежно), вазектомия (не каждый мужчина на это решится даже если уверен, что больше детей точно не захочет).
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 24 май 2012, 22:14 Re: Контрацепция
ПНВ писал(а): Читаю і дивуюся деяким постам. Ці бідні жінки мало того, що кожного місяця мають критичні дні, народжують і т.д, то щей думають про конрацепцію. Раджу тим, хто ставить чи збирається ставити спіраль почитати відгуки в інтернеті, а також прочитати скільки протипоказань мають таблетки. Ну невже так важко хоч щось в житті довірити своєму чоловіку? Я вас повністю підтримую. От чоловіку не зручно з презервативом, мол квіти через протівогаз нюхає, і він його не вдягає, а бідна жінка себе ізнуряє то таблетками, то спіралями, то свічками, то народними методами в кінці кінців. Несправедливо якось. Предохраняйся сама, завагітніла - роди сама, а потім все життя з тою дитиною теж сама. А вони відітєлі сам процес любить.
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 24 май 2012, 22:16 Re: Контрацепция
Екатерина1987 писал(а): Я вас повністю підтримую. От чоловіку не зручно з презервативом, мол квіти через протівогаз нюхає, і він його не вдягає, а бідна жінка себе ізнуряє то таблетками, то спіралями, то свічками, то народними методами в кінці кінців. Несправедливо якось. Предохраняйся сама, завагітніла - роди сама, а потім все життя з тою дитиною теж сама. А вони відітєлі сам процес любить. А Вам лично с презервативом удобно? 
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 24 май 2012, 22:20 Re: Контрацепция
Більш зручно ніж пити щодня таблетки,чи ще чимось себе мучити. Але в силу того, що мій чоловік не любить презервативів, тому користуємось дідовським методом 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|