Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
viter
Частый гость
Зарегистрирован: 04 мар 2013, 17:03Сообщений: 191Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 1 раз.
|
Добавленно: 07 мар 2013, 23:04 Re: Грубость в транспорте
молодежь тоже еще та, вот к примеру сегодня утром в метро наблюдала - сидят молодые парни, а девушки и женщины вокруг стоят, печально(
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 07 мар 2013, 23:22 Re: Грубость в транспорте
то таке сплош і рядом. Я щодня їду на роботу маршруткою, якось заходить старенький дідусь, всі хлопці сидять, а мене совість мучить і я встала, а самій так і хотілося тим хлопцям побажати, щоб їхні вагітні жінки теж в транспорті стояли.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
viter
Частый гость
Зарегистрирован: 04 мар 2013, 17:03Сообщений: 191Благодарил (а): 0 раз. Поблагодарили: 1 раз.
|
Добавленно: 07 мар 2013, 23:24 Re: Грубость в транспорте
просто думала что сегодня вроде как предпраздничный день и парни будет не как всегда, а сегодня-завтра более внимательны и вежливы), но...результат как всегда(
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 08 мар 2013, 13:46 Re: Грубость в транспорте
Екатерина1987 писал(а): то таке сплош і рядом. Я щодня їду на роботу маршруткою, якось заходить старенький дідусь, всі хлопці сидять, а мене совість мучить і я встала, а самій так і хотілося тим хлопцям побажати, щоб їхні вагітні жінки теж в транспорті стояли. А причем здесь их женщины?они от самих же этих своих мужчин тоже и потерпают.Ведь все мы знаем,насколько мужчины по отношению к нам бывают эгоистичны и как плохо могут к нам относиться.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 08 мар 2013, 14:09 Re: Грубость в транспорте
Ну може грубо трохи написала, але чоловіки не розуміють, що таке ввічливість в транспорті, доки він не зайде в маршрутку з вагітною дружиною. От тоді і починають жалітися на безвихованість пасажирів, а як самі, то і попи не піднімуть.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 08 мар 2013, 14:18 Re: Грубость в транспорте
Tina White писал(а): А мне на днях в троллейбусе сделали замечание. Кондукторше не понравилось, что я еду в перчатках. Довольно грубо она у меня спросила, что неужели на улице уже так холодно, что надо в перчатках ходить. Я сначала удивилась и вопросительно уточнила "мне надо у вас разрешения на это спрашивать?". Несмотря на то, что я спрашивала с улыбкой, удивленно и без наездов, дальше выслушала море информации о том, что это неправильно, ей неудобно деньги брать у людей в перчатках, и что будет если она наденет перчатки. Честно говоря, ей я уже не отвечала, но про себя подумала, что, конечно же, намного удобнее брать деньги из рук и царапать людей длинными ногтями (как ни странно у кондукторов это частое явление), чем подставить ладонь, чтобы тебе положили деньги (без сдачи, кстати). И вообще мне лично как-то все равно, была бы она в перчатках или нет, если ей удобно было бы. А что вы думаете? Ну, это уже вообще моразм,простите.Это просто такой контингент людей,которые ведут себя как базарные бабки,чего еще можно ждать от людей,которые способны работать кондуктором,им только остается показывать свое недовольство сложившейся жизнью и срываться на других.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 08 мар 2013, 14:27 Re: Грубость в транспорте
За кондукторів - це окрема розмова. Якось я їхала з малим і змушена була закрити форточку, бо дуже дуло з вікна, а ми якраз їхали з поліклініки. І тут якась одна незадоволена каже до кондуктора, що в тролейбусі дуже жарко, що дихати немає чим, на що кондуктор підійшла до мене накричала, щоб я відкрила вікно, бо мені тут 5 хвилин їхати, а їй цілий день смородом від людей дихати. А те, що я їду з хворою дитиною, нікого не обходить.
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 09 мар 2013, 12:12 Re: Грубость в транспорте
Екатерина1987 писал(а): За кондукторів - це окрема розмова. Якось я їхала з малим і змушена була закрити форточку, бо дуже дуло з вікна, а ми якраз їхали з поліклініки. І тут якась одна незадоволена каже до кондуктора, що в тролейбусі дуже жарко, що дихати немає чим, на що кондуктор підійшла до мене накричала, щоб я відкрила вікно, бо мені тут 5 хвилин їхати, а їй цілий день смородом від людей дихати. А те, що я їду з хворою дитиною, нікого не обходить. такие вот у нас эоистичные люди,каждый думает только о себе,а на других плевать хотел,поэтому у меня пропало желание даже старшим людям уступать место в транспорте,сколько раз уступала,мало кто из них скажет спасибо,все думают,что им кто-то что-то должен,так я решила,что пусть думают дальше,только стоя.Как посмотришь,как эти пенсионеры чуть ли не дерутся,кто займет место,так таким людям и уступать не хочется.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 16 мар 2013, 22:25 Re: Грубость в транспорте
Я сьогодні повертаючись ввечері додому, була свідком цікавої пригоди, а саме - один чоловік, який їхав з хлопчиком років трьох, попросив водія, щоб той зупинився на зупинці. Перед тим, як вийти з маршрутки він щось сказав водієві. Після того, як пройшло хвилин вісім і люди (а нас було, як оселедців набито в маршрутці) почали перешіптуватися, чого це ми так довго стоїмо, виявилося, що цей чоловік, який щойно вийшов, повів хлопчика пісяти... З однієї сторони, таке потрібно зрозуміти, адже дитина була маленькою, та з іншої - зі сторони водія чи того чоловіка, було б правильним повідомити про це людей і попросити їхнього дозволу, сумніваюся, що хтось із пасажирів був би проти, адже усі ми люди і більшість з нас поверталися з роботи будучи голодними і холодними, і даний прояв вічливості був би доречним.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 17 мар 2013, 10:06 Re: Грубость в транспорте
Я не думаю, що їм треба було просити дозволу у пасажирів. Це ж громадський транспорт, а не хтось зголосився його підвезти власною машиною. Водій сам вирішує можна йому почекати чи ні. А якби якесь дурне почало кричати, що воно спішить і щоб водій не зупинявся, то що дитині тоді в штани пісяти. Тим більше, коли маршрутка в центрі стоїть по 5 хвилин, всі мовчать і не возмущаються.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 17 мар 2013, 10:40 Re: Грубость в транспорте
А я не згідна з цим. Адже цей чоловік з дитиною були відсутні близько десяти хвилин, а отже цей час був просто, без попередження у мене вкрадено. Я розумію, що це маленька дитина, але ж і на мене вдома чекає дитина, тоді чому я повинна її обділити в увазі на цих десять хвилин? Так, це громадський транспорт, але просто так у цьому транспорті не я їзджу, тобто не заплативши за проїзд. А чоловік цей міг би вийти на зупинці, зробити свою справу та дочекатися наступної маршрутки (ходять вони що кілька хвилин).
|
Вернуться к началу |
|
|
Азалия
Специалист
Зарегистрирован: 21 фев 2010, 19:34Сообщений: 2903Благодарил (а): 12 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 19 мар 2013, 00:55 Re: Грубость в транспорте
Софья писал(а): Я сьогодні повертаючись ввечері додому, була свідком цікавої пригоди, а саме - один чоловік, який їхав з хлопчиком років трьох, попросив водія, щоб той зупинився на зупинці. Перед тим, як вийти з маршрутки він щось сказав водієві. Після того, як пройшло хвилин вісім і люди (а нас було, як оселедців набито в маршрутці) почали перешіптуватися, чого це ми так довго стоїмо, виявилося, що цей чоловік, який щойно вийшов, повів хлопчика пісяти... З однієї сторони, таке потрібно зрозуміти, адже дитина була маленькою, та з іншої - зі сторони водія чи того чоловіка, було б правильним повідомити про це людей і попросити їхнього дозволу, сумніваюся, що хтось із пасажирів був би проти, адже усі ми люди і більшість з нас поверталися з роботи будучи голодними і холодними, і даний прояв вічливості був би доречним. Думаю что папа с малышом поступил правильно что попросил только водителя , ведь это совсем некрасиво кричать на всю маршрутку что ребенок хочет в туалет да и времени это займет много можна и неуспеть.
|
Alevan
Специалист
Зарегистрирован: 14 янв 2012, 21:06Сообщений: 4801Благодарил (а): 30 раз. Поблагодарили: 105 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 19 мар 2013, 11:21 Re: Грубость в транспорте
А что самое обидное в таких ситуациях - это напрочь засранное настроение с самого утра. Ты зашел такой в ту маршрутку, ну не с самыми радостными мыслями, то понятно - на работу утром редко кто с радостью едет. А тут какое-то наглое существо за 2 минуты обделало тебя с ног до головы. Оно сидит героем, аж на сиденьи подпрыгивает- так его распирает, так его самооценка выросла за счет вашего унижения. А вы сидите, мало того что обкаканные, так еще и вся маршрутка свидетели этого, и вам бы выйти и пересесть, но вы как всегда опаздываете. И потом всю дорогу сидишь и в душе проклинаешь и свою порядочность, и отсутствие находчивости, чтобы в ответ его покосить матом!
_________________ Сколько людей - столько и мнений. Жаль, что столько людей... (с.)
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 20 мар 2013, 17:43 Re: Грубость в транспорте
Случайно увидела фрагмент программы "Моя хата скраю"...где хамоватый пассажир в маршрутке ко всем приставал...и все сидели и молчали...когда их спросили почему...практически все ответили что просто боятся, ведь не знаешь что у хама в голове(((
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 13:42 Re: Грубость в транспорте
Азалия писал(а): Думаю что папа с малышом поступил правильно что попросил только водителя , ведь это совсем некрасиво кричать на всю маршрутку что ребенок хочет в туалет да и времени это займет много можна и неуспеть. А вкрасти у пасажирів, які повертаючись з роботи замучені та голодні, десять хвилин їхнього часу, це теж правильно? А водій, який дав цьому чоловіку згоду, міг принаймі попередити людей, з якої причини вони стільки часу стоять у місці, де зупинки трапляються взагалі рідко, а якщо і трапляються, то максимум на кілька секунд... Тим паче, що пасажири у маршрутці не всі сиділи в очікуванні, більшість з них ледь стояли, хто за що тримаючись...
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 13:58 Re: Грубость в транспорте
Софья писал(а): Я сьогодні повертаючись ввечері додому, була свідком цікавої пригоди, а саме - один чоловік, який їхав з хлопчиком років трьох, попросив водія, щоб той зупинився на зупинці. Перед тим, як вийти з маршрутки він щось сказав водієві. Після того, як пройшло хвилин вісім і люди (а нас було, як оселедців набито в маршрутці) почали перешіптуватися, чого це ми так довго стоїмо, виявилося, що цей чоловік, який щойно вийшов, повів хлопчика пісяти... З однієї сторони, таке потрібно зрозуміти, адже дитина була маленькою, та з іншої - зі сторони водія чи того чоловіка, було б правильним повідомити про це людей і попросити їхнього дозволу, сумніваюся, що хтось із пасажирів був би проти, адже усі ми люди і більшість з нас поверталися з роботи будучи голодними і холодними, і даний прояв вічливості був би доречним. Разные ситуации бывают,если ребенку припекло,так что делать.Я представляю картину,если бы этот мужчина на весь салон закричал,спрашивая никто ли не против,чтобы вывести ребенка пописать.Я бы точно смеялась  Мой автобус на Берестейской постоянно стоит минут 5,ждет,чтобы больше пассажиров зашло,а люди с работы уставшие вынуждены это терпеть,вот это неправильно.А в Вашем случае это был форс-мажор.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 14:05 Re: Грубость в транспорте
Я нічого не маю проти того, що дитинка захотіла до туалету (сама мама) і розумію, як діти часто хочуть пісяти і т.д. у самий непідходящий момент. Та все - таки, прояв елементарної поваги до людей, гадаю, не зашкодив би!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 14:21 Re: Грубость в транспорте
Софья писал(а): Я нічого не маю проти того, що дитинка захотіла до туалету (сама мама) і розумію, як діти часто хочуть пісяти і т.д. у самий непідходящий момент. Та все - таки, прояв елементарної поваги до людей, гадаю, не зашкодив би!!! Обычно в таких ситуациях думают о том,как быстрее решить проблему,а не о том,что подумают другие и о правилах приличия,потому так и получается.Так что не держите зла,а то себе только хуже будет и здоровью дороже.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 14:25 Re: Грубость в транспорте
Запевняю Вас, зла я не тримаю ніякого ні на кого!!!! Я просто переповіла випадок, свідком якого була і нічого більше!!! Просто іноді стає неприємно, коли на кожному кроці зустрічаєшся із грубістю, хамством, байдужістю...(це я в загальному)...
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 21 мар 2013, 14:32 Re: Грубость в транспорте
Софья писал(а): Запевняю Вас, зла я не тримаю ніякого ні на кого!!!! Я просто переповіла випадок, свідком якого була і нічого більше!!! Просто іноді стає неприємно, коли на кожному кроці зустрічаєшся із грубістю, хамством, байдужістю...(це я в загальному)... К сожалению,в нашей жизни слишком часто встречается грубость,хамство и злые люди и это не только в транспорте,а на каждом шагу,но если все это принимать близко к сердцу,можно оказаться на больничной койке.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|