Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 16 май 2012, 14:25 Re: Оптемизм или познитивное мышление
о в мене кум щасливчік, мало того, що йому повезло народитись в заможнй сім"ї, ще й однією дитиною, в школі його всі вчителі любили, навіть не знаю чому, тому йому особо напрягтись не приходилось, у Вузі те саме, ще й на третьом курсі під час навчання запропонували роботу, бо десь побачили його напрацювання. А якось читав в неті якісь оголошення і наткнувся на американську фірму якій потрібен був працівник якраз по його профілю, так він там вже 7 років працює, зарплата ого-го, купив пристойне авто. А головне, що батьки до його працевлаштування ніякої сили взагалі не приклали. Так він талановитий, але багато обдарованих людей немаючи везіння все життя можуть прожити в нищоті. Тут як кому повезе. Недаремно кажуть, що багатому чорт дітей колише.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Alevan
Специалист
Зарегистрирован: 14 янв 2012, 21:06Сообщений: 4801Благодарил (а): 30 раз. Поблагодарили: 105 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 16 май 2012, 16:57 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Екатерина1987 писал(а): о в мене кум щасливчік, мало того, що йому повезло народитись в заможнй сім"ї, ще й однією дитиною, в школі його всі вчителі любили, навіть не знаю чому, тому йому особо напрягтись не приходилось, у Вузі те саме, ще й на третьом курсі під час навчання запропонували роботу, бо десь побачили його напрацювання. А якось читав в неті якісь оголошення і наткнувся на американську фірму якій потрібен був працівник якраз по його профілю, так він там вже 7 років працює, зарплата ого-го, купив пристойне авто. А головне, що батьки до його працевлаштування ніякої сили взагалі не приклали. Так він талановитий, але багато обдарованих людей немаючи везіння все життя можуть прожити в нищоті. Тут як кому повезе. Недаремно кажуть, що багатому чорт дітей колише. А я бы не сказала, что оптимизм и везение всегда синоним богатства, даже наоборот: иногда довольно состоятельные люди оказываются такими пессимистами, и только потому, что у них либо уже все есть, желать уже нечего, а душа что-то требует, потому что уже пресыщение пришло. Или что хочется чего-то, на что даже его средств не хватает. Так что оптимизм это качество души, не связанное с финансовым статусом. Могут быть неисправимые оптимисты и на самой средней зарплате.
_________________ Сколько людей - столько и мнений. Жаль, что столько людей... (с.)
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 24 ноя 2012, 22:57 Re: Оптемизм или познитивное мышление
При нашей то жизни, при фильмах, которые транслируют, новостях и т.д. мыслить позитивно сложно. Но надо ограждать себя от негатива. Услышать или увидеть что-то плохое не составит огромного труда, а вот позитивно подумать, вспомнить приятные моменты жизни, наполнять свои будни улыбками, весельем, счастьем надо еще постараться!
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 24 ноя 2012, 23:06 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Взагалі кажутьк, що потрібно мислити завжди позитивно, бо наші думки притягують події, то ж хай до нас притягуються лише гарні події. Менше треба жалітися на життя, бо як подумати скільки в світі в людей є горя, хвороб, каліцтва, злиднів, голоду, то ми ще дуже добре пристроїлися. Треба цінувати те, що маєш і бути вдячним за це.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 24 ноя 2012, 23:17 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Я последнее время всегда стараюсь мыслить позитивно. Что бы не случилась, во всем ищу плюсы. Единственное в чем не научилась видеть позитив, так это стрелки на колготках. 
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 24 ноя 2012, 23:23 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Ну і в стрілках в колготках є позитив, по перше це привід звернути увагу на ваші ніжки, і на вас зокрема, а також це привід купити нові колготки, можливо ще й кращі ніж порвалися.
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 14:22 Re: Оптемизм или познитивное мышление
slovyanunka писал(а): Я последнее время всегда стараюсь мыслить позитивно. Что бы не случилась, во всем ищу плюсы. Единственное в чем не научилась видеть позитив, так это стрелки на колготках.   Да, это точно! Зато сразу можно подумывать о том, с какими узорами или рисунками будут новые колготки 
|
Вернуться к началу |
|
|
Ліна
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 сен 2012, 12:55Сообщений: 1685Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 5 раз.
|
Добавленно: 24 янв 2013, 15:09 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Екатерина1987 писал(а): Взагалі кажутьк, що потрібно мислити завжди позитивно, бо наші думки притягують події, то ж хай до нас притягуються лише гарні події. Менше треба жалітися на життя, бо як подумати скільки в світі в людей є горя, хвороб, каліцтва, злиднів, голоду, то ми ще дуже добре пристроїлися. Треба цінувати те, що маєш і бути вдячним за це. Повністю з Вами згодна. Постійно жалієшся на життя, але варто тільки по сторонам подивитися, то помічаєш що багато кому з оточення гірше, ніж тобі.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 24 янв 2013, 15:43 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Говорять, що коли євреї з якоїсь причини втрачають гроші, то вони дякують за це Богу такими словами: "Господи, дякую, що забрав грошима..." Як на мене, то це є чудовий приклад позитивного мислення!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 24 янв 2013, 16:19 Re: Оптемизм или познитивное мышление
А моя мама по схожему принципу меня учила. Мол когда идет череда с разных неприятностей и проблем, то нужно благодарить Бога за то, что он разбил одну большую беду(смерть например) на маленькие.
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 24 янв 2013, 16:44 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Я теж схожими словами завжди себе і своїх близьких заспокоюю, особливо маму... Ось на днях, у нас виникли проблеми з паровим опаленням, прорвало одну трубу і трошки затопило будинок. У моєї мами почалася паніка, хоча це просто сказано, у неї істерика почалася  На що я їй сказала:" Нехай це будуть найбільші наші проблеми, які тільки можуть нас спіткати. Ми ж здорові, а це саме головне!!! " А ще добре, що саме в той день до нас приходив священник, щоб освятити будинок, а ця людина завжди на маму впливає позитивно. Він також маму заспокоїв, схожими до моїх словами. Зараз мама про цю ситуацію говорить із жартами...
|
Вернуться к началу |
|
|
Ліна
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 сен 2012, 12:55Сообщений: 1685Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 5 раз.
|
Добавленно: 29 янв 2013, 22:20 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Софья писал(а): Я теж схожими словами завжди себе і своїх близьких заспокоюю, особливо маму... Ось на днях, у нас виникли проблеми з паровим опаленням, прорвало одну трубу і трошки затопило будинок. У моєї мами почалася паніка, хоча це просто сказано, у неї істерика почалася  На що я їй сказала:" Нехай це будуть найбільші наші проблеми, які тільки можуть нас спіткати. Ми ж здорові, а це саме головне!!! " А ще добре, що саме в той день до нас приходив священник, щоб освятити будинок, а ця людина завжди на маму впливає позитивно. Він також маму заспокоїв, схожими до моїх словами. Зараз мама про цю ситуацію говорить із жартами... А в мене в сусідів дача згоріла. Повністю...тільки коробка лишилась. От оце в людей проблеми 
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 30 янв 2013, 00:02 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Ліна писал(а): Софья писал(а): Я теж схожими словами завжди себе і своїх близьких заспокоюю, особливо маму... Ось на днях, у нас виникли проблеми з паровим опаленням, прорвало одну трубу і трошки затопило будинок. У моєї мами почалася паніка, хоча це просто сказано, у неї істерика почалася  На що я їй сказала:" Нехай це будуть найбільші наші проблеми, які тільки можуть нас спіткати. Ми ж здорові, а це саме головне!!! " А ще добре, що саме в той день до нас приходив священник, щоб освятити будинок, а ця людина завжди на маму впливає позитивно. Він також маму заспокоїв, схожими до моїх словами. Зараз мама про цю ситуацію говорить із жартами... А в мене в сусідів дача згоріла. Повністю...тільки коробка лишилась. От оце в людей проблеми  Хорошо что живы остались! Жизнь это самое ценное что у нас есть.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 30 янв 2013, 00:05 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Ліна писал(а): Софья писал(а): Я теж схожими словами завжди себе і своїх близьких заспокоюю, особливо маму... Ось на днях, у нас виникли проблеми з паровим опаленням, прорвало одну трубу і трошки затопило будинок. У моєї мами почалася паніка, хоча це просто сказано, у неї істерика почалася  На що я їй сказала:" Нехай це будуть найбільші наші проблеми, які тільки можуть нас спіткати. Ми ж здорові, а це саме головне!!! " А ще добре, що саме в той день до нас приходив священник, щоб освятити будинок, а ця людина завжди на маму впливає позитивно. Він також маму заспокоїв, схожими до моїх словами. Зараз мама про цю ситуацію говорить із жартами... А в мене в сусідів дача згоріла. Повністю...тільки коробка лишилась. От оце в людей проблеми  Хорошо что живы остались. Ведь жизнь самое ценное что у нас есть!
|
Вернуться к началу |
|
|
Валерия40
Специалист
Зарегистрирован: 21 фев 2010, 20:03Сообщений: 2495Благодарил (а): 11 раз. Поблагодарили: 5 раз.
|
Добавленно: 31 янв 2013, 22:53 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Не раз убеждалась что позитивное мышление только у оптимистов, ну где вы видели удачного пессимиста?
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 31 янв 2013, 23:07 Re: Оптемизм или познитивное мышление
slovyanunka писал(а): Хорошо что живы остались! Жизнь это самое ценное что у нас есть. Я теж так вважаю, головне, що усі живі і здорові, а все остальне, то дрібниці життя!!! І все у нашому житті робиться, як найкраще, а ще, варто пам"ятати, що на все свій час!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 03 фев 2013, 00:29 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Я всегда была убеждена что я оптимист. А вот вчера подруга заявила что я такая пессимистка стала. А я просто иногда реально смотрю на вещи. Не думаю что это пессимизм.
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
Зарегистрирован: 03 окт 2011, 10:37Сообщений: 2153Благодарил (а): 12 раз. Поблагодарили: 11 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 03 фев 2013, 09:20 Re: Оптемизм или познитивное мышление
slovyanunka писал(а): Я всегда была убеждена что я оптимист. А вот вчера подруга заявила что я такая пессимистка стала. А я просто иногда реально смотрю на вещи. Не думаю что это пессимизм. Я даже не знаю, можно ли в наше время быть оптимистом. Хотя если все будут мыслить оптимистичнее, то и мир станет лучше, добрее.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 03 фев 2013, 11:55 Re: Оптемизм или познитивное мышление
А чим такий наш час поганий, що не можна бути оптимістом? Відкрийте книгу з історії, а потім скажіть мені, коли наші предки жили краще ніж зараз живемо ми? Навіть, під час війни, люди вміли радіти життю... Що ж зараз заважає це робити нам????
|
Вернуться к началу |
|
|
Леди-Ю
Могу подсказать
Зарегистрирован: 03 апр 2012, 09:51Сообщений: 1750Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 12 раз.
|
Добавленно: 04 фев 2013, 21:39 Re: Оптемизм или познитивное мышление
Софья писал(а): А чим такий наш час поганий, що не можна бути оптимістом? Відкрийте книгу з історії, а потім скажіть мені, коли наші предки жили краще ніж зараз живемо ми? Навіть, під час війни, люди вміли радіти життю... Що ж зараз заважає це робити нам???? Золотые слова. Нужно ценить то, что мы имеем- мирное небо, отсутствие голода, все блага цивилизации и др.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|