Добавленно: 03 дек 2024, 13:18 Re: Украинская косметика
cherkykina писал(а):
Ну в чем то я согласна с вами, у каждого индивидуальная кожа. Может сыроватка вам просто не подходит, но другой продукт будет в самый раз. Да и в целом, не зря вить придумали поговорку, на вкус и цвет.
Хотя я придерживаюсь своего мнения, мне Irene Bukur очень нравится. Кстати у них сейчас еще и акция какая то ко дню св Николая.
Для мене догляд за шкірою став важливою частиною щоденної рутини. Починаю з ранкового очищення за допомогою м’якого гелю або пінки, щоб видалити залишки нічних засобів і освіжити обличчя. Після цього наношу тонік
https://originalbeauty.com.ua, який допомагає відновити баланс шкіри, і зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою. Завершую догляд денним кремом із SPF-захистом, адже це найкращий спосіб уберегти шкіру від передчасного старіння.
Для тіла використовую зволожувальний крем після душу, особливо на сухі ділянки, такі як лікті та коліна. Раз на тиждень роблю пілінг, щоб позбутися відмерлих клітин і зробити шкіру гладенькою. Увечері обов’язково знімаю макіяж за допомогою міцелярної води або очищувального масла, а потім використовую нічний крем або маску для живлення шкіри.