Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 14:02 Re: Что вас сегодня огорчило?
Засмутила подруга, яка щойно подзвонила і повідомила про те, що вона на обід сходила ще годину тому. А раніше мене попередити не можна було  Не люблю так раптово змінювати свої плани... Попадеться вона мені завтра в руки, я їй поясню, коли потрібно дзвонити 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 15:01 Re: Что вас сегодня огорчило?
как же мне сегодня хреново, с самого утра мутит, голова болит, на работе все реально раздражают...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 15:04 Re: Что вас сегодня огорчило?
Нюша, тримайтеся!!! Вже половина робочого дня пройшла, ще не довго лишилося, скоро підете додому і Вам набагато стане легше! У мене теж частенько таке буває, особливо те, що на роботі усі дратують 
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 09 июл 2014, 10:04Сообщений: 770Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 15:36 Re: Что вас сегодня огорчило?
Меня огорчило самочувствие. Голова с самого утра болит и какая-то слабость.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:06 Re: Что вас сегодня огорчило?
Дівчата, та що це таке, що у вас в усіх болить голова  І що це таке, що настрій поганий? Приїзджайте до мене в Рівне, буду піднімати вам настрій  Бо у мене вже починає складатися враження, що на форумі сидять самі лише старі клячі 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:09 Re: Что вас сегодня огорчило?
хоть "старі клячі" как то грубо звучит, но я соглашусь что в последнее время так себя и чувствую, все болит, ничего не успеваю, ничего и никуда не хочу...вчера муж в кино приглашал не захотела...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:12 Re: Что вас сегодня огорчило?
Ну, це Ви мене, Нюша, геть вбили... Як можна відмовитися від походу в кіно з чоловіком  я своєму маю разів зі сто натякнути, поки він здогадається запросити мене до кінотеатру)))))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:17 Re: Что вас сегодня огорчило?
сама в шоке, при том что я обожаю фильмы, а тем более в кинотеатре с большим ведром карамельного попкорна....я что то не успеваю отдыхать в последнее время
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:31 Re: Что вас сегодня огорчило?
Я Вам теж це саме хотіла сказати, у мене також склалося враження, що Вам необхідний відпочинок. Тому, якщо є така можливість, обов"язково нею скористайтеся - підіть у відпустку, відпочиньте, наберіться сили...
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:43 Re: Что вас сегодня огорчило?
какой отпуск, новогодния загрузка уже начинается, на работе не сильно то прогуляешь, да мне и так грех жаловаться, вот болела, дали отлежаться дома...отдохнуть смогу уже на пенсии
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 16:54 Re: Что вас сегодня огорчило?
Неправильний хід думок... що означає - відпочинете на пенсії  з такими темпами, до пенсії можна і не дотягнути... А себе потрібно любити. Я, наприклад, про відпустку не говорю, тому що немає за що кудись їхати відпочивати, а витратити відпустку на те, щоб просто сидіти вдома не хочу, да й не така вже я перевтомлена, щоб мріяти про відпочинок. Моя мама жартує, що я на роботі більше відпочиваю ніж вдома... воно й правда 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 16 дек 2014, 18:34 Re: Что вас сегодня огорчило?
ну может и неправильно, просто в последнее время все получается как то извините "через пятую точку", потом нужно переделывать, доделывать, короче все просто в попыхах...
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 16 дек 2014, 21:33 Re: Что вас сегодня огорчило?
Проснулась с охрипшим голосом и забытым носом. Сходила на работу и стало еще хуже, теперь голова болит, насморк, в груди клокочет... Короче,"приплыли"...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 17 дек 2014, 00:25 Re: Что вас сегодня огорчило?
аналогично. Мама заболела - я ее поехала проведать, и тут меня накрыло... Видать, бацилка в ней сильная... потому что и папа тоже заболел. Но я держусь, расклеиваться точно не вариант! Пью чай с имбирем, капельки Имупрет, и надеюсь что пронесет.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 дек 2014, 10:23 Re: Что вас сегодня огорчило?
Вчора цілий вечір вчила з дитиною віршик з англійської мови, сьогодні зранку історія продовжилася, проте всерівно моя дитина пішла до школи з невивченим віршиком  Я не розумію, чому моїй дитині так важко дається ця англійська, чому елементарний віршик на шість рядочків для неї вивчити не під силу  ... А ще, вчора ввечері розмовляла з її репетитором і та сказала, що напевне, буде кидати мою Софію, оскільки мала погано сприймає і запам"ятовує матеріал. Мене ця звістка геть розбила 
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 17 дек 2014, 14:08 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Вчора цілий вечір вчила з дитиною віршик з англійської мови, сьогодні зранку історія продовжилася, проте всерівно моя дитина пішла до школи з невивченим віршиком  Я не розумію, чому моїй дитині так важко дається ця англійська, чому елементарний віршик на шість рядочків для неї вивчити не під силу  ... А ще, вчора ввечері розмовляла з її репетитором і та сказала, що напевне, буде кидати мою Софію, оскільки мала погано сприймає і запам"ятовує матеріал. Мене ця звістка геть розбила  может языки - не ее? Зачем тогда мучиться ребенку. Развивайте то, что у нее хорошо идет и нравится. Если б мне родители дали репетитора по истории в детстве, я б честно - с ума сошла бы ))
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 17 дек 2014, 14:32 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Вчора цілий вечір вчила з дитиною віршик з англійської мови, сьогодні зранку історія продовжилася, проте всерівно моя дитина пішла до школи з невивченим віршиком  Я не розумію, чому моїй дитині так важко дається ця англійська, чому елементарний віршик на шість рядочків для неї вивчити не під силу  ... А ще, вчора ввечері розмовляла з її репетитором і та сказала, що напевне, буде кидати мою Софію, оскільки мала погано сприймає і запам"ятовує матеріал. Мене ця звістка геть розбила  не огорчайтесь Вы так))может, у вашей дочки склонность к более точным наукам...не могут же все быть филологами... Помню первый урок в школе по англ. языку в первом классе, нам задали учить стих  родные были в шоке, но я выучила от зубов отскакивало)))а вот математика не давалась мне, так как я больше гуманитарий, все люди не могут быть склонны к языкам))
_________________ Тёплый пирог и немое кино.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 17 дек 2014, 15:00 Re: Что вас сегодня огорчило?
Точні науки це не для моєї дитини, бо з математикою у нас просто завал. А ще моя дитина дуже ленива до навчання, розсіяна і занадто активна, вона не може сконцентруватися на чомусь одному. Я вже почала замислюватися над тим, щоб показати її психологу...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 17 дек 2014, 15:05 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Точні науки це не для моєї дитини, бо з математикою у нас просто завал. А ще моя дитина дуже ленива до навчання, розсіяна і занадто активна, вона не може сконцентруватися на чомусь одному. Я вже почала замислюватися над тим, щоб показати її психологу... а как Ваша гимнастика? Может, она создана для такой карьеры спортсменки? Можно показать психологу, хуже не будет. Мой племянник, что называется, гиперактивный ребенок, и уже полгода (нерегулярно правда) занимается с педагогом-психологом. Так толк огромный есть.
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 17 дек 2014, 15:39 Re: Что вас сегодня огорчило?
У моей сотрудницы тоже сын ходит к психиатру, в этом нет ничего такого.
|
|
|