|
Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
natkamuwa
Я на пару минут
Зарегистрирован: 03 сен 2014, 21:56 Сообщений: 14 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 31 янв 2025, 19:22 Якісна косметика від зморшок
Добрий вечір! Хто може мені порадити якісну косметику від зморшок? Дівчата, хто чим користується та задоволений результатами?
|
Вернуться к началу |
|
|
cosmetic
Спонсор форума
Зарегистрирован: 27 ноя 2009, 20:08Сообщений: 46Откуда: КиевБлагодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 14 раз.
|
Добавленно: 31 янв 2025, 19:25 Re: Якісна косметика від зморшок
Я консультувалася з косметологом та він мені порадив спробувати трирівневий догляд від Perriconemd Це крута фірма, відома на весь світ, тому вам варто теж спробувати їхні продукти. Кину вам посиланняна сайт perriconemd.com.ua де ви детально зможете ознайомитися з асортиментом, складом та цінами.
|
Вернуться к началу |
|
|
natkamuwa
Я на пару минут
Зарегистрирован: 03 сен 2014, 21:56 Сообщений: 14 Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 31 янв 2025, 20:10 Re: Якісна косметика від зморшок
Чудово! Дякую за пораду! 
|
Вернуться к началу |
|
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12679Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 31 янв 2025, 20:13 Re: Якісна косметика від зморшок
Вам треба спочатку визначитися з типом вашої шкіри - тоді вже обирати косметику. Ось, якщо у вас суха або схильна до сухості шкіра, то варто подивитися креми для сухої шкіри обличчя Вони зволожать добре та таким чином розгладять зморшки. Варто узяти пробники, щоб напевне знати чи підходить вам та чи інша косметика.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 4 ] |
|
|