Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 28 июл 2015, 17:41 Re: Сериалы
ПНВ, знаєте, мені теж довелося подивитися цей серіал, оскільки його дивилася мама... Так у мене від його перегляду просто здавали нерви  Ну, як, поясніть мені, як можна знімати у наш час таку тягомотину і як нормальні люди це дивляться)))) Да весь сюжет цього серіалу можна було спокійно помістити у дві серії, а не жувати стільки часу резину...
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 29 июл 2015, 10:11 Re: Сериалы
Софья писал(а): ПНВ, знаєте, мені теж довелося подивитися цей серіал, оскільки його дивилася мама... Так у мене від його перегляду просто здавали нерви  Ну, як, поясніть мені, як можна знімати у наш час таку тягомотину і як нормальні люди це дивляться)))) Да весь сюжет цього серіалу можна було спокійно помістити у дві серії, а не жувати стільки часу резину... Мені сподобався сам сценарій і розвиток подій, все якось не так, як у звичайних фільмах такого жанру. Але от ці соплі, сльози, оте постійне втікання виводило мене з рівноваги 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 14 авг 2015, 17:57 Re: Сериалы
Я сьогодні подивилася перші три серії першого сезону фільму "Форс-мажори"... мені сподобалася сюжетна лінія, сподобалися актори... думаю, буду дивитися його й далі. Тим паче прочитала відгуки до цього серіалу і більшість з них є позитивними...
|
Вернуться к началу |
|
|
tanyanya1
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 11 апр 2015, 13:57Сообщений: 606Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 14 авг 2015, 19:10 Re: Сериалы
самый лучший-это сериал друзья)
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 14 авг 2015, 21:58 Re: Сериалы
Мені колись цей серіал був цікавий, дивилася його із задоволенням, навіть могла переглядати по кілька разів одну й ту саму серію. А ще, пам'ятаю, дуже полюбляла серіал "Альф", хтось дивився таке?
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 15 авг 2015, 20:36 Re: Сериалы
Я сегодня с удовольствием посмотрела сериал "Я вернусь": о любви в сложное военное время, подлости, предательстве, измене, о сложных человеческих взаимоотношениях в до- и послевоенное время. Больше люблю жизненные фильмы смотреть.
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:30 Re: Сериалы
Мені подруга все радить подивитись серіал "Мажор". Дивився його хтось з вас?
|
pauchok
Могу подсказать
Зарегистрирован: 25 июн 2015, 16:27Сообщений: 1035Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:43 Re: Сериалы
Софья писал(а): Мені колись цей серіал був цікавий, дивилася його із задоволенням, навіть могла переглядати по кілька разів одну й ту саму серію. А ще, пам'ятаю, дуже полюбляла серіал "Альф", хтось дивився таке? Я смотрела "Альфа"! Мне очень нравился юмор в этом сериале, пусть он был несколько глупым, но всегда с долей иронии. А еще меня всегда веселило это маниакальное желание Альфа поглотить их кошку - глупость, но смешная)
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:44 Re: Сериалы
Це ви маєте на увазі російський серіал? Так я його дивилася, однак останнії серій не бачила, тому незнаю чим він закінчився. Зате моя дитина після перегляду цього серіалу вирішила, коли вона виросте, то стане мажором 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:47 Re: Сериалы
pauchok писал(а): Софья писал(а): Мені колись цей серіал був цікавий, дивилася його із задоволенням, навіть могла переглядати по кілька разів одну й ту саму серію. А ще, пам'ятаю, дуже полюбляла серіал "Альф", хтось дивився таке? Я смотрела "Альфа"! Мне очень нравился юмор в этом сериале, пусть он был несколько глупым, но всегда с долей иронии. А еще меня всегда веселило это маниакальное желание Альфа поглотить их кошку - глупость, но смешная) А пам"ятаєте одну з улюблених страв Альфа - оселедець під соусом зі згущеного молока та смальцю  А таку його фразу, як "розум сильніший за сечовий міхур" я й зараз частенько повторюю, коли дуже хочу до туалету, проте немаю можливості туди сходити 
|
Вернуться к началу |
|
|
pauchok
Могу подсказать
Зарегистрирован: 25 июн 2015, 16:27Сообщений: 1035Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:53 Re: Сериалы
Софья писал(а): pauchok писал(а): Софья писал(а): Мені колись цей серіал був цікавий, дивилася його із задоволенням, навіть могла переглядати по кілька разів одну й ту саму серію. А ще, пам'ятаю, дуже полюбляла серіал "Альф", хтось дивився таке? Я смотрела "Альфа"! Мне очень нравился юмор в этом сериале, пусть он был несколько глупым, но всегда с долей иронии. А еще меня всегда веселило это маниакальное желание Альфа поглотить их кошку - глупость, но смешная) А пам"ятаєте одну з улюблених страв Альфа - оселедець під соусом зі згущеного молока та смальцю  А таку його фразу, як "розум сильніший за сечовий міхур" я й зараз частенько повторюю, коли дуже хочу до туалету, проте немаю можливості туди сходити  Помню))) Я даже помню его интонации! Хотелось бы пересмотреть пару серий, но очень не хочется разочароваться - так было у меня с одним фильмом, который я в детстве смотрела 2 раза и он мне безумно нравился, а потом, будучи взрослой, нашла, пересмотрела - такое огорчение испытала.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 авг 2015, 14:56 Re: Сериалы
У мене аналогічна ситуація, я якось піддавшись ностальгії увімкнула Альфа, проте після перегляду однієї серії зрозуміла, що такого задоволення, яке отримувала колись, зараз я вже не отримую, тому не стала більше його дивитися.
|
Вернуться к началу |
|
|
pauchok
Могу подсказать
|
Добавленно: 17 авг 2015, 15:35 Re: Сериалы
Софья писал(а): У мене аналогічна ситуація, я якось піддавшись ностальгії увімкнула Альфа, проте після перегляду однієї серії зрозуміла, що такого задоволення, яке отримувала колись, зараз я вже не отримую, тому не стала більше його дивитися. Яркий пример того, что прошлое должно оставаться прошлым, вернуть можно лишь жалкую копию пережитых эмоций (извините, ударилась в философствования  - уж больно эта тема актуальная для меня сейчас)
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 27 авг 2015, 10:04 Re: Сериалы
Ну, я к примеру и раньше этого Альфа не смотрела, он мне странным был.
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 07 сен 2015, 14:46 Re: Сериалы
Я за ці вихідні передивилася весь перший сезон серіалу "Шепот" - досить цікавий, містичний серіал. Тепер чекатиму на появу другого сезону. А ще з"явився аналог "Ходячих мерців" - серіал "Бойтесь ходячих мертвецов"- теж досить цікавий сюжет, думаю, на нього я теж "підсяду" 
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 07 сен 2015, 16:35 Re: Сериалы
А я на выходных посмотрела сериал "Я вернусь" Не скажу, что супер, но смотреть можно. Жизненный и с хорошими актерами.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 07 сен 2015, 16:38 Re: Сериалы
Я щоно подивилася чергову серію "Под куполом" і вкотре роздратувалася від перегляду... У мене склалося таке враження, ніби сценаристи чимось обкурилися, коли писали цей сценарій... такий дибілізм, щ просто не передати...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 07 сен 2015, 17:26 Re: Сериалы
Софья писал(а): Я щоно подивилася чергову серію "Под куполом" і вкотре роздратувалася від перегляду... У мене склалося таке враження, ніби сценаристи чимось обкурилися, коли писали цей сценарій... такий дибілізм, щ просто не передати... это Вы просто много читаете и понимаете разницу ) Я уверена, если не читать оригинал, то все кажется менее абсурдным.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 07 сен 2015, 17:29 Re: Сериалы
Сюжет із самого початку відрізнявся від оригіналу, та якщо ще перший сезон був доволі цікавим, то зараз така маячня, що то просто капець... Я дивлюся його тільки тому, що хочу побачити таки, чим він закінчиться... маю надію, що цей сезон буде останнім...
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 07 сен 2015, 17:37 Re: Сериалы
А я начала смотреть "Менталист". Смотрю правда не ежедневно, а только когда нет мужа рядом и под вышивание. Больше всего меня "умиляет" в этих американских детективных сериалах то, что в одном сериале один и тот же актер играет психопата-маньяка, а во втором как не шерифа, то невинную жертву))) 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|