Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Олесик
Частый гость
Зарегистрирован: 04 июл 2014, 13:53Сообщений: 274Благодарил (а): 6 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 22 июл 2014, 15:10 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
а если рядом постоянно никого нет, что делать тогда с пакетами или когда есть, но не несут сами пакеты...? был однажды вопиющий случай, как один молодой человек, доволе самонадеянный видя, как я тащу тяжелые пакеты огромные с вещами , долго шел возле, а потом видимо долго думаю произнес- давай я тебе помогу какой-то самый маленький пакет донести!... я такого поворота событий не ожидала!))))) вот такие у нас мужики пошли!))
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 22 июл 2014, 15:57 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Олесик писал(а): а если рядом постоянно никого нет, что делать тогда с пакетами или когда есть, но не несут сами пакеты...? был однажды вопиющий случай, как один молодой человек, доволе самонадеянный видя, как я тащу тяжелые пакеты огромные с вещами , долго шел возле, а потом видимо долго думаю произнес- давай я тебе помогу какой-то самый маленький пакет донести!... я такого поворота событий не ожидала!))))) вот такие у нас мужики пошли!)) ну посторонние вроде как и не обязаны таскать пакеты... хотя недавно именно в такой ситуации мне и помог мужчина на улице. Еще удивился, что я не боюсь давать ему в руки свои покупки. А если бы так отмораживался мой мужчина, я бы прямым текстом сказала ему, чтоб нес. Ждать жеста милосердия молча - точно не выход, а то так и будешь таскать тяжести сама...
|
Вернуться к началу |
|
|
Кукурузка
Специалист
Зарегистрирован: 25 мар 2011, 10:23Сообщений: 2928Благодарил (а): 20 раз. Поблагодарили: 12 раз.
|
Добавленно: 26 июл 2014, 23:53 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Полностью согласна, ели привыкнет, что жена все делает и таскает сама, то потом помощи можно не ждать, это уже жена сама воспитает в своем муже
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюра
Я на пару минут
Зарегистрирован: 28 авг 2014, 12:52 Сообщений: 22 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 01 сен 2014, 17:24 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Я думаю что <<сделать мужчину самой>> это понятие растяжимое, но все равно найти мужчину чей характер вам импонирует это не так и просто. К тому же бывает так, что когда узнаешь человека ближе он оказывается совсем не тем кем казался на первый взгляд... Хорошо если со временем выясняется что он, добрый, внимательный, нежный и все такое, а бывает и совсем наоборот... Поэтому мне кажется что проще со временем как-то подстроить мужчину под себя, или учиться находить какие-то компромиссы. Лучше пусть он будет по отношению к вам более мягким и нежным чем грубым (якобы мужчина глава семьи), не каждой женщине <<такой вариант>> подходит.....
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 02 сен 2014, 12:12 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Ну а як підлаштувати людину під себе щоб вона не помітила? Не щоб ти нею командувала, просто щоб вона тебе так слухала.
|
nusha
Частый гость
Зарегистрирован: 27 янв 2014, 13:21Сообщений: 331Откуда: ЛУЦКБлагодарил (а): 20 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 02 сен 2014, 12:37 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
ніяк любов'ю своєю вірність,коханням,ніжність ..не утримувати чоловіка біля себе
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 02 сен 2014, 17:19 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
nusha писал(а): ніяк любов'ю своєю вірність,коханням,ніжність ..не утримувати чоловіка біля себе это все хорошо для того : чтобы удержать парня возле себя. но тема то о том, как сделать мужчину хорошем, достойным...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 02 сен 2014, 18:00 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
разве мы проявляем любовь и нежность, чтобы удержать человека? У этих чувств есть разные эффекты, в том числе и то, что человек реально может стать лучше. К примеру, в семье у парня не заведено тепло заботиться друг о друге, а тут его девушка и приласкает, и позаботится о нем в какую-то сложную минуту, поможет решить проблему. Глядя такое новое отношение, и сам парень возможно захочет проявлять ответную заботу. Так как почувствует, насколько это нужно.
|
Вернуться к началу |
|
|
nusha
Частый гость
Зарегистрирован: 27 янв 2014, 13:21Сообщений: 331Откуда: ЛУЦКБлагодарил (а): 20 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 02 сен 2014, 21:06 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
і знають прислів'я про те, що справжній чоловік повинен посадити дерево, побудувати будинок і виростити сина. Але, які ж ті 3 речі, які має зробити справжній чоловік у сучасному світі? Чи залишаються вони такими ж, як і сотні років назад або ж є щось нове, що з'явилося завдяки розвитку технологій і цивілізацій?
Отже, 3 речі, які має зробити справжній чоловік.
Раніше, чоловік повинен був побудувати будинок. Що під цим малося на увазі? По суті, будинок, тоді був можливістю захистити себе від холодів і нападок ворогів. Адже будинком можна назвати і замок, укріплений і захищений від усіх зовнішніх ворогів. Дійсно, міцний і гарний будинок раніше, дуже цінувався, оскільки, чим надійніше був будинок, тим людина отримувала більше можливості уберегтися від різних погодних катаклізмів і захиститься від недоброзичливців. До того ж, далеко не кожна людина могла собі дозволити побудувати справжнє житло, а не халупу, яка розвалиться від легкого подиху вітру. Саме тому, чоловіки завжди намагалися вибудувати справжній будинок, щоб отримати гарну наречену. Адже в усі часи, батьки намагалися видати дочку заміж за самого надійного молодої людини. А міцний будинок був першим доказом його надійності. Це означало, що чоловік зміг самостійно накопичити коштів і власноруч звести своє житло, що, ще й доводило його фізичну силу.
Про що говорить міцний і великий особняк в сучасному світі. Ну, напевно, про те, що в чоловіка є фінансові можливості його придбати або ж найняти працівників для будівництва. Зараз мало хто стане будувати будинок власноруч. І, якщо так станеться, то це, швидше за все, скаже про те, що людина не має достатньо коштів для того щоб заплатити професійної бригаді будівельників. Зведення будинку власноруч займе не один рік і тому, в сучасному світі чоловік повинен скоріше не побудувати будинок, а придбати презентабельне житло. Це, не обов'язково, повинен бути котедж або особняк. Також, як "вдома" може служити гарна простора квартира в хорошому районі міста. Напевно, поняття будинку, по суті, все ж не надто змінилося з минулих часів. Батьків нареченої все так само турбує житлоплощу майбутнього зятя. Тільки тепер їх хвилюють не набіги варварів і холодні зими, а перспективи жити в одній квартирі з молодими, чого, звичайно ж, зовсім не хочеться або ж можливість оренди квартири, яка буде обходитися не так вже дешево, від чого постраждає майбутній сімейний бюджет їхньої дочки . Так що, можна зробити висновок, що першу річ, яку повинен зробити сучасний чоловік - це отримати житлоплощу. І нехай це буде подарунок, спадщину або ж чесно зароблена квартира, головне, щоб у хлопця було, де жити з майбутньою дружиною.
Друге - посадити дерево. Що під цим розуміли колись? Дерево, це, в першу чергу, народжуй. А якщо є врожай, значить, взимку родина не буде голодувати. Тоді, під посадкою дерева мали на увазі те, що у молодої людини є свої землі, на яких він може і вміє вирощувати хліб, овочі і фрукти. Не секрет, що землеробство раніше було однією з основних професій. Якщо чоловік був хорошим хліборобом, у нього була їжа в будинку, до того ж, багато продукти йшли на продаж. За виручені гроші хлопець мав можливість придбати одяг, домашнє начиння і дрова на зиму, щоб не мерзнути в холодній хаті.
Тоді виходить, що для сучасного чоловіка, посадити дерево - це значить отримати хорошу роботу. Зараз, коли можна придбати практично все, головною валютою став не хліб, а гроші. Та й запити сучасних людей на порядок вище, ніж у їхніх предків. Тому, для того щоб гарні жити в сучасному світі, необхідно мати достатньо коштів, які, як відомо, і приносить перспективна високооплачувана робота. Саме тому, сучасні хлопці повинні не просто навчитися добре обробляти свою земельну ділянку. Їм необхідно володіти високим інтелектом і отримати у ВНЗ гарну освіту, за допомогою якого можна знайти підходящу роботу. Також, для того щоб мати високі заробітки. Необхідно бути амбітним і сміливим, вміти знаходити нестандартні рішення і ніколи не здаватися. Так що, в якійсь мірі, сучасним чоловікам складніше виконувати друге правило.
Ну і третє - виростити сина. Напевно, це та єдина річ, яка не зміниться ніколи. Кожна людина хоче продовжити свій рід, побачити в своїх дітях кращі якості, які він закладав їм з дитинства. Звичайно ж, часи змінюються, і способи виховання теж стають дещо іншими, але, все ж, в основі залишається одне - виростити зі своєї дитини гідного члена суспільства. Саме це і намагається зробити кожен справжній чоловік. Він ніколи не залишить свого нащадка і не спробує ухилитися від зобов'язань. Справжній чоловік і справжній батько буде виховувати свою дитину і ніколи не скаже, що у нього просто немає часу. Такі чоловіки завжди встигали будувати будинки і ростити дерева, але, при цьому, їх діти ніколи не залишалися без чоловічого виховання. Виховання в таких чоловіків суворе і справедливе, і вони, безсумнівно, дуже люблять своїх дітей. Заради дитини такі хлопці будують самий теплий і затишний будинок і ростять найвище дерево. Вони роблять все що можуть і навіть намагаються зробити неможливе.
Отже, 3 речі, які має зробити справжній чоловік у сучасному світі - це отримати гарну житлоплощу, мати високооплачувану роботу і робити все, щоб його діти не потребували любові, турботи і правильному вихованні. Якщо чоловік здатний цього домогтися - він зможе повністю реалізуватися в житті. Але, насправді, виконати ці три правила не так вже просто. Необхідно прикладати багато зусиль. Тому, не дивно, що далеко не всі чоловіки добиваються таких результатів, а отже, і самореалізації. Але, якщо у вашого хлопця є хороший будинок або квартира, робота, яка приносить йому не тільки високий дохід, але і радість, а, крім того, він дуже любить дітей і готовий вкласти в них всю душу і всі фінанси - значить поруч дійсно справжній чоловік, який тебе гідний.
|
Вернуться к началу |
|
|
Тофка
Специалист
Зарегистрирован: 06 янв 2008, 10:01Сообщений: 5568Благодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 8 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 04 сен 2014, 20:31 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
очень много текста, похоже на копирайтинг 
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 04 сен 2014, 23:23 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
скорее на копипастинг )
|
Вернуться к началу |
|
|
Тофка
Специалист
Зарегистрирован: 06 янв 2008, 10:01Сообщений: 5568Благодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 8 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 23 сен 2014, 15:03 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
А на счет темы, есть такие упрямые мужчины, которые как бы ты не хотела, а их не переделать.
|
Adamulka
Я на пару минут
Зарегистрирован: 23 сен 2014, 14:02 Сообщений: 20 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 23 сен 2014, 15:58 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Цікаву тему розгорнули.  На мою думку, хорошого мужчину зробити самому не можливо, він таким має бути в корні, тобто з народження вихований правильно батьками і тоді можна тільки дещо підкоректувати на протяхі років, дуже-дуже обережно так як потрібно для Вас. А якщо немає задатків - то робіть-не робіть, хорошого нічого вже не вийде. Думаю, єдиний шанс в своєму житті зробити хорошого мужчину самій - народити і правильно виховати власного сина і тоді майбутнійневісточці дістанеться справжній скарб, а Ви зможете пишатися собою.
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 23 сен 2014, 16:48 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Это вы скажите женщине, у которой четверо сыновей, всех воспитывала одинаково, пыталась вложить в голову и сердца одинаковые человеческие ценности, любила всех одинаково, а выросли все совершенно разными людьми - с разным характером, с разными взглядами на жизнь. Так что воспитание-воспитанием, а свой характер у каждого проявляется по разному.
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 23 сен 2014, 20:48 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
в моем опыте тоже были случаи, когда воспитанием мало что получалось добиться... характер и именно природный нрав дается всем разный, и воспитанием можно ну процентов на 30% всего повлиять на личность, даже если воспитывать с рождения очень хорошо...
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 24 сен 2014, 10:18 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Так, что делать если муж не поддается вашим воспитаниям?
|
Adamulka
Я на пару минут
Зарегистрирован: 23 сен 2014, 14:02 Сообщений: 20 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 24 сен 2014, 12:22 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
оце про мого чоловіка, зовсім не піддається ніяким коректуванням... Незнаю, що можу зробити??? Бувають моменти коли я сама собі співчуваю. Думаю, треба навчитися жити з думкою, що такий скарб сама собі вибрала 
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 24 сен 2014, 12:58 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Аврора писал(а): Так, что делать если муж не поддается вашим воспитаниям? можно мириться с некоторыми недостатками, понимая, что и он тоже мирится с Вашими, а также нужно говорить, что тебе не нравится открыто, правда без истерик - шум на мужчин не действует никак, кроме как раздражитель. Вобщем, нужно идти на уступки, требуя свое 
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 24 сен 2014, 22:25 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
Adamulka писал(а): оце про мого чоловіка, зовсім не піддається ніяким коректуванням... Незнаю, що можу зробити??? Бувають моменти коли я сама собі співчуваю. Думаю, треба навчитися жити з думкою, що такий скарб сама собі вибрала  Как Вы замечательно сказали, ну прям прочитали мои мысли.  Я такое же "сокровище" имею и тоже по своему выбору 
|
Вернуться к началу |
|
|
Adamulka
Я на пару минут
|
Добавленно: 25 сен 2014, 12:19 Re: Хорошего мужчину нужно делать самой.
 О, то Ви мене прекрасно зрозуміли про що я...
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|