Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 24 апр 2015, 17:25 Re: Депозиты
Для того, щоб займатися судами, потрібно володіти достатньою кількістю часу і мати здорові нерви... а у мене ні першого, ні другого немає((( Да й я невиправна оптиміста, оскільки вірю, що усе налагодиться і я отримаю назад свої гроші 
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 25 апр 2015, 10:55 Re: Депозиты
Софья писал(а): Для того, щоб займатися судами, потрібно володіти достатньою кількістю часу і мати здорові нерви... а у мене ні першого, ні другого немає((( Да й я невиправна оптиміста, оскільки вірю, що усе налагодиться і я отримаю назад свої гроші  а вам даже частями деньги не выдают?
_________________ Тёплый пирог и немое кино.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 26 апр 2015, 07:54 Re: Депозиты
Як би мені гроші видавали частинами, хіба б я нарікала на банк  Я б спокійно ходила б кожного дня до банку та забирала б свої гроші... Сподіваюся, що так воно і буде... хоча у мене сума не велика, тому довго навідуватися до банку мені не доведеться)))
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 29 апр 2015, 11:51 Re: Депозиты
Я помню раньше, когда лопнул Родовид Банк, то Нацбанк выдавал их депозиты, так, что Софья я считаю, что Вы получите свои деньги.
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 29 апр 2015, 15:14 Re: Депозиты
Софья писал(а): Для того, щоб займатися судами, потрібно володіти достатньою кількістю часу і мати здорові нерви... а у мене ні першого, ні другого немає((( Да й я невиправна оптиміста, оскільки вірю, що усе налагодиться і я отримаю назад свої гроші  Я тоже очень на это надеюсь и уже запланировала, на что потрачу часть денег, если отдадут. 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 апр 2015, 16:15 Re: Депозиты
Аврора писал(а): Я помню раньше, когда лопнул Родовид Банк, то Нацбанк выдавал их депозиты, так, что Софья я считаю, что Вы получите свои деньги. Для того, щоб Нацбанк почав видавати гроші, той банк у якому розміщений мій депозит, повинен оголосити себе банкротом. Якщо це і трапиться, то процес цей займе купу часу... Тому мені не залишається нічого більше, як чекати...
|
Вернуться к началу |
|
|
Редиска
Специалист
Зарегистрирован: 13 май 2015, 13:18Сообщений: 2607Откуда: КиевБлагодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 8 раз.
|
Добавленно: 21 май 2015, 11:26 Re: Депозиты
вот куда-куда, а в Приват банк не советую. Уже был опыт. Открывают они депозит быстро, а забрать потом тяжело (говорят придите завтра, приходишь завтра, а у них система зависла) и очереди у них такие, что пол дня стоять надо и ждать. Могу посоветовать Альфа банк - там все за 5 минут делается, очередь электронная, операторов много. Все четко.
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 21 май 2015, 11:53 Re: Депозиты
У нас было два депозита в Привате. Но выдача как раз попала на проблемы с долларами вообще. Поэтому снять было конечно ж проблематично и долго. Но вообще все выдали. Как выдавали в стабильное время не знаю. Но в любом случаи мы от депозитов отказались. Ну его.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 27 май 2015, 11:04 Re: Депозиты
А я чомусь думала, що якщо наважуся колись відкрити ще депозит, то оберу для цього саме Приват. Я чомусь думала, що цей банк немає жодних проблем із депозитами... Та, як сказала Танюшик - та ну його 
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 28 май 2015, 13:32 Re: Депозиты
Редиска писал(а): вот куда-куда, а в Приват банк не советую. Уже был опыт. Открывают они депозит быстро, а забрать потом тяжело (говорят придите завтра, приходишь завтра, а у них система зависла) и очереди у них такие, что пол дня стоять надо и ждать. Могу посоветовать Альфа банк - там все за 5 минут делается, очередь электронная, операторов много. Все четко. Так это тот же Приват-банк. У них, действительно, обслуживание очень хорошее. Но, если будут проблемы в Привате, то и в А-банке тоже.
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 28 май 2015, 13:35 Re: Депозиты
Разве ? Я думала, что Альфа-банк это вообще российский.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2015, 15:25 Re: Депозиты
У мене подруга колись працювала у Кредо банку, це, наскільки мені відомо, польський банк. Думаю, в такий банк можна покласти гроші на депозит, він повинен бути більш стабільнішим ніж російські...
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 30 май 2015, 12:48 Re: Депозиты
Груша писал(а): Редиска писал(а): вот куда-куда, а в Приват банк не советую. Уже был опыт. Открывают они депозит быстро, а забрать потом тяжело (говорят придите завтра, приходишь завтра, а у них система зависла) и очереди у них такие, что пол дня стоять надо и ждать. Могу посоветовать Альфа банк - там все за 5 минут делается, очередь электронная, операторов много. Все четко. Так это тот же Приват-банк. У них, действительно, обслуживание очень хорошее. Но, если будут проблемы в Привате, то и в А-банке тоже. Мені якось не віриться, що у такого потужного банка як Приват можуть бути якісь проблеми.
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2015, 15:31 Re: Депозиты
А по чому ви бачите, що це потужний банк? По тому, скільки він має відділень і скільки там працює людей  Я колись теж так мислила))) А тепер знаю, що збанкротувати може будь який банк, яким би солідним зі сторони він не здавався...
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2015, 22:55 Re: Депозиты
soffy писал(а): Груша писал(а): Редиска писал(а): вот куда-куда, а в Приват банк не советую. Уже был опыт. Открывают они депозит быстро, а забрать потом тяжело (говорят придите завтра, приходишь завтра, а у них система зависла) и очереди у них такие, что пол дня стоять надо и ждать. Могу посоветовать Альфа банк - там все за 5 минут делается, очередь электронная, операторов много. Все четко. Так это тот же Приват-банк. У них, действительно, обслуживание очень хорошее. Но, если будут проблемы в Привате, то и в А-банке тоже. Мені якось не віриться, що у такого потужного банка як Приват можуть бути якісь проблеми. Ми в приваті забрали депозит в самий пік росту долара. Чоловік щодня туди ходив як на роботу і йому видавали певну суму, бо одразу не могли. Добре, що грошей не багато було 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 09 июн 2015, 12:00 Re: Депозиты
Щойно знову дзвонила до банку і знову почула ту саму стандартну відповідь - нічого не змінилося, нічого не знаємо, депозитів не видаємо... Як мене це вже дістало  як подумаю, що вже четвертий місяць у них просто так зберігаються мої гроші, то аж "зла не вистачає"
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 09 июн 2015, 12:03 Re: Депозиты
Ничего, все будет хорошо, нужно всегда надеется на лучшее))))
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 09 июн 2015, 12:06 Re: Депозиты
Софья писал(а): Щойно знову дзвонила до банку і знову почула ту саму стандартну відповідь - нічого не змінилося, нічого не знаємо, депозитів не видаємо... Як мене це вже дістало  як подумаю, що вже четвертий місяць у них просто так зберігаються мої гроші, то аж "зла не вистачає" А який банк? Знайома працювала в Дельта, то всіх звільнили, а депозити мав видавати фонд гарантування вкладів з червня місяця
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 09 июн 2015, 12:08 Re: Депозиты
Фінанси та кредит. Мені сказали, що вони чекають трагнш від національного банку, який мають отримати до п"ятнадцятого числа. Сподіваюся, так воно і буде і я зможу найближчим часом отримати свої гроші...
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
|
Добавленно: 09 июн 2015, 12:13 Re: Депозиты
Софья писал(а): Фінанси та кредит. Мені сказали, що вони чекають трагнш від національного банку, який мають отримати до п"ятнадцятого числа. Сподіваюся, так воно і буде і я зможу найближчим часом отримати свої гроші... Ну да, у них теж проблеми, причому мені розповідали, що їхні працівники майже всі мали депозити в своєму банку. Виходить. що працівники до останнього не знали, що таке станеться
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|