Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 05 сен 2012, 17:34 Re: Кредит или сбережения?
ПНВ писал(а): Не брала, не знаю, но не верю я в эту беспроцентность Я теж ніколи таких не брала і не дуже у них вірю, проте мій знайомий лише таким чином купує собі додому усю техніку. Говорить, що назбирати йому пенну суму важко, а взявши кредит, мусить його сплачувати. Він тільки виплаує один кредит, відразу бере наступний і обов"язково - безвідсотковий!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 05 сен 2012, 17:39 Re: Кредит или сбережения?
Софья писал(а): ПНВ писал(а): Не брала, не знаю, но не верю я в эту беспроцентность Я теж ніколи таких не брала і не дуже у них вірю, проте мій знайомий лише таким чином купує собі додому усю техніку. Говорить, що назбирати йому пенну суму важко, а взявши кредит, мусить його сплачувати. Він тільки виплаує один кредит, відразу бере наступний і обов"язково - безвідсотковий!!! А це є така категорія людей, яки не можуть жити без боргів 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 05 сен 2012, 17:45 Re: Кредит или сбережения?
Смішки, смішками, але у цієї людини вдома є абсолютно уся техніка, про яку я можу лише мріяти, збираючи постійно гроші... Не раз собі думаю, може і мені взяти такий кредит?
|
Вернуться к началу |
|
|
Sandro
Частый гость
Зарегистрирован: 29 авг 2012, 21:02Сообщений: 203Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 1 раз.
|
Добавленно: 05 сен 2012, 17:46 Re: Кредит или сбережения?
ПНВ писал(а): Софья писал(а): ПНВ писал(а): Не брала, не знаю, но не верю я в эту беспроцентность Я теж ніколи таких не брала і не дуже у них вірю, проте мій знайомий лише таким чином купує собі додому усю техніку. Говорить, що назбирати йому пенну суму важко, а взявши кредит, мусить його сплачувати. Він тільки виплаує один кредит, відразу бере наступний і обов"язково - безвідсотковий!!! А це є така категорія людей, яки не можуть жити без боргів  Напомнило картинку: 
_________________ Меня забавляет волнение людей по пустякам, сама была такой же дурой. Теперь перед финишем понимаю ясно, что всё пустое. Нужна только доброта и сострадание. Ф. Раневская
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 05 сен 2012, 17:52 Re: Кредит или сбережения?
Софья писал(а): Смішки, смішками, але у цієї людини вдома є абсолютно уся техніка, про яку я можу лише мріяти, збираючи постійно гроші... Не раз собі думаю, може і мені взяти такий кредит? То може у нього такий пунктик- побутова техніка? А все інше у нього є?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 05 сен 2012, 18:00 Re: Кредит или сбережения?
ПНВ писал(а): Софья писал(а): Смішки, смішками, але у цієї людини вдома є абсолютно уся техніка, про яку я можу лише мріяти, збираючи постійно гроші... Не раз собі думаю, може і мені взяти такий кредит? То може у нього такий пунктик- побутова техніка? А все інше у нього є? Він таким чином бере не тільки побутову техніку, а й цифрову... Останній раз, коли ми з ним розмовляли, він саме виплатив гроші за фотоапарат і думав, чого це ще у нього немає)))
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
|
Добавленно: 05 сен 2012, 18:02 Re: Кредит или сбережения?
Софья писал(а): ПНВ писал(а): Софья писал(а): Смішки, смішками, але у цієї людини вдома є абсолютно уся техніка, про яку я можу лише мріяти, збираючи постійно гроші... Не раз собі думаю, може і мені взяти такий кредит? То може у нього такий пунктик- побутова техніка? А все інше у нього є? Він таким чином бере не тільки побутову техніку, а й цифрову... Останній раз, коли ми з ним розмовляли, він саме виплатив гроші за фотоапарат і думав, чого це ще у нього немає))) А з іншим як справи? Житло, авто, одяг, відпочинок і т,д...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 05 сен 2012, 18:07 Re: Кредит или сбережения?
Житло у нього є своє (квартира), автомобіль - робочий. Стосовно їжі нічого не знаю (не настільки ми близькі, щоб мені знати, як він харчується  ). А ось на одязі і відпочинку, як мені здалося, він економить. Ніколи не бачила на ньому дорогих та гарних речей (хоч дружина його одягається гарно) і відпочивати вони практично нікуди не їздять, максимум на озера, на день - два.
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
|
Добавленно: 05 сен 2012, 18:09 Re: Кредит или сбережения?
Софья писал(а): Житло у нього є своє (квартира), автомобіль - робочий. Стосовно їжі нічого не знаю (не настільки ми близькі, щоб мені знати, як він харчується  ). А ось на одязі і відпочинку, як мені здалося, він економить. Ніколи не бачила на ньому дорогих та гарних речей (хоч дружина його одягається гарно) і відпочивати вони практично нікуди не їздять, максимум на озера, на день - два. Кожному своє, головне щоб їх це влаштовувало і кредити не дуже обтяжували
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 10 сен 2012, 15:01 Re: Кредит или сбережения?
Я не люблю кредитов. Хотя может оно и не плохо, если откладывать, то месяц можешь отложить, а месяц нет. А тут хочешь не хочешь платить нужно.
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 11 сен 2012, 16:11 Re: Кредит или сбережения?
Я кожного місяця збираюся взяти у кредит ноутбука, однак усе ніяк не можу наважитися. Ніяк мене не полишає думка, що я буду винна гроші на протязі кількох місяців...
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
Зарегистрирован: 04 дек 2011, 08:53Сообщений: 3624Благодарил (а): 50 раз. Поблагодарили: 90 раз.
|
Добавленно: 11 сен 2012, 19:36 Re: Кредит или сбережения?
Мой муж очень любит пользоваться беспроцентными кредитами, вот даже когда у него в кармане есть нужная сумма, то он все равно никогда не заплатит сразу если можно взять быстро кредит. Меня это иногда злит, но и некоторый смысл в этом есть, инфляция присутствует постоянно, даже если она незначительная и не заметная, это естественный процесс. Правда платит он по кредиту всегда немного вперед на всякий случай, ведь они беспроцентные только если платишь вовремя, а потому перестраховывается на случай своих ошибок в расчетах или неожиданных поездок, когда вовремя не получится заплатить. А еще у нас как-то даже за это бонус был, мы так выплатили и уже забыли, и тут на карточку пришли деньги, процентов 10 кажется от покупки, мы удивились, а это оказывается был бонус за то, что вовремя выплатили без проблем, правда деньги пришли через пол года, но все равно приятно).
|
Вернуться к началу |
|
|
Yulinka
Специалист
Зарегистрирован: 18 авг 2009, 22:06Сообщений: 3136Благодарил (а): 18 раз. Поблагодарили: 8 раз.
|
Добавленно: 14 сен 2012, 22:05 Re: Кредит или сбережения?
И часто Вы берете беспроцентный кредит?
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
Зарегистрирован: 04 дек 2011, 08:53Сообщений: 3624Благодарил (а): 50 раз. Поблагодарили: 90 раз.
|
Добавленно: 14 сен 2012, 23:05 Re: Кредит или сбережения?
Yulinka писал(а): И часто Вы берете беспроцентный кредит? ну даже не знаю как ответить  , временами, раз пять точно брали, в принципе крупную бытовую и прочую дорогую технику не так уж и часто покупаешь.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 сен 2012, 16:59 Re: Кредит или сбережения?
jenifer писал(а): Мой муж очень любит пользоваться беспроцентными кредитами, вот даже когда у него в кармане есть нужная сумма, то он все равно никогда не заплатит сразу если можно взять быстро кредит. Меня это иногда злит, но и некоторый смысл в этом есть, инфляция присутствует постоянно, даже если она незначительная и не заметная, это естественный процесс. Правда платит он по кредиту всегда немного вперед на всякий случай, ведь они беспроцентные только если платишь вовремя, а потому перестраховывается на случай своих ошибок в расчетах или неожиданных поездок, когда вовремя не получится заплатить. А еще у нас как-то даже за это бонус был, мы так выплатили и уже забыли, и тут на карточку пришли деньги, процентов 10 кажется от покупки, мы удивились, а это оказывается был бонус за то, что вовремя выплатили без проблем, правда деньги пришли через пол года, но все равно приятно). Про таке, щоб отримувати бонус за те, що вчасно погашаєш кредит, я чесно кажучи вперше чую і мало в це вірю. Ну не може такого бути, жоден банк не працюватиме в мінус. Хіба, можливо, це була якась акція і Ви під неї потрапили... Хоча й це для мене із світу фантастики...
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 15 сен 2012, 18:58 Re: Кредит или сбережения?
Кредиты не люблю и стараюсь ими не пользоваться. Не могу спокойно спать, когда висит долг над головой. Поэтому, если получается, покупаю сразу или собираюсь с возможностями и тогда еду за покупкой.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 сен 2012, 19:02 Re: Кредит или сбережения?
А хто їх любить? Ніхто не любить, однак беруть... Ось розумію кредити у високорозвинених країнах, там практично усі люди живуть в борг. А все тому, що у них кредити дають під мізерні відсотки, не те що у нас.((((((((
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 15 сен 2012, 19:13 Re: Кредит или сбережения?
Так в том все и дело! За границей люди имеют стабильный уровень жизни, они спокойно работают, берут долгосрочные кредиты и спокойно выплачивают их, при этом не ограничивая себя в других потребностях. А у нас? Если взял кредит, то должен тройную стоимость выплатить, так еще и отказываешь себе во всем, пока не выплатишь.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 сен 2012, 19:21 Re: Кредит или сбережения?
Моя дуже хороша знайома живе у Америці, так у неї взято в кредит усе - від будинка починаючи, автомобілем закінчуючи. І вона з цього приводу зовсім не напрягається. Працюючи звичайним масажистом, вона спокійно усе виплачує, не відмовляючи собі у жодних життєйських задоволеннях...
|
Вернуться к началу |
|
|
jenifer
Специалист
|
Добавленно: 15 сен 2012, 19:27 Re: Кредит или сбережения?
Софья писал(а): Про таке, щоб отримувати бонус за те, що вчасно погашаєш кредит, я чесно кажучи вперше чую і мало в це вірю. Ну не може такого бути, жоден банк не працюватиме в мінус. Хіба, можливо, це була якась акція і Ви під неї потрапили... Хоча й це для мене із світу фантастики... Вполне возможно акция какая-то, мы про это не знали, для нас самих это было неожиданностью. Про банки в минус улыбнуло, конечно никто не работает в минус, но ни Вы, ни я не знаем на каких условиях они работают с магазинами. Ну и можете дальше не верить, а мы с удовольствием их потратили 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|