Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 11:34 Re: Перша леді україни
ptenchik123 писал(а): как вам часики за 20 тис. евро?
Годинник Breguet Reine de Naples виготовлено з 18-каратного білого золота. Безель з обробкою 128 діамантами (близько 0,83 карата).
Цей годинник перша леді одягла на урочисті збори з нагоди Дня працівників освіти, які проходили в Донецькому національному академічному музично-драматичному театрі (где собрались бедные учителя)
все равно, какой у вас фейс, красивый или нет, а часики такие не каждая себе позволит! а мне нравится жена Яныка.главное чтобы им было хорошо.я на политику это уж никак не влияет. когда мы идем по городу с мужьями, то также любой может сказать, что жена или муж страшилище, так это не значит что оно так и есть. пусть каждый следит за своей красотой и красотой своей семьи. а Янык с женой как-то сами,без нас разберуться
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 12:39 Re: Перша леді україни
Mila21, ми в цій темі обговорюємо пані Людмилу Янукович, не як гарну чи погану дружину свого чоловіка, а як нашу першу леді України. Хоча сумніваюся, що в нашій країні можна знайти людину, яка без іронії в голосі назве Людмилу Янукович першою леді)))))))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 13:47 Re: Перша леді україни
Красивый вид в таком возрасте - это работа не месяца, и даже не года. Над этим надо работать всю жизнь, чтоб на старости отлично выглядеть. Или вы верите в то, что пару уколов с чудо-омоложивающим эффектом и ты опять выглядиш на 25?! Может ей в молодости было не до ухаживаний за собой, были какие то другие заботы и хлопоты. Да и не знала, что станет первой леди Украины. А так она выглядит сейчас как обычная женщина ее годов. Аккуратная стрижка, приличный костюм, легкий макияж. Или вы думаете если наложить на нее килограм штукатурки, то она станет сразу красавицей?! А то что она не публичная, так если не сложилось у нее с ораторским искуством, то чего позорится? Лучше дома тихонько отсидется, чем потом вся страна будет гудеть.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 14:16 Re: Перша леді україни
Танюшик писал(а): Красивый вид в таком возрасте - это работа не месяца, и даже не года. Над этим надо работать всю жизнь, чтоб на старости отлично выглядеть. Или вы верите в то, что пару уколов с чудо-омоложивающим эффектом и ты опять выглядиш на 25?! Может ей в молодости было не до ухаживаний за собой, были какие то другие заботы и хлопоты. Да и не знала, что станет первой леди Украины. А так она выглядит сейчас как обычная женщина ее годов. Аккуратная стрижка, приличный костюм, легкий макияж. Или вы думаете если наложить на нее килограм штукатурки, то она станет сразу красавицей?! А то что она не публичная, так если не сложилось у нее с ораторским искуством, то чего позорится? Лучше дома тихонько отсидется, чем потом вся страна будет гудеть. Танюшик, по - перше, ніхто не засуджує її за зовнішній вигляд, хоча з її достатками, можна привести своє тіло в куди кращий стан, ніж воно є зараз! По-друге, в тому і справа, що вона не звичайна жінка, хоч як комусь цього й не хочеться, а вона являється першою леді нашої країни, а відтак повинна відповідати цьому становищу!!! А по-третє, як раніше з її тупими, просто ідіотськими промовами зі сцени зігнати не можна було, а тут вона, бачите, уже стала не публічна особа?!!!  То з самого початку потрібно було дбати про свою репутацію, а не позорити нашу країну перед усім світом, а зараз, наче страус, ховати голову!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 14:18 Re: Перша леді україни
Софья писал(а): Mila21, ми в цій темі обговорюємо пані Людмилу Янукович, не як гарну чи погану дружину свого чоловіка, а як нашу першу леді України. Хоча сумніваюся, що в нашій країні можна знайти людину, яка без іронії в голосі назве Людмилу Янукович першою леді))))))))) а мне нравится наша первая леди точно так же как и президент!у каждого есть недостатки и промахи в работе. так что не надо судить человека только из-за того, что кто-то не представляет ее лицом страны после президента или первой леди!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2012, 14:34 Re: Перша леді україни
Знаете поговорку:слово - не воробей, вылетит - не поймаеш. Да, напартачила она в прошлом. Ну что теперь поделаеш? У нас ведь каждый политик что-нибудь да и выдаст, что потом все обсуждают. А то что она станет первой леди Украины, так мы разве не знали о ее поступках, когда выбирали президента страны?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2012, 16:34 Re: Перша леді україни
Так хто ж його вибирав?!!!!!  Я його з самого початку не хотіла, а коли побачила, а головне ПОЧУЛА!!!! його дружину, тоді взагалі була в шоці, від того хто очолюватиме нашу країну!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2012, 16:37 Re: Перша леді україни
Кто-кто, народ!!! Не зря же президент - это представитель власти народа. Что выбрали - то и имеем! В придачу с президентскими женами!
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 04 июн 2012, 13:11 Re: Перша леді україни
У меня просто в голове не укладываеться как наш народ мог выбрать такого президента, что у нас сейчас твориться в стране, еще хуже чем было раньше, а если эта власть будет избрана и на второй срок, так будет вообще тихий ужас, бандитизм процветает, цены растут, зарплаты практически на месте, экономика на нулю, просто страшно стает за будущее
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 05 июн 2012, 10:05 Re: Перша леді україни
Мені так смішно робиться, коли хтось починає говорити, що народ вибрав цього президента))) Так, був відсоток населення, який голосував за цю людину, та цей відсоток був значно менший ніж було отримано вкінці виборів!!! Це бандити, які володіють мільйонами, які все і всіх можуть купити. І я не здивуюся, якщо ця влада буде обрана і на другий термін, принаймі до такої думки схиляється більшість... Тож миритися з нашою "першою леді" доведеться нам ще довго))))))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Tetyana
Специалист
Зарегистрирован: 01 ноя 2011, 21:47Сообщений: 4329Благодарил (а): 84 раз. Поблагодарили: 71 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 05 июн 2012, 11:32 Re: Перша леді україни
Софья писал(а): Так хто ж його вибирав?!!!!!  Я його з самого початку не хотіла, а коли побачила, а головне ПОЧУЛА!!!! його дружину, тоді взагалі була в шоці, від того хто очолюватиме нашу країну!!! А кого вы выбирали, неужели другие достойные были?
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 05 июн 2012, 12:20 Re: Перша леді україни
Tetyana писал(а): Софья писал(а): Так хто ж його вибирав?!!!!!  Я його з самого початку не хотіла, а коли побачила, а головне ПОЧУЛА!!!! його дружину, тоді взагалі була в шоці, від того хто очолюватиме нашу країну!!! А кого вы выбирали, неужели другие достойные были? Неужели он достойный?? А жена у него конечно просто оборжаться)
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 05 июн 2012, 12:27 Re: Перша леді україни
Tetyana писал(а): Софья писал(а): Так хто ж його вибирав?!!!!!  Я його з самого початку не хотіла, а коли побачила, а головне ПОЧУЛА!!!! його дружину, тоді взагалі була в шоці, від того хто очолюватиме нашу країну!!! А кого вы выбирали, неужели другие достойные были? Якщо Вам так цікаво, то в першому турі я голосувала за Яценюка (гадаю, він значно достойніший Януковича), в другому ж, звісно за Юлю (хоч не являюся її палкою шанувальницею, та вважаю, що з двох зол потрібно вибирати менше). А Ви, наскільки я зрозуміла, підтримували Януковича?
|
Вернуться к началу |
|
|
Tetyana
Специалист
Зарегистрирован: 01 ноя 2011, 21:47Сообщений: 4329Благодарил (а): 84 раз. Поблагодарили: 71 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 06 июн 2012, 18:23 Re: Перша леді україни
Софья писал(а): Tetyana писал(а): Софья писал(а): Так хто ж його вибирав?!!!!!  Я його з самого початку не хотіла, а коли побачила, а головне ПОЧУЛА!!!! його дружину, тоді взагалі була в шоці, від того хто очолюватиме нашу країну!!! А кого вы выбирали, неужели другие достойные были? Якщо Вам так цікаво, то в першому турі я голосувала за Яценюка (гадаю, він значно достойніший Януковича), в другому ж, звісно за Юлю (хоч не являюся її палкою шанувальницею, та вважаю, що з двох зол потрібно вибирати менше). А Ви, наскільки я зрозуміла, підтримували Януковича? Нет.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 06 июн 2012, 18:28 Re: Перша леді україни
Коротко та ясно  Чому Ви не хочете сказати, за кого голосували Ви?
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 19 июн 2012, 13:04 Re: Перша леді україни
Да если бы поначалу наша первая леди не полезла бы на трибуну со своим "ораторским" исскуством, никто бы ее сейчас так яро не обсуждал, сидела бы там сразу тихонько и все..так нет, она показала свою настоящую сутность, как вспомню, так сразу на смех пробивает...а ведь сам титут первая леди заставляет быть первой во ВСЕМ..
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
|
Добавленно: 03 авг 2012, 15:37 Re: Перша леді україни
нашим людям хоть каждый день по золотому слитку давай, так все равно будут ворчать и всю жизнь будут недовольными!все ждут идеала от первой леди, хотят чтобы президент был суперским и все не такие. а может это что-то в вас не так что все люди не такие и не так себя ведут? у нас всех и первых и вторых и просто леди есть куча недостатков, есть промахи, так же и у Первой леди с Президентом есть недостатки и возможно ошибки. если вас что-то не устраивает в жизни, так нужно стараться и менять ее а не валить все на власть!!! я думаю большинство сидит и ждет чуда, что станут огромные зарплаты, а может вообще не ходить на работу и получать выплаты от государства! а почему нельзя самому добиться выше зарплаты, большего признания?-да потому что лень, а проще все свалить на леди и на джентельменов и всем дружно ждать непонятно чего!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 13 авг 2012, 12:15 Re: Перша леді україни
Міла, почекайте, так Ви ж теж постійно "валите" на владу, яку очолювала Тимошенко. Чому Ви з нею не змирилися, а постійно були незадоволені? Якщо вам при теперішній владі стало легше жити, то повірте мені, таких як Ви - одиниці. І не варто нас називати лінивими людьми, в тому і справа, що ми не лінимося, а працюємо, проте толку з цього немає жодного!!! А від першої леді жодного ідеалу я не очікувала. Просто неприємно, коли якась вискочка так паплюжить мою країну, коли жінка, яка може лише консервні банки до котячих хвостів прив"язувати, притендує на посаду першої леді моєї країни!!!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
|
Добавленно: 13 авг 2012, 12:37 Re: Перша леді україни
Софья писал(а): Міла, почекайте, так Ви ж теж постійно "валите" на владу, яку очолювала Тимошенко. Чому Ви з нею не змирилися, а постійно були незадоволені? Якщо вам при теперішній владі стало легше жити, то повірте мені, таких як Ви - одиниці. І не варто нас називати лінивими людьми, в тому і справа, що ми не лінимося, а працюємо, проте толку з цього немає жодного!!! А від першої леді жодного ідеалу я не очікувала. Просто неприємно, коли якась вискочка так паплюжить мою країну, коли жінка, яка може лише консервні банки до котячих хвостів прив"язувати, притендує на посаду першої леді моєї країни!!!!! ну Вы же лично с ней не знакомы и не жили вместе, чтобы утверждать на что она способна.а что толку было от красноречия Ющенко или Юлькиного пустословия? лучше доказывать делом, как это делает Виктор Федорович, а не на словах обещать и не выполнять!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 13 авг 2012, 12:43 Re: Перша леді україни
Міла, так хто зараз що ділом доказує????!!!! Хоча ні, доказують, наводячи на людей страх, страх за майбутнє... Жити та не знати, що чекає на нас завтра? Які завтра придумають нові податки для звичайних людей, на скільки завтра піднімуться ціни, виростуть комунальні платежі.... В той час, як Янукович орендуватиме вертоліт за мільйон долларів у фірми, яка належить його сину...
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|