Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 08 янв 2015, 16:41 Re: Покупка одежды через интернет
Мои сотрудницы покупают себе вещи и обувь через интернет постоянно.Курьер привозит на работу,если вещь не подходит,оплачиваешь только вызов курьера,это очень удобно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Bella
Могу подсказать
Зарегистрирован: 12 мар 2010, 18:15Сообщений: 1385Благодарил (а): 26 раз. Поблагодарили: 5 раз.
|
Добавленно: 08 янв 2015, 16:44 Re: Покупка одежды через интернет
А дешевле, чем в магазинах получается?
_________________ Я не такая, я иная, я вся из блёсток и минут...
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 08 янв 2015, 16:48 Re: Покупка одежды через интернет
Bella писал(а): А дешевле, чем в магазинах получается? зачастую да,но бывает такое,что в интернет-магазинах дороже.Например,покупали мышку в Ашане,а в интернете она на 200 грн дороже.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 08 янв 2015, 20:46 Re: Покупка одежды через интернет
Я знайшла один інтернет магазин, де продається усе для вишивання. Ціни там просто супер, я порівняла із ринковими і виявила суттєву різницю. Та ось прикрість, я вже робила кілька спроб замовлення товару і щоразу отримувала одинакову відповідь - обраного вами товару наразі немає на складі. Сьогодні я зробила нову спробу, сподіваюся, ця буде успішною...
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 09 янв 2015, 14:21 Re: Покупка одежды через интернет
Софья, а скиньте мені будь ласка ссилку в лс, буду вдячна.
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 09 янв 2015, 17:25 Re: Покупка одежды через интернет
Софья писал(а): Я знайшла один інтернет магазин, де продається усе для вишивання. Ціни там просто супер, я порівняла із ринковими і виявила суттєву різницю. Та ось прикрість, я вже робила кілька спроб замовлення товару і щоразу отримувала одинакову відповідь - обраного вами товару наразі немає на складі. Сьогодні я зробила нову спробу, сподіваюся, ця буде успішною... Потому и цены там ниже.Я тоже наталкивалась на такие интернет-магазины,в которых очень приятные цены,но нужного товара никогда нет в наличии 
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
Зарегистрирован: 08 янв 2015, 16:03Сообщений: 166Благодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 1 раз.
|
Добавленно: 09 янв 2015, 18:05 Re: Покупка одежды через интернет
А я дитині весь одяг через інтернет купую, вле в основному із закордону, особливо по розпродажу дуже дешево виходить, а іграшки тільки через інтернет, дешевше набагато ніж в магазинах, та і навіть дешевше ніж на ринку.
_________________ Для когось я сонечко.... а для когось і сонячний удар !!! )))))
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
Зарегистрирован: 08 янв 2015, 16:03Сообщений: 166Благодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 1 раз.
|
Добавленно: 09 янв 2015, 18:14 Re: Покупка одежды через интернет
Софья писал(а): А я на одному сайті постійно придивляюся до сукенок, та ніяк не можу наважитися, щоб замовити. Я чомусь думаю, що вони тільки на фото такі гарні, а в реальності, будуть зовсім не такими, якими я хочу їх бачити. Та десь після Різдвяних свят я ризикну і замовлю собі одне платтячко, авось мені пощастить))) А от собі плаття ще жодного разу підходяще не придбала, що не замовлю прийде або велике, або мале, або не мій фасон, дитині просто береш на вік да і все, хоча оце була придбала Некст комплект одягу, то дуже широкий, а доця худесенька, переборщила із розміром, бо Некст повномірний, вже перепродала, лишилися лосинки 1. Я завжди як речі замовляю і не підходять -даю мамі в школу, а то там мало що не б"ються, кожен чекає на якусь обновку по хорошій ціні   така тунічка була 123 грн   ось вона відкрита, ролзмір 2-3, а підійшла на дівчинку 4 рочки і такі лосинки, 2 пари 149 грн. Одяг дуже хороший, якісний, білизна в розмір, а от одяг на худеньких треба на розмір менший брати.  
_________________ Для когось я сонечко.... а для когось і сонячний удар !!! )))))
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 09 янв 2015, 18:24 Re: Покупка одежды через интернет
А ще перед Новим роком була замовила собі кросівки, виходили 500 грн., ще десь пливуть морем )))) до мене ось такі, але мого кольору вже немає, блакитно-салатові )))   ось ссилка на них  , думала спочатку брати ці ссилки на форумі заборонені , але потім передумала ціна їх в магазині 1200 грн, по акції одного разу виходили 800, вже давно хотіла. Одних і других
|
Вернуться к началу |
|
|
Люка
Специалист
Зарегистрирован: 23 июн 2009, 10:53Сообщений: 6237Благодарил (а): 58 раз. Поблагодарили: 38 раз.
|
Добавленно: 12 янв 2015, 23:42 Re: Покупка одежды через интернет
Суперовые кроссы, да и цена на адидас супер, повезло ухватить на распродаже) Поздравляю, напишите сколько за вес заплатили.
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 13 янв 2015, 00:26 Re: Покупка одежды через интернет
Люка писал(а): Суперовые кроссы, да и цена на адидас супер, повезло ухватить на распродаже) Поздравляю, напишите сколько за вес заплатили. Ок, приїдуть - напишу, вже мають бути десь скоро ))
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 15 янв 2015, 13:10 Re: Покупка одежды через интернет
Люка писал(а): Суперовые кроссы, да и цена на адидас супер, повезло ухватить на распродаже) Поздравляю, напишите сколько за вес заплатили. Это Рибок)) Не оригинал, я думаю?
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 15 янв 2015, 14:26 Re: Покупка одежды через интернет
Аврора писал(а): Люка писал(а): Суперовые кроссы, да и цена на адидас супер, повезло ухватить на распродаже) Поздравляю, напишите сколько за вес заплатили. Это Рибок)) Не оригинал, я думаю? Так, Рібоки, не знаю, замовляла на іноземному сайті 6РМ, я вже раніше брала тільки трохи інші, більш тепліші, виходила сезонів 4 і ще є, неубиваємі, я люблю Рібок взагалі речі. Не думаю, що оригінали й у нас в магазині, бачила оце на днях точнісінько такі в ТЦ, ціна була по знижці, 980 грн ))) то радує, що вже дешевше )))) аби зручно і мені подобалися )))
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 15 янв 2015, 14:27 Re: Покупка одежды через интернет
kvd09i писал(а): Аврора писал(а): Люка писал(а): Суперовые кроссы, да и цена на адидас супер, повезло ухватить на распродаже) Поздравляю, напишите сколько за вес заплатили. Это Рибок)) Не оригинал, я думаю? Так, Рібоки, не знаю, замовляла на іноземному сайті 6РМ, я вже раніше брала тільки трохи інші, більш тепліші, виходила сезонів 4 і ще є, неубиваємі, я люблю Рібок взагалі речі. Не думаю, що оригінали й у нас в магазині, бачила оце на днях точнісінько такі в ТЦ, ціна була по знижці, щось 800 з хвостиком грн, але тільки розмір 36, ))) то радує, що вже дешевше )))) аби зручно і мені подобалися )))
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 29 янв 2015, 21:01 Re: Покупка одежды через интернет
А я сьогодні свої кроси отримала, вже можна буде ходити займатися, але, мабуть, не в кросах діло, а в натхненні, хотінні і силі волі, якщо не буде їх - то вже треба буде штани, футболки і т.д, лиш би відмовки... Дуже кльові, колір бомба, цікавий, спочатку думала ядучий, а потім - коли отримала - зраділа, неброский і разом з тим яркий, як на мене шиті, зручнющі, м"якенькі, йдеш і відчуваєш, як амортизують  Замовляла із закордонного сайту 6ПМ по акції, вийшли 500 кроси і 100 доставка. В Екваторі в Рібоку вони були декілька розмірів і один колір, мого розміру не було, по розпродажу 870 грн, а ціна повна 1100.   без спалаху на фотику   із спалахом
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 30 янв 2015, 00:09 Re: Покупка одежды через интернет
очень классные! Поздравляю Вас!!! А на этом сайте есть доставка прямо в Украину, или Вы через посредника заказывали?
|
Вернуться к началу |
|
|
kvd09i
Частый гость
|
Добавленно: 30 янв 2015, 00:52 Re: Покупка одежды через интернет
ElenaS писал(а): очень классные! Поздравляю Вас!!! А на этом сайте есть доставка прямо в Украину, или Вы через посредника заказывали? я замовляла через посередника  самій замовляти якось страшнувато, це ж кошти переводити...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 30 янв 2015, 14:28 Re: Покупка одежды через интернет
А можете в личку скинуть ссылку на посредника? Я бы тоже заказала оттуда, но как и Вы, сама боюсь.
|
Вернуться к началу |
|
|
beauty
Я на пару минут
Зарегистрирован: 01 фев 2015, 08:43 Сообщений: 9 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 01 фев 2015, 08:56 Re: Покупка одежды через интернет
Обожаю покупать купальники, в связи с работой часто бываю в командировках в жарких странах, там купальники просто необходимы:) Моей недавней находкой был купальник с орнаментом, как здесь ну как в него не влюбиться!? Шик!
_________________ "Бог создал женщин красивыми, чтобы их могли любить мужчины, и — глупыми, чтобы они могли любить мужчин."©Фаина Раневская
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 01 фев 2015, 23:11 Re: Покупка одежды через интернет
kvd09i писал(а): А ще перед Новим роком була замовила собі кросівки, виходили 500 грн., ще десь пливуть морем )))) до мене ось такі, але мого кольору вже немає, блакитно-салатові )))   ось ссилка на них  , думала спочатку брати ці ссилки на форумі заборонені , але потім передумала ціна їх в магазині 1200 грн, по акції одного разу виходили 800, вже давно хотіла. Одних і других Я осенью купила кроссовки через интернет. Заказала 41 размер, а оказался меньше 38, хотя написано было на подошве 41. Хорошо, что соседке подошли 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|