Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
soldo
Я на пару минут
Зарегистрирован: 23 май 2013, 09:24Сообщений: 4Благодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 23 май 2013, 20:22 Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Пропоную вашій увазі проект http://soldo.com.ua - інформація про знижки, акції, розпродажі. Сольдо - спільнота для покупців, які хочуть заощадити на купівлі товарів чи послуг. Це місце, де кожен може поділитися інформацією про знижки, розпродажі, акції, спеціальні пропозиції та розіграші призів. Нашою метою є дати можливість кожному покупцеві знайти найкращу ціну чи пропозицію, і в цьому ми можемо самі собі допомогти. Сольдо також є єдиною в Україні системою кешбеку - повернення частини вартості покупки. Якщо Ви скористаєтеся деякими пропозиціями, ми повернемо Вам певну суму грошей!
|
Вернуться к началу |
|
|
Тофка
Специалист
Зарегистрирован: 06 янв 2008, 10:01Сообщений: 5568Благодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 8 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 23 май 2013, 21:01 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Честно говоря, ничего подобного я не видела. Это довольно таки не плохая идея, как экономней использовать свои деньги. Короче, мне интересно.
За это сообщение автора Тофка поблагодарил: soldo (24 май 2013, 23:38) |
|
Вернуться к началу |
|
|
Bella
Могу подсказать
Зарегистрирован: 12 мар 2010, 18:15Сообщений: 1385Благодарил (а): 26 раз. Поблагодарили: 5 раз.
|
Добавленно: 24 май 2013, 16:46 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
А какими конкретно предложениями нужно воспользоватся, чтоб солдо вернуло часть затраченных средств? А вообще хорошая задумка, сразу можно увидеть где, какие акции проходят
_________________ Я не такая, я иная, я вся из блёсток и минут...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 24 май 2013, 22:10 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Сама ідея даного сайту мені подобається, та чесно кажучи, стільки часу я переглядала дані пропозиції, однак, нічого цікавого для себе так і не знайшла. Було кілька гарних акцій, проте вони вже закінчилися
|
Вернуться к началу |
|
|
soldo
Я на пару минут
Зарегистрирован: 23 май 2013, 09:24Сообщений: 4Благодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 24 май 2013, 23:37 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Bella писал(а): А какими конкретно предложениями нужно воспользоватся, чтоб солдо вернуло часть затраченных средств? А вообще хорошая задумка, сразу можно увидеть где, какие акции проходят Всі пропозиції з кешбеком зібрані в розділі "Кешбек" soldo.com.ua/cashback , ми постійно працюємо над збільшенням партнерів по кешбеку.
Последний раз редактировалось soldo 24 май 2013, 23:58, всего редактировалось 1 раз.
|
Вернуться к началу |
|
|
soldo
Я на пару минут
|
Добавленно: 24 май 2013, 23:57 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Софья писал(а): Сама ідея даного сайту мені подобається, та чесно кажучи, стільки часу я переглядала дані пропозиції, однак, нічого цікавого для себе так і не знайшла. Проект новий, і його ідея також в розміщенні такої інформації - пишіть про цікаві акції, розпродажі, які відбуваються в вашому місті. Софья писал(а): Було кілька гарних акцій, проте вони вже закінчилися щоб оперативно відслідковувати інформацію про знижки вступайте в наші групи Вконтакті - vk.com/soldodiscount , і Facebook - facebook.com/Soldo.com.ua.
|
Вернуться к началу |
|
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12669Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 27 май 2013, 16:35 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
А почему акции, которые закончились, не удаляются? Так было бы намного удобней.
|
Вернуться к началу |
|
|
soldo
Я на пару минут
|
Добавленно: 28 май 2013, 12:24 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Жаклин писал(а): А почему акции, которые закончились, не удаляются? Так было бы намного удобней. поки ці акції лишаються для інформації, подумаєм як їх відфільтровувати
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 04 июн 2013, 22:02 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Очень не плохая идея, пока одним глазом взглянула на сайт, но уже увидела несколько позиций, которые меня бы заинтересовали. Пойду смотреть дальше))
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12669Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 08 июн 2013, 07:04 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
А как часто на сайте обновляются акции?
|
Вернуться к началу |
|
|
Люка
Специалист
Зарегистрирован: 23 июн 2009, 10:53Сообщений: 6237Благодарил (а): 58 раз. Поблагодарили: 38 раз.
|
Добавленно: 13 июн 2013, 15:59 Re: Кешбек, а також інформація про свіжі знижки та акції
Мне на сайте понравилось, но для удобства просила бы сделать сортировку по городам и расскажите что означают 2,5,7,1 градусов с левой стороны напротив каждой позиции, а то мне не понятно ничего.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Страница 1 из 1
|
[ Сообщений: 11 ] |
|
|