Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 10 май 2012, 12:42 Re: Сколько должен длиться секс ?
Илона20 писал(а): Для меня совсем не имеет значения сколько длится секс, главное, что бы я получила удовольствие. Это точно, причем чтоб удовлетворены были оба, а не чтоб кто-то один дулься что не успел, или еще что-то. Главное хорошее игривое настроение, желание доставить удовольствие и себе, и партнеру, тогда продолжительность самого процесс не имеет большого значения
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
Судьба
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 12 мар 2010, 18:18Сообщений: 539Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 15:23 Re: Продолжительность секса
Мой муж любит вначале оральный секс, когда мы доводим друг друга практически до оргазма, потом успокаиваемся, чтоб не кончить сразу и занимаемся сексом в разных позах уже до конца, так что очень быстро не получается никогда, разве что кто-тоне удержался и кончил еще во время орального секса.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 15:40 Re: Продолжительность секса
о я дуже сержусь, коли не втигаю отримати задоволення. Бо частіше за все той секс триває хвилин 10. А мені як завжди хвилинку-дві не вистачило. Це дуже відштовхує. я не раз казала, що до весілля в мене з сексом було все гуд, а після нього як в монастир пішла.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 16:21 Re: Сколько должен длиться секс ?
Ирена писал(а): Илона20 писал(а): Для меня совсем не имеет значения сколько длится секс, главное, что бы я получила удовольствие. Это точно, причем чтоб удовлетворены были оба, а не чтоб кто-то один дулься что не успел, или еще что-то. Главное хорошее игривое настроение, желание доставить удовольствие и себе, и партнеру, тогда продолжительность самого процесс не имеет большого значения Я теж так скажу, головне отримати задоволення, а довго триватиме секс чи ні, це вже не важливо. У нас усе залежить від настрою, іноді можемо дуже довго кохатися, по кілька разів, а іноді, один раз кінчили і все, спимо... 
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 19 май 2012, 13:13 Re: Продолжительность секса
Ситуации бывают разные и настроение разное, бывает хочеться обоим по-быстрому, а бывает хочеться понежиться, а как только поженились тоже по пару раз, сейчас такое не практикуем практически, разок и на боковую;)))стареем)))муж часто говорит, а помнишь....))и ржем обое, такое ощущение что реально постарели)))
|
Вернуться к началу |
|
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12679Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 21 май 2012, 00:30 Re: Продолжительность секса
Думаю, что никто не стареет, просто сейчас можно в любое время, место есть, боятся не кого, все взрослые, а раньше, родители уехали, вот и налюбиться не могли
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 21 май 2012, 08:48 Re: Продолжительность секса
На рахунок того, що батьки поїхали і треба виконать норму - то це правда. Колись дивилась серіал Універ, то там була схожа ситуація. Коли герої почали жити разом, то в них пропав секс, бо це ж можна робити коли завгодно. І от героїня в кінці кінців випровадила хлопця назад жити до себе, бо ж вона хотіла сексу щодня, а не коли завгодно. Так і в сім"ях, давай не сьогодні давай завтра, а завтра ще щось. А колись...хата свободна і все гуд.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 21 май 2012, 15:21 Re: Продолжительность секса
А я б сказала, що пропадає тяга до сексу далеко не з тієї причини, що тепер цим можна займатися завжди. Просто люди з часом починають набридати одне одному. Це як улюблена страва, здається любиш її настільки сильно, що їв би кожного дня, а як починаєш і дійсно кожного дня їсти, то вона вже перестає бути улюбленою, бо приїдається і хочеться чогось іншого. Проте, якщо знову якийсь час цю страву не поїсти, любов до неї повертається знову. Це я веду до того, що не даремно рекомендують подружжю для зміцнення стосунків якийсь час відпочивати одне від одного.
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 22 май 2012, 10:47 Re: Продолжительность секса
А мне кажется, что таки и возможность сделать это в любое время играет свою роль. Просто когда возможность была изредка, то все бросал ради этого, а теперь если можно на час позже или завтра, то уже сначала телевизор посмотреть, ужин-завтрак приготовить. А в итоге иногда получается, что так изо дня в день переносится на "завтра"
|
Вернуться к началу |
|
|
Alevan
Специалист
Зарегистрирован: 14 янв 2012, 21:06Сообщений: 4801Благодарил (а): 30 раз. Поблагодарили: 105 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 22 май 2012, 11:05 Re: Продолжительность секса
Софья писал(а): А я б сказала, що пропадає тяга до сексу далеко не з тієї причини, що тепер цим можна займатися завжди. Просто люди з часом починають набридати одне одному. Це як улюблена страва, здається любиш її настільки сильно, що їв би кожного дня, а як починаєш і дійсно кожного дня їсти, то вона вже перестає бути улюбленою, бо приїдається і хочеться чогось іншого. Проте, якщо знову якийсь час цю страву не поїсти, любов до неї повертається знову. Це я веду до того, що не даремно рекомендують подружжю для зміцнення стосунків якийсь час відпочивати одне від одного. Ну я не знаю... вроде я тоже с этим согласна, но получается вот что - если пропадает тяга к сексу, то получается к сексу с женой, с женщиной. которая рядом? Ведь не совсем же пропадает желание секса? Потому ведь и получается, что некоторые идут "налево", ведь так? Наверное, просто именно тот факт, что раньше это надо было ловчить - место, время искать, прикладывать усилия - там подарки, романтика и проч., а теперь это всегда под рукой, "пропал дух авантюризма".
_________________ Сколько людей - столько и мнений. Жаль, что столько людей... (с.)
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
|
Добавленно: 22 май 2012, 20:03 Re: Продолжительность секса
У моего мужа по-моему тяга к сексу не пропадает никогда, я даже иногда спрашиваю ему или я ему не надоела за 6 лет совместной жизни, а он говорит, что и в старости будет такой ненасытный;))Я ржу, посмотрим))))А только ему отк4ажешь, сразу обид столько, так что лучше по быстренькому и все довольны))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 22 май 2012, 22:00 Re: Продолжительность секса
Мій теж завжди каже, якщо ти не хочеш, то давай по бистрому. А який мені толк з того, я ж хочу якісно. От так іноді і виходить і не кількістю і не якістю 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 11:20 Re: Продолжительность секса
Alevan писал(а): Софья писал(а): А я б сказала, що пропадає тяга до сексу далеко не з тієї причини, що тепер цим можна займатися завжди. Просто люди з часом починають набридати одне одному. Це як улюблена страва, здається любиш її настільки сильно, що їв би кожного дня, а як починаєш і дійсно кожного дня їсти, то вона вже перестає бути улюбленою, бо приїдається і хочеться чогось іншого. Проте, якщо знову якийсь час цю страву не поїсти, любов до неї повертається знову. Це я веду до того, що не даремно рекомендують подружжю для зміцнення стосунків якийсь час відпочивати одне від одного. Ну я не знаю... вроде я тоже с этим согласна, но получается вот что - если пропадает тяга к сексу, то получается к сексу с женой, с женщиной. которая рядом? Ведь не совсем же пропадает желание секса? Потому ведь и получается, что некоторые идут "налево", ведь так? Наверное, просто именно тот факт, что раньше это надо было ловчить - место, время искать, прикладывать усилия - там подарки, романтика и проч., а теперь это всегда под рукой, "пропал дух авантюризма". Я просто спосерігаю за нашими стосунками. Не можу сказати, що у нас якісь проблеми із сексом, ні , усе нормально... Та варто нам хоча б кілька днів прожити одне від одного (хоча таке не часто трапляється, та все ж іноді буває), як ми робимося просто ненаситними. Секс у нас тоді палкий, насичений, такий, як був колись, коли ми тільки починали зустрічатися...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 11:24 Re: Продолжительность секса
Ирена писал(а): У моего мужа по-моему тяга к сексу не пропадает никогда, я даже иногда спрашиваю ему или я ему не надоела за 6 лет совместной жизни, а он говорит, что и в старости будет такой ненасытный;))Я ржу, посмотрим))))А только ему отк4ажешь, сразу обид столько, так что лучше по быстренькому и все довольны)))) Ви повністю описали мого чоловіка. Це просто безвідмовна людина, він готовий завжди і всюди))) А стосовно відмовити йому, то да, образа буде настільки великою, що наступного разу прийдеться мені гарно "попрацювати" щоб усе залагодити))))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 11:55 Re: Продолжительность секса
Дівчата, кажіть де ви таких чоловіків шукали?  Мій до весілля теж був такий, вірніше до народження малого. А потім як відрізало. Завжди якісь відмовки. А тепер і в мене не дуже те бажання є. Мабуть звикла.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 11:59 Re: Продолжительность секса
Екатерина1987 писал(а): Дівчата, кажіть де ви таких чоловіків шукали?  Мій до весілля теж був такий, вірніше до народження малого. А потім як відрізало. Завжди якісь відмовки. А тепер і в мене не дуже те бажання є. Мабуть звикла. Знаєте, як говориться, добре там, де нас немає))) Мені іноді здається, що було б краще, аби моєму чоловіку хотілося менше... А Ви мрієте навпаки... Одним словом, нам жінкам ніколи не вгодиш 
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 12:17 Re: Продолжительность секса
Софья писал(а): Знаєте, як говориться, добре там, де нас немає))) Мені іноді здається, що було б краще, аби моєму чоловіку хотілося менше... А Ви мрієте навпаки... Одним словом, нам жінкам ніколи не вгодиш  Ваша правда. Мій чоловік завжди каже, що понять жінок не можливо. Прошу 5 раз в день їсти - да скільки вже можна, коли ви наїстеся, а як не хочу їсти - то для кого я це все наготувала. Загадка природи ми, однако.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:02 Re: Продолжительность секса
І в нас з їжею аналогічна ситуація. Іноді може цілий день ходити і щось їсти. У мене вже нерви починають здавати... А часом, простою цілий день на кухні, намагаючись зробити приємне чоловіку, а він приходить та говорить, що не голодний. Тільки я вважаю, що це не ми загадки природи, просто чоловіки у нас дивні люди. Однак інших на цю планету не заселили 
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 23 май 2012, 17:09 Re: Продолжительность секса
Софья писал(а): І в нас з їжею аналогічна ситуація. Іноді може цілий день ходити і щось їсти. У мене вже нерви починають здавати... А часом, простою цілий день на кухні, намагаючись зробити приємне чоловіку, а він приходить та говорить, що не голодний. Тільки я вважаю, що це не ми загадки природи, просто чоловіки у нас дивні люди. Однак інших на цю планету не заселили  Вот именно! Это они странные! Меня просто убивает ситуация, когда знаю, что он что-то любит, готовлю это, а он говорит, что сейчас этого не хочет, а ест что-то другое. Я-то если например блинчики люблю, то я их люблю всегда и если голодная, то по-любому их выберу, а потом уже все остальное, а если не голодная, то ну хоть один-то сьем.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 23 май 2012, 21:39 Re: Продолжительность секса
І я так само якщо щось люблю, то буду їсти не залежно голодна чи ні. Якби мені зараз пірожино заварне запропонували, то я його б і після 6 вечора, і вночі з"їла б. Або оце на днях напекла пиріжків, то що не зайду на кухню, то вхоплю парочку. Як це так не хочу?
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|