Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
lenOk
Специалист
Зарегистрирован: 03 окт 2011, 10:37Сообщений: 2153Благодарил (а): 12 раз. Поблагодарили: 11 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 06 сен 2012, 19:08 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А меня сегодня порадовало то, что на целый день отправила дочку в детский сад после длинных 3-х месячных каникул.
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 07 сен 2012, 19:00 Re: А что Вас сегодня порадовало?
У меня сегодня был выходной, так ко мне приехала мама, мы поехали сначала в церковь, потом в супермаркет скупились, а потом я маме сделала хим. завивку. День провели замечательно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 09 сен 2012, 15:41 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А мене сьогодні порадувала моя подруга. Виявляється, вона накінець -то, після тривалих пошуків, знайшла собі роботу і тепер не носитиме статусу безробітної))) Дуже за неї рада...
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 09 сен 2012, 15:54 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А мене сьогодні порадувала моя подруга. Виявляється, вона накінець -то, після тривалих пошуків, знайшла собі роботу і тепер не носитиме статусу безробітної))) Дуже за неї рада... І яка робота у неї буде, якщо не секрет?
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 09 сен 2012, 18:27 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Сегодня купила себе крем для лица и всякие мелочи из косметики и это в самом деле меня радует, побаловала себя.
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
Зарегистрирован: 03 окт 2011, 10:37Сообщений: 2153Благодарил (а): 12 раз. Поблагодарили: 11 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 10 сен 2012, 08:55 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А мене сьогодні порадувала моя подруга. Виявляється, вона накінець -то, після тривалих пошуків, знайшла собі роботу і тепер не носитиме статусу безробітної))) Дуже за неї рада... Вот и замечательно, на одного безработного в стране стало меньше 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 10 сен 2012, 09:50 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Сьогодні у моєї дитини буде перше тренування з гімнастики, вона з самого ранку з цієї причини мала настільки піднесений настрій, що він мимоволі передався і мені)))
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 09:59 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Сьогодні у моєї дитини буде перше тренування з гімнастики, вона з самого ранку з цієї причини мала настільки піднесений настрій, що він мимоволі передався і мені))) А сколько вашему ребенку лет, я что-то уже забыла? Я дмала тоже свою дочку на гимнастику водить, но решила, что лучше запишу ее на танцы.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 10:11 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Рівно через два тижня, моїй виповниться п"ять років... Справа в тім, що на танці можна віддавати дитину і в старшому віці, а на гімнастику, чим раніше, тим краще... Да й гімнастикою вона уже давно марила, а про танці нічого слухати не хоче...
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 12:03 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): Рівно через два тижня, моїй виповниться п"ять років... Справа в тім, що на танці можна віддавати дитину і в старшому віці, а на гімнастику, чим раніше, тим краще... Да й гімнастикою вона уже давно марила, а про танці нічого слухати не хоче... Моей 4 года. У нас на танцы берут с 4-летнего возраста. Мне наша воспитательница сказала, что ее нужно обязательно сдавать на танцы, пластичная и подвижная очень 
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 12:05 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Меня порадовало то, что договорилась сегодня на счет учебы в автошколе  Только вот медосмотр проходить не хочется, меня наша поликлиника напрягает 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 12:20 Re: А что Вас сегодня порадовало?
lenOk писал(а): Софья писал(а): Рівно через два тижня, моїй виповниться п"ять років... Справа в тім, що на танці можна віддавати дитину і в старшому віці, а на гімнастику, чим раніше, тим краще... Да й гімнастикою вона уже давно марила, а про танці нічого слухати не хоче... Моей 4 года. У нас на танцы берут с 4-летнего возраста. Мне наша воспитательница сказала, что ее нужно обязательно сдавать на танцы, пластичная и подвижная очень  Але і в 6-ти та 7-ми літньому віці Ви зможете віддати туди дитину, не принципово це робити в чотири! Хоча, якщо дитина готова і сама цього хоче, тоді вперед!!! Я свою на танці водила два рази і після кожного разу, вона категорично відмовлялася туди іти знову. І тому я вирішила, поки не підросте і сама кудись не захоче записатися, муштрувати дитину більше не буду. А рівно через рік, моя дитина сказала, що хоче бути гімнасткою)))) Доречі, дівчаток, які ходили на гімнастику, в подальшому з руками і ногами беруть на танці...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 12:25 Re: А что Вас сегодня порадовало?
lenOk писал(а): Меня порадовало то, что договорилась сегодня на счет учебы в автошколе  Только вот медосмотр проходить не хочется, меня наша поликлиника напрягает  То Ви тепер кожного дня ходитимете на навчання? Так це ж класно, зможете вириватися кудись із дому! Доречі, я теж, на права здавала під час декретної відпустки... А медогляд можна і не проходити. Підходите до головного лікаря, платите гроші і Вам усе швиденько роблять. Саме таким чином робила моя подруга, однак я проходила...
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 13:39 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): lenOk писал(а): Меня порадовало то, что договорилась сегодня на счет учебы в автошколе  Только вот медосмотр проходить не хочется, меня наша поликлиника напрягает  То Ви тепер кожного дня ходитимете на навчання? Так це ж класно, зможете вириватися кудись із дому! Доречі, я теж, на права здавала під час декретної відпустки... А медогляд можна і не проходити. Підходите до головного лікаря, платите гроші і Вам усе швиденько роблять. Саме таким чином робила моя подруга, однак я проходила... Да, классно, что я смогу хоть немного вырваться. Только вождение у меня будет проходить днем, а сами лекции после 18 часов. За дитям, когда не будет мужа дома, будет присматривать соседка. Но не всегда ее я буду напрягать, иногда и пропускать буду, ведь у нее самой двое детей, а тут и я со своим. Кстати, как вы сдавали экзамен, тяжело было?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 14:39 Re: А что Вас сегодня порадовало?
У нас теж теорія була після шостої вечора, багато хто її пропускав, та я б не радила цього робити. Краще домовляйтеся із сусідами, подругами і т.д., щоб сиділи із малою... Стосовно іспитів, то той, що потрібно здавати в ГАЇ ми не здавали, просто, заплатили гроші і все. А в якій автошколі Ви будете навчатися?
|
Вернуться к началу |
|
|
AngelLOVE
Специалист
Зарегистрирован: 04 янв 2008, 07:16Сообщений: 7742Благодарил (а): 18 раз. Поблагодарили: 23 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 10 сен 2012, 14:48 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А меня подружки порадовали, поздравили с прошедшим ДН и подарили миленькое серебреное колечко.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 10 сен 2012, 14:50 Re: А что Вас сегодня порадовало?
AngelLOVE писал(а): А меня подружки порадовали, поздравили с прошедшим ДН и подарили миленькое серебреное колечко. Так у Вас було день народження? Коли? Чого Ви не признавалися? Прийміть і від мене вітання!!!! Щастя Вам, міцного здоров"я та шаленого кохання!!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 12 сен 2012, 09:18 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): У нас теж теорія була після шостої вечора, багато хто її пропускав, та я б не радила цього робити. Краще домовляйтеся із сусідами, подругами і т.д., щоб сиділи із малою... Стосовно іспитів, то той, що потрібно здавати в ГАЇ ми не здавали, просто, заплатили гроші і все. А в якій автошколі Ви будете навчатися? Я буду учится в приватной автошколе нашего города. Вы а ГАИ не сдавали ни теории, ни езды? И как сейчас, ездите за рулем?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 12 сен 2012, 09:23 Re: А что Вас сегодня порадовало?
З нашої групи ніхто в ГАЇ іспитів не здавав, да й з ким я не спілкувалася, усі розповідали теж саме))) Справа в тім, що там не заплативши гроші, все-одно іспитів не здасиш, а тому й виходить, що не варто й напрягатися))) А стосовно теми, то мене сьогодні порадувала моя доця, яка тільки проснувшись, обійняла мене і сказала, що дуже сильно любить)))) Що іще потрібно для щастя?
|
Вернуться к началу |
|
|
lenOk
Специалист
|
Добавленно: 12 сен 2012, 09:45 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А стосовно теми, то мене сьогодні порадувала моя доця, яка тільки проснувшись, обійняла мене і сказала, що дуже сильно любить)))) Що іще потрібно для щастя? Улыбнуло меня то, что ваша доченька вам сказала  Так мило Сама вспомнила, что когда сегодня моя малышка проснулась, сразу начала просить, чтобы я ей сказала что-нибудь хорошее  И тогда начались обнимашки-целовашки с сонным ребеночком 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|