Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
natalka ustimetss
Я на пару минут
Зарегистрирован: 26 дек 2013, 19:56Сообщений: 46Откуда: луцькБлагодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 3 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 19:34 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
у нас так же в институте было.отрабатывали з празничние дни
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
Зарегистрирован: 08 дек 2013, 14:45Сообщений: 210Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 19:36 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
natalka ustimetss писал(а): у нас так же в институте было.отрабатывали з празничние дни В эту субботу очень многие работали.Мои подружки тоже отрабатывали.Но хорошо хоть в праздничные дни будут выходные и хорошее натроение,можно будет оттянуться ))
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 19:37 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Думаю, який планшет купувати дитині під ялинку  Справа в тім, що зараз з фінансами у мене не дуже класно і я вирішила взяти дешевенький китайський планшет за 444 грн. А тепер вагаюся, ну який планшет може бути за такі гроші  А з іншої сторони, дитині тільки шість років, для чого їй щось дорожче купувати  Порадьте мені, що краще купити?
|
Вернуться к началу |
|
|
natalka ustimetss
Я на пару минут
Зарегистрирован: 26 дек 2013, 19:56Сообщений: 46Откуда: луцькБлагодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 3 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 19:39 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
а я еще незнаю что у меня под елкой будет? Мы с любимым у меня празднуем новый год пока не имеем вазможности отдельно от радителей как все пары праздновать.((((:(((((
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
Зарегистрирован: 08 дек 2013, 14:45Сообщений: 210Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 19:40 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): Думаю, який планшет купувати дитині під ялинку  Справа в тім, що зараз з фінансами у мене не дуже класно і я вирішила взяти дешевенький китайський планшет за 444 грн. А тепер вагаюся, ну який планшет може бути за такі гроші  А з іншої сторони, дитині тільки шість років, для чого їй щось дорожче купувати  Порадьте мені, що краще купити? Я считаю,что если уже покупать то такое,чтобы служило долгие годы,а не китайский,который через месяц сломается и можно будет выбросить.Там,наверное,еще и возможности ограничены.Не вижу смысла,разве что если покупать в качестве игрушки для ребенка,тогда можно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:03 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Про які довгі роки Ви говорите?  Моя дитина швидко дасть йому раду))) Вона планує на ньому грати у ігри, саме з цією метою я й хочу його купити... З однієї сторони мені більше й підходить дешевий варіант, тому, що не буде шкода, коли дитина його поб"є, а з іншої, якщо він такий дешевий, то певно виготовлений з неякісної сировини, чи дисплей у ньому шкідливий для зору... ну не знаю, що робити 
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:06 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): Про які довгі роки Ви говорите?  Моя дитина швидко дасть йому раду))) Вона планує на ньому грати у ігри, саме з цією метою я й хочу його купити... З однієї сторони мені більше й підходить дешевий варіант, тому, що не буде шкода, коли дитина його поб"є, а з іншої, якщо він такий дешевий, то певно виготовлений з неякісної сировини, чи дисплей у ньому шкідливий для зору... ну не знаю, що робити  В таком случае для игр вполне подойдет и дешевый планшет.Просто если бы он и Вам пригодился для чего-то,то имело бы смысл покупать хороший,а так берите подешевле,все равно скоро что-то новое придумают.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:11 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Ні, мені у ньому немає якоїсь нагальної потреби, маю ноут і комп, цього мені повністю вистачає. То кажете купити дешевший варіант  А якщо у ньому виявиться неякісний дисплей, який негативно впливатиме на зір моєї дитини  вона ж на першій порі не випускатиме його з рук...
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:15 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): Ні, мені у ньому немає якоїсь нагальної потреби, маю ноут і комп, цього мені повністю вистачає. То кажете купити дешевший варіант  А якщо у ньому виявиться неякісний дисплей, який негативно впливатиме на зір моєї дитини  вона ж на першій порі не випускатиме його з рук... Так Вы его в магазине пртестируйте,посмотрите своим глазом,насколько он качественный и попровите проконсультировать продавца,у них же должно быть разрешение и подтвержение безопасности товара.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:20 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Ой, я Вас прошу, навіть як би й знали щось ті продавці, то все одно нічого толком не скажуть (сама лись такою була), їм аби продати і заробити на цьому. Тим паче, я ж збираюся купити не якусь дорогу річ, щоб мені щось радити... Я теж так думаю, завтра піду, візьму його до рук і подивлюся, що він собою являє... Та хіба ж мені вдасться помітити неозброєним оком, що це пристрій є шкідливим 
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:27 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): Ой, я Вас прошу, навіть як би й знали щось ті продавці, то все одно нічого толком не скажуть (сама лись такою була), їм аби продати і заробити на цьому. Тим паче, я ж збираюся купити не якусь дорогу річ, щоб мені щось радити... Я теж так думаю, завтра піду, візьму його до рук і подивлюся, що він собою являє... Та хіба ж мені вдасться помітити неозброєним оком, що це пристрій є шкідливим  Папа купил себе недорогой какой-то за 1200 гривен.Сначала хотел покупать электронную книгу,но ему посоветовал консультант взять такую вот вещь,на нем качество изображения лучше.
|
Вернуться к началу |
|
|
natalka ustimetss
Я на пару минут
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:31 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Нюша смотри не откажись это новый год валшебный и кто знает, что в новогоднюю ночь может случитса с тобой
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 дек 2013, 20:40 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Viki писал(а): Папа купил себе недорогой какой-то за 1200 гривен.Сначала хотел покупать электронную книгу,но ему посоветовал консультант взять такую вот вещь,на нем качество изображения лучше. Як би я собі обирала планшет, то орієнтувалася б на ціну від двох тисяч мінімум, а для дитини такого дорого не потрібно. Навіть за 1200 для неї це дорого. Звісно, як би вона була б старшою і окрім іграшок використовувала його ще в якихось цілях, наприклад, для навчання, то інша справа, а так, для чого їй щось дорожче...
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 21:00 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): Viki писал(а): Папа купил себе недорогой какой-то за 1200 гривен.Сначала хотел покупать электронную книгу,но ему посоветовал консультант взять такую вот вещь,на нем качество изображения лучше. Як би я собі обирала планшет, то орієнтувалася б на ціну від двох тисяч мінімум, а для дитини такого дорого не потрібно. Навіть за 1200 для неї це дорого. Звісно, як би вона була б старшою і окрім іграшок використовувала його ще в якихось цілях, наприклад, для навчання, то інша справа, а так, для чого їй щось дорожче... меня в планшете больше всего интересовал бы интернет,а так как он работает только на вай-фай,то это вообще неинтересная штука,потому что не везде вай-фай доступен.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 дек 2013, 21:13 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
А мені планшет подобається виключно своєю компактністю, його можна всюди брати з собою і завдяки тому, що в ньому достатньо часу працює батарея, він може прикрасити час, наприклад, перебуваючи в черзі до лікаря і т.д.
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 21:16 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья писал(а): А мені планшет подобається виключно своєю компактністю, його можна всюди брати з собою і завдяки тому, що в ньому достатньо часу працює батарея, він може прикрасити час, наприклад, перебуваючи в черзі до лікаря і т.д. Это если накачать туда фильмов,то тогда весело будет ехать,а в игры играть быстро надоест.У меня когда появился компьютер,я с игры в карты не вылезала,а потом столько всего нового появилось,что интерес пропал.
|
Вернуться к началу |
|
|
natalka ustimetss
Я на пару минут
|
Добавленно: 29 дек 2013, 21:22 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Софья, чого ви про один планшет говорите, ви ж бачите, що на вашу тему майже ніхто не відписує. Хіба можна надоїдати одною темою і писати одне і те саме, може людей бісить це, але з вввічливості мовчать, щоб не образити Вас!
|
Вернуться к началу |
|
|
Viki
Частый гость
|
Добавленно: 29 дек 2013, 21:57 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
natalka ustimetss писал(а): софья чогови про один планшет говорите ви ж бачите що на вашу тему майже ніхто не відписує.Хіба можна надоїдати одною темоюі писати одне і те саме може людей бісить це але з вввічливості мовчать щоб не образити Вас! Здесь вообще-то свобода общения.Если кому-то неинтересно это читать,то никто не просит отвечать,предлагайте и обсуждайте свои темы,мы поддержим.
|
Вернуться к началу |
|
|
natalka ustimetss
Я на пару минут
|
Добавленно: 29 дек 2013, 22:00 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
ну так пишыте в мои темы
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 30 дек 2013, 10:13 Re: О чем Вы сейчас думаете?)))
Я думаю как здорово я выспалась... Думаю как приятно было открыть глазки и получить цветы от любимого... Как классно. что никто сегодня никуда не спешит и можно наслаждаться друг другом. А еще очень много планов на сегодня и хочется все успеть)
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|