Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 19 июн 2012, 18:16 Re: Свой дом или квартира
Да усім!!!! Ніхто не грюкає, не стукає, не кричить у коридорі, не затоплює і т.д. Є власне подвір"я, в яке випускаєш малесеньку дитину і не хвилюєшся за неї. Є власний городик, де росте усе своє, без хімії. Да й в кінець кінців, є можливість часто смажити шашлики  Про комунальні послуги уточнювати не буду, це й так усім зрозуміло (економія і зручність)...
|
Вернуться к началу |
|
|
Monna Liza
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 04 янв 2008, 20:36Сообщений: 586Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 19 июн 2012, 19:46 Re: Свой дом или квартира
Я так же не вижу,чтобы в квартире что-то было лучше чем в доме, еще можно не боятся в позднее время что-то праздновать и не надо тихонько ходить,чтобы остальным не мешать, одним словом гуляй душа широкая. 
|
Вернуться к началу |
|
|
Yulinka
Специалист
Зарегистрирован: 18 авг 2009, 22:06Сообщений: 3136Благодарил (а): 18 раз. Поблагодарили: 8 раз.
|
Добавленно: 20 июн 2012, 16:12 Re: Свой дом или квартира
Господи, если есть деньги, то дом можно так обустроить и будут все удобства. Я только за дом, хотя живу в квартире( Но я надеюсь, что пока)
|
Вернуться к началу |
|
|
olexandrivna
Консультант
Зарегистрирован: 19 апр 2011, 22:51Сообщений: 7027Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 40 раз.
|
Добавленно: 20 июн 2012, 23:34 Re: Свой дом или квартира
Та і по ціні, зараз вигідніше купити ділянку, правда далеченько від центра і побудуватись та ще й вибудувати пару поверхів чим квартиру))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 21 июн 2012, 09:29 Re: Свой дом или квартира
Yulinka писал(а): Господи, если есть деньги, то дом можно так обустроить и будут все удобства. Я только за дом, хотя живу в квартире( Но я надеюсь, что пока) я вот тоже надеюсь , что только пока живу в квартире. очень хочется свой дом 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 21 июн 2012, 09:40 Re: Свой дом или квартира
Впринципі, яка різниця де жити, головне, щоб у вашій оселі був мир, затшок, добробут та злагода... А все інше, то є дурниці! Звісно, якщо є можливість, то чому б не змінити квартиру на будинок? А якщо її немає, то потрібно радіти тому, що є, адже скільки людей в наш час мріють про свій власний куточок, хоча б десь...
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 21 июн 2012, 09:57 Re: Свой дом или квартира
Софья писал(а): Впринципі, яка різниця де жити, головне, щоб у вашій оселі був мир, затшок, добробут та злагода... А все інше, то є дурниці! Звісно, якщо є можливість, то чому б не змінити квартиру на будинок? А якщо її немає, то потрібно радіти тому, що є, адже скільки людей в наш час мріють про свій власний куточок, хоча б десь... согласна, но никто не запрещал мечтать. а мечты как говорят вещь материальная!!! 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 16 сен 2012, 20:24 Re: Свой дом или квартира
Сьогодні була вгостях у подруги, у якої велика, нова, з чудовим ремонтом квартира. Мені у неї дуже сподобалося, проте, коли я повернулася додому, зрозуміла, якою б гарною не була б квартира, а я нізащо не проміняла б на неї можливість жити у власному будинку, де є своє подвір"я, свій городик і головне, де ніхто не стукає по стелі))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12679Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 18:38 Re: Свой дом или квартира
О да, где не поют под окнами по ночам, где не нужно убирать подьезд, я бы тоже хотела жить в частном доме, в идеале, чтоб еще и сауна своя была, мечты...
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 19:35 Re: Свой дом или квартира
Жаклин писал(а): О да, где не поют под окнами по ночам, где не нужно убирать подьезд, я бы тоже хотела жить в частном доме, в идеале, чтоб еще и сауна своя была, мечты... В мене подруга теж має приватний будинок і коли я почала їй залуватися на сусідів, то вона в свою чергу теж не рада. Каже як почнуть вити собаки, то вся ніч пропадає. А ще постійно зимою сніг треба відкидати. Так що скрізь є свої плюси і мінуси.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
kievlyanka2000
Специалист
Зарегистрирован: 22 янв 2012, 15:30Сообщений: 4922Благодарил (а): 6 раз. Поблагодарили: 33 раз.
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 21:31 Re: Свой дом или квартира
мне тоже кажется, что есть как свои плюсы и минусы с одной стороны дом это красота но с другой стороны если этот частный дом находится условно говоря в черте города и есть своя машина то это вообще прекрасно а если проблемы с тем, что бы выехать то хуже. Хотя мне кажется, что дом лучше и пусть иногда лаят собаки чем безконечно делают соседи ремонты у меня такое чувство иногда, что они делаю это по очереди одно закончили следующие начали.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 23:30 Re: Свой дом или квартира
А ще маючи свій будинок люди практично не мають вільного часу, бо постійно є якась робота як не вдома, то в дворі чи на городі. А в квартирі прибрав та й усе.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
kievlyanka2000
Специалист
Зарегистрирован: 22 янв 2012, 15:30Сообщений: 4922Благодарил (а): 6 раз. Поблагодарили: 33 раз.
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 23:36 Re: Свой дом или квартира
Екатерина1987 писал(а): А ще маючи свій будинок люди практично не мають вільного часу, бо постійно є якась робота як не вдома, то в дворі чи на городі. А в квартирі прибрав та й усе. не всегда люди которые имеют свой дом имеют огород, я беру те дома которые находятся по крайней мере в черте Киева, насчет времени то тут уже все зависит только от них, хотят они к примеру себе шикарный газон - вперед стань и делай его не хочешь - это твое право. Мне кажется, что многое зависит от размера дома и самой квартиры, не которые квартиры могут быть больше домов)
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 08 ноя 2012, 23:46 Re: Свой дом или квартира
Екатерина1987 писал(а): Жаклин писал(а): О да, где не поют под окнами по ночам, где не нужно убирать подьезд, я бы тоже хотела жить в частном доме, в идеале, чтоб еще и сауна своя была, мечты... В мене подруга теж має приватний будинок і коли я почала їй залуватися на сусідів, то вона в свою чергу теж не рада. Каже як почнуть вити собаки, то вся ніч пропадає. А ще постійно зимою сніг треба відкидати. Так що скрізь є свої плюси і мінуси. Як по мені, то нехай краще виють собаки, ніж кричать під вікнами якісь п"яниці. А стосовно снігу, то невже так важко його відкидати? Да це ж зарядка яка... Звісно, є свої плюси та мінуси, однак у власному будинку більше плюсів, аналогічно, як у квартирі мінусів)))
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 09 ноя 2012, 14:10 Re: Свой дом или квартира
Я живу в квартире и раньше думала,что мне больше нравится квартира,чем частный дом,но сейчас мнение меняется,частный дом все-таки лучше.Можно и шашлычки во дворике пожарить,на свежем воздухе посидеть,романтика и все такое.Можно участок маленький засадить овощами.Так приятно,когда свое пошел и сорвал.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 09 ноя 2012, 14:15 Re: Свой дом или квартира
І це далеко не всі переваги власного будинку. Як на мене, то найголовнішими перевагами є те, що зверху ніхто не тупає, не грюкає та не кричить, що ні тебе, ні ти когось не можете затопити, що можна влітку стіл накривати на вулиці.....
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 09 ноя 2012, 14:20 Re: Свой дом или квартира
Софья писал(а): І це далеко не всі переваги власного будинку. Як на мене, то найголовнішими перевагами є те, що зверху ніхто не тупає, не грюкає та не кричить, що ні тебе, ні ти когось не можете затопити, що можна влітку стіл накривати на вулиці..... ой,девочки,не травите душу,уже захотелось лето и столик накрытый во дворе )) К сожалению,это большая роскошь нынче,пока позволишь себе дом в Киеве купить,то уже и пенсия прийдет.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 09 ноя 2012, 17:26 Re: Свой дом или квартира
Мабуть для повного кофорту я б хотіла мати квартиру і будиночок на зразок дачі. На літо жила б у будиночку, а зимувала б у квартирі. Хоча зараз і в квартирах не дуже тепло зимою. Так що якщо у мене буде вибір, то виберу приватний будинок.
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 18 ноя 2013, 20:36 Re: Свой дом или квартира
Софья писал(а): І це далеко не всі переваги власного будинку. Як на мене, то найголовнішими перевагами є те, що зверху ніхто не тупає, не грюкає та не кричить, що ні тебе, ні ти когось не можете затопити, що можна влітку стіл накривати на вулиці..... Я предпочитаю иметь квартиру и дачу. Хорошо иметь дом, но как представлю зиму, холодные комнаты, потому что дорого оплатить обогрев, горы снега. Приезжаешь с работы и берешься за работу. Все мелкие и крупные ремонты делаешь сам и дома, и во дворе. А в квартиру приходишь, а там чисто, тепло, в подъезде тоже. Хорошо иметь много денег, чтобы содержать садовника и дворника. Слишком мало времени остается для себя.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 18 ноя 2013, 21:10 Re: Свой дом или квартира
Груша писал(а): Я предпочитаю иметь квартиру и дачу. Хорошо иметь дом, но как представлю зиму, холодные комнаты, потому что дорого оплатить обогрев, горы снега. Приезжаешь с работы и берешься за работу. Все мелкие и крупные ремонты делаешь сам и дома, и во дворе. А в квартиру приходишь, а там чисто, тепло, в подъезде тоже. Хорошо иметь много денег, чтобы содержать садовника и дворника. Слишком мало времени остается для себя. А я хотіла би мати буникок та дачу)))))) Будинок у мене є, лишилося десь на селі, поблизу лісу, а ще було б непогано, щоб поряд протікала якась річечка, придбати дачу... Груша, поясніть мені, а чому Ви вважаєте, що ті, що живуть у власних будинка обов"язково мерзнуть або багато платять за отоплення? Воно ж не централізоване... У кожного в оселі стоїть власний котел і кожен сам регулює температуру в приміщені. Звісно, багато чого залежить від обладнання, наприклад, старі котли і батареї, набагато більше споживають газу для обігріву певної площі, нові, сучасні - економмніші. Ми цього року собі такий поставили і не можемо натішитися... З приводу роботи біля будинку, так, вона, звісно є... А хіба по квартирі Ви нічого не робите, усе само по собі робиться? У квартирі не виникає потреби робити ремонт, щось ремонтувати? Мені аж смішно стало від слів - "А в квартиру приходишь, а там чисто, тепло, в подъезде тоже." 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|