Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 13 июн 2014, 17:41 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Снежана88 писал(а): плотная ткань....а не жарко вам будет....?) учитывая размер платья - думаю не будет ))) она плотная но продуваемая ) Нюша писал(а): а как по длине...вы же вроди бы высокая...или то я вас Елена с кем то попутала??? по длине коротенькое, но все прикрыто ) на работу в нем конечно не пойду, но для прогулок, дискотек и моря - отлично )) Вообще, раз муж сказал "Что надо", то верю что сидит идеально. Так как он у меня уж очень придирчивый в этом плане, но все время меня подначивал, чтобы я купила себе что-то впритык по фигуре и яркое
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 16 июн 2014, 10:37 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Щойно подзвонив чоловік і порадував мене, сказавши, що він уже забрав з архітектури план на будівництво (нашого будинку) і що саме головне - його переробили так, як цього хотіла я)))
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 16 июн 2014, 13:28 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Щойно подзвонив чоловік і порадував мене, сказавши, що він уже забрав з архітектури план на будівництво (нашого будинку) і що саме головне - його переробили так, як цього хотіла я))) Вы строите новый дом? Поздравляю!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 16 июн 2014, 14:34 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Лена, дякую!!! Та ми ще нічого не будуємо, а тільки плануємо будувати... Поки що поробили усі документи на будівництво (а це у нас забрало чимало часу і коштів). На днях почнемо заливати фундамент, а там вже, як Бог дасть... Жити нам є де, тому з будівництвом спішити не будемо, проте, якщо буде можливість, то помаленьку будуватимемо... Нехай не нам, так дитині буде новий будинок...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 16 июн 2014, 16:04 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Лена, дякую!!! Та ми ще нічого не будуємо, а тільки плануємо будувати... Поки що поробили усі документи на будівництво (а це у нас забрало чимало часу і коштів). На днях почнемо заливати фундамент, а там вже, як Бог дасть... Жити нам є де, тому з будівництвом спішити не будемо, проте, якщо буде можливість, то помаленьку будуватимемо... Нехай не нам, так дитині буде новий будинок... Софья, а дом будет в том же дворе, что и нынешний? Как же это здорово, начинать стройку. И Вы правы, не Вам, так о ребенке позаботитесь. Это нужная работа, и если есть возможность, полюбому надо вклыдывать средства и силы в строительство. У нас тоже планы, купить жилье себе, а потом потихоньку копить для деток : ) Хотя некоторые уверены, что их дети, повзрослев, сами должны себе заработать на жилье. Вот я даже и не знаю, как правильнее. Хочется, чтоб у них для старта уже что-то было, а воспитать надо так, чтоб не профукали и преумножали, уже для своих деток.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 июн 2014, 16:31 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Дворики у нас будуть повністю окремо, проте поряд. Я з однієї сторони рада, що ми почнемо будівництво, проте з іншої ні. Рада по тій причині, що теж вважаю правильним вкладати гроші у нерухомість. Проте, як подумаю, що це тепер усі лишні кошти йтимуть на будівництво... мені аж погано робиться. Тим паче, ми ще ремонт не доробили у цьому будинку в якому живемо і відчуваю, що в чоловіка тепер пропаде бажання будь що тут робити, коли він будуватиме свій будинок...
|
Вернуться к началу |
|
|
olexandrivna
Консультант
Зарегистрирован: 19 апр 2011, 22:51Сообщений: 7027Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 40 раз.
|
Добавленно: 16 июн 2014, 18:26 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Звісно це буде не легко, але потрібно зібратись силами і нема куди сильно поспішати, робити все обдумано та не на нервах)))
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 16 июн 2014, 21:42 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Дворики у нас будуть повністю окремо, проте поряд. Я з однієї сторони рада, що ми почнемо будівництво, проте з іншої ні. Рада по тій причині, що теж вважаю правильним вкладати гроші у нерухомість. Проте, як подумаю, що це тепер усі лишні кошти йтимуть на будівництво... мені аж погано робиться. Тим паче, ми ще ремонт не доробили у цьому будинку в якому живемо і відчуваю, що в чоловіка тепер пропаде бажання будь що тут робити, коли він будуватиме свій будинок... а нельзя сначала закончить одно, и начать другое? Почему сразу нужно начинать и ремонт, и стройку?
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 17 июн 2014, 12:23 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Попросила маму оформить карту приват банка,теперь мне смогут на нее перечислять деньги,а то я частеньку что-то продаю на сландо и без такой карты неудобно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 17 июн 2014, 12:31 Re: А что Вас сегодня порадовало?
сегодня утром проснулась - САМА!...даже раньше будильника...все хорошо успела...даже масочку для волос...и довольная не спеша пошла на работу...вот такие дни я люблю...а не бегаешь как ошпаренная...
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 17 июн 2014, 12:33 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Нюша писал(а): сегодня утром проснулась - САМА!...даже раньше будильника...все хорошо успела...даже масочку для волос...и довольная не спеша пошла на работу...вот такие дни я люблю...а не бегаешь как ошпаренная... Я тоже как ни странно сегодня проснулась около пяти и было как-то светло на улице и я вроде выспавшаяся  Такое впечатление было,будто я на работу сегодня еду на 10.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 июн 2014, 12:41 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Лена, я це запитання регулярно задаю своєму чоловіку. Та він давно мріє про власний будинок, адже цю хату, в якій живе зараз вважає не своєю. Тим паче, що він і так багато чого зробив тут і на його думку цього вже достатньо. Тепер він усі свої сили зосереджуватиме на будівництво нового будинку, а мені доведеться ремонт дороблювати вже за свої кошти (ми так з ним домовилися).
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 17 июн 2014, 13:12 Re: А что Вас сегодня порадовало?
тогда удачи Вам, Софья. Зато Вы сможете сделать для себя и под себя ремонт : ) а это плюс
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 июн 2014, 17:58 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Дякую. А якщо чоловіку вдасться таки побудувати новий будинок нам, то цей ремонт я робитиму для мами, тому що вона одна залишиться тут жити. Ну, хіба малий ще буде з нею...
|
Вернуться к началу |
|
|
olexandrivna
Консультант
Зарегистрирован: 19 апр 2011, 22:51Сообщений: 7027Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 40 раз.
|
Добавленно: 17 июн 2014, 23:03 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Це, мабуть, саме приємне, коли з нуля будуєш своє гніздечко і кожен сантиметр придуманий особисто тобою, все як ти бажаєш...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 18 июн 2014, 10:10 Re: А что Вас сегодня порадовало?
мужа тоже можно понять - получается, он живет в доме тещи, и как любому нормальному мужчине, ему хочется иметь именно свой угол. Так что это хорошее желание для мужчины - построить свой дом  Софья, Вы уж его поддерживайте как можете 
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 18 июн 2014, 15:17 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Купила пудру Герлен Парур,жду уже случая,чтобы затестить 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 18 июн 2014, 15:24 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Мені в минулому місяці недоплатили кілька сотень грн премії, та так гарно це аргументували, що я незмогла внести жодного заперечення. А тому, посердившись трішки, заспокоїлася. А сьогодні на пошту пийшов лист, де вказано, що мені зробили виключення і недоплачену минуломісячну премію, виплатять разом з цією премією 
|
Вернуться к началу |
|
|
Olivka
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 11:39Сообщений: 709Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 6 раз.
|
Добавленно: 18 июн 2014, 15:43 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Мені в минулому місяці недоплатили кілька сотень грн премії, та так гарно це аргументували, що я незмогла внести жодного заперечення. А тому, посердившись трішки, заспокоїлася. А сьогодні на пошту пийшов лист, де вказано, що мені зробили виключення і недоплачену минуломісячну премію, виплатять разом з цією премією  Поздравляю, это приятная новость. А у меня никакущий день, ничего плохо и хорошего тоже ничего)
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 18 июн 2014, 16:18 Re: А что Вас сегодня порадовало?
и у меня такой же день...и не только сегодня...что то последние дни все одинаковые..не интересные...как то затянула меня рутина...даже лень...
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|