| 
		Сообщения без ответов | Активные темы | 

| Автор | Сообщение |  
			| soldo Я на пару минут 
					Зарегистрирован: 23 май 2013, 09:24Сообщений: 4Благодарил (а): 1 раз.Поблагодарили:  0 раз.
				 | 

Добавленно: 23 май 2013, 20:22    Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Пропоную вашій увазі проект http://soldo.com.ua  - інформація про знижки, акції, розпродажі. Сольдо - спільнота для покупців, які хочуть заощадити на купівлі товарів чи послуг. Це місце, де кожен може поділитися інформацією про знижки, розпродажі, акції, спеціальні пропозиції та розіграші призів. Нашою метою є дати можливість кожному покупцеві знайти найкращу ціну чи пропозицію, і в цьому ми можемо самі собі допомогти.  Сольдо також є єдиною в Україні системою кешбеку - повернення частини вартості покупки. Якщо Ви скористаєтеся деякими пропозиціями, ми повернемо Вам певну суму грошей!

|  
			| Вернуться к началу |     |  |  |  
			| Тофка Специалист 
					Зарегистрирован: 06 янв 2008, 10:01Сообщений: 5568Благодарил (а): 8 раз.Поблагодарили: 8  раз.Медали:  1

| 

Добавленно: 23 май 2013, 21:01    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Честно говоря, ничего подобного я не видела. Это довольно таки не плохая идея, как экономней использовать свои деньги. Короче, мне интересно. _________________ 

| За это сообщение автора Тофка поблагодарил: soldo (24 май 2013, 23:38)
 |  |  
			| Вернуться к началу |   |  |  |  
			| Bella Могу подсказать 
					Зарегистрирован: 12 мар 2010, 18:15Сообщений: 1385Благодарил (а): 26 раз.Поблагодарили: 5  раз.
				 | 

Добавленно: 24 май 2013, 16:46    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 А какими конкретно предложениями нужно воспользоватся, чтоб солдо вернуло часть затраченных средств? А вообще хорошая задумка, сразу можно увидеть где, какие акции проходят

|  
			| Софья Специалист 
					Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз.Поблагодарили: 104  раз.
				 | 

Добавленно: 24 май 2013, 22:10    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Сама ідея даного сайту мені подобається, та чесно кажучи, стільки часу я переглядала дані пропозиції, однак, нічого цікавого для себе так і не знайшла. Було кілька гарних акцій, проте вони вже закінчилися  

|  
			| soldo Я на пару минут 
					Зарегистрирован: 23 май 2013, 09:24Сообщений: 4Благодарил (а): 1 раз.Поблагодарили:  0 раз.
				 | 

Добавленно: 24 май 2013, 23:37    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Bella писал(а): А какими конкретно предложениями нужно воспользоватся, чтоб солдо вернуло часть затраченных средств? А вообще хорошая задумка, сразу можно увидеть где, какие акции проходят
Всі пропозиції з кешбеком зібрані в розділі "Кешбек" soldo.com.ua/cashback , ми постійно працюємо над збільшенням партнерів по кешбеку.

Последний раз редактировалось soldo 24 май 2013, 23:58, всего редактировалось 1 раз. 

|  
			| soldo Я на пару минут 
				 | 

Добавленно: 24 май 2013, 23:57    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Софья писал(а): Сама ідея даного сайту мені подобається, та чесно кажучи, стільки часу я переглядала дані пропозиції, однак, нічого цікавого для себе так і не знайшла. Проект новий, і його ідея також в розміщенні такої інформації - пишіть про цікаві акції, розпродажі, які відбуваються в вашому місті. Софья писал(а): Було кілька гарних акцій, проте вони вже закінчилися  щоб оперативно відслідковувати інформацію про знижки вступайте в наші групи Вконтакті - vk.com/soldodiscount , і Facebook - facebook.com/Soldo.com.ua.

|  
			| Жаклин Модератор 
					Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12686Благодарил (а): 332 раз.Поблагодарили: 137  раз.
				 | 

Добавленно: 27 май 2013, 16:35    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 А почему акции, которые закончились, не удаляются? Так было бы намного удобней. 

|  
			| soldo Я на пару минут 
				 | 

Добавленно: 28 май 2013, 12:24    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Жаклин писал(а): А почему акции, которые закончились, не удаляются? Так было бы намного удобней.поки ці акції лишаються для інформації, подумаєм як їх відфільтровувати

|  
			| Аврора Модератор 
					Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз.Поблагодарили: 79  раз.
				 | 

Добавленно: 04 июн 2013, 22:02    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Очень не плохая идея, пока одним глазом взглянула на сайт, но уже увидела несколько позиций, которые меня бы заинтересовали. Пойду смотреть дальше)) _________________ 

|  
			| Жаклин Модератор 
					Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12686Благодарил (а): 332 раз.Поблагодарили: 137  раз.
				 | 

Добавленно: 08 июн 2013, 07:04    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 А как часто на сайте обновляются акции? 

|  
			| Люка Специалист 
					Зарегистрирован: 23 июн 2009, 10:53Сообщений: 6237Благодарил (а): 58 раз.Поблагодарили: 38  раз.
				 | 

Добавленно: 13 июн 2013, 15:59    Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
				 Мне на сайте понравилось, но для удобства просила бы сделать сортировку по городам и расскажите что означают 2,5,7,1 градусов с левой стороны напротив каждой позиции, а то мне не понятно ничего. 

|  
		|  |  

| Страница 1 из 1 
 | [ Сообщений: 11 ] |  |  

|  | Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения
 Вы не можете редактировать свои сообщения
 Вы не можете удалять свои сообщения
 Вы не можете добавлять вложения

|    |