Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 26 май 2015, 17:18 Re: Как экономить деньги
Так это у него еще не дорогие. Оранжевые Жиллет что-то около 500грн. А гель для бритья 80 грн. Вообщем, получила я вчера очередной "ценовый" шок. Не могу никак привыкнуть.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 26 май 2015, 17:43 Re: Как экономить деньги
Мій чоловік також голеться Жиллетом, та я давно йому не купувала касат, якось останнім часом він сам собі їх купує, тому я й не вникала у їхню вартість. Та якими б дорогими вони не були, та доведеться купувати, оскільки я ненавиджу, коли він непоголений)
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 26 май 2015, 18:01 Re: Как экономить деньги
я постоянно покупаю папе, и сильно подорожало к новому году какраз, а с тех пор вроде почти не изменилась цена на эти кассеты. Но я допустим тоже использую бритву жиллет, только женскую, и ни за что на разовые не перейду. Лучше буду экономить лезвия, нечасто менять.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 27 май 2015, 11:02 Re: Как экономить деньги
Я думаю, той, хто спробував поголитися гарним багаторазовим станочком, вже не зможе перейти на одноразові... я ж зараз почала чергувати гоління, один раз голюся станочком, а наступного разу використовую для цього крем для депіляції, тому касет для гоління вже давно не купувала...
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 28 май 2015, 13:29 Re: Как экономить деньги
Я решила отказаться от покупки печенья, конфет шоколадных. С такими ценами...кошмар. Вчера зашла на базар за мясом, так меньше 80 грн. ничего нет. Скоро и вегетарианцами станем все!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2015, 15:29 Re: Как экономить деньги
Моя свекруха зараз працює у Польщі, так говорить, що у них там ціни, якщо перевести на наші гроші, мало чим відрізняються від наших, дещо може бути дорожчим, а дещо й дешевшим. Та тільки зарплати їхні з нашими не зрівняються, точніше - наші з їхніми...
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 30 май 2015, 12:45 Re: Как экономить деньги
Ото ж бо, хай вже будуть такі ціни, але і зарплати мають бути відповідними, щоб мати можливість щось купити.
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2015, 15:37 Re: Как экономить деньги
Та про що ви говорите, коли таке буде  Я вже давно висловлювала своє незадоволення з приводу тих цін, які є у нас, та коли на днях я купила пачку чаю та заплатила за нього сімдесят шість грн. у мене просто відібрало мову, бо це вже ні в які рамки не вписується, щоб за чай віддавати такі гроші...
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2015, 15:45 Re: Как экономить деньги
Софья писал(а): Та про що ви говорите, коли таке буде  Я вже давно висловлювала своє незадоволення з приводу тих цін, які є у нас, та коли на днях я купила пачку чаю та заплатила за нього сімдесят шість грн. у мене просто відібрало мову, бо це вже ні в які рамки не вписується, щоб за чай віддавати такі гроші...  та это кошмар какой-то , и на кофе тоже очень подорожало....и так самое главное, на этом то никак не сэкономишь, так как не будешь же ты себе отказывать в чае или кофе.....причем раньше такие цены были на какую-то люкс продукцию, а сейчас на обыкновенные товары
_________________ Тёплый пирог и немое кино.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2015, 15:53 Re: Как экономить деньги
Я кави зараз не п"ю, тому й не вникаю, яка її вартість. Та моя сестра нещодавно жалілася мені, що у неї на каву на тиждень йде сто грн, це при тому, що вона не купує якоїсь дуже дорогої кави, а п"є ту каву, що й завжди...
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2015, 15:59 Re: Как экономить деньги
Софья писал(а): Я кави зараз не п"ю, тому й не вникаю, яка її вартість. Та моя сестра нещодавно жалілася мені, що у неї на каву на тиждень йде сто грн, це при тому, що вона не купує якоїсь дуже дорогої кави, а п"є ту каву, що й завжди... та слава богу, что у нас в семье одна я пью кофе, иначе бы тоже работали на кофе одно, хотя у нас и надолго хватает пачки  и смех и грех, ей богу!!! мне хочется знать когда же повышение цен прекратится, невозможно....
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2015, 16:05 Re: Как экономить деньги
Це, підмітьте, при тому, що валюта практично кожного дня та падає... а з цінами твориться якийсь парадокс, адже вони невідомо чому та тільки ростуть... Одиниці в нашій країні наживаються в той час, коли більшість потерпає від цього.
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
|
Добавленно: 01 июн 2015, 18:19 Re: Как экономить деньги
Софья писал(а): Це, підмітьте, при тому, що валюта практично кожного дня та падає... а з цінами твориться якийсь парадокс, адже вони невідомо чому та тільки ростуть... Одиниці в нашій країні наживаються в той час, коли більшість потерпає від цього. ну да, самое интересное что зп то не подымаются с таким размахом как цены....и это точно уже известно, что цены только могут повысится, упасть они как были на период 2013-2014 гг хотя бы!!!не упадут....вот и приходится экономить, а на детях ты ж не сэкономишь в плане еды, хочется вкусненькое и полезное давать, и сладенькое и фруктиков, овощей...а именно самые обычные продукты и стоят огого
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 01 июн 2015, 22:52 Re: Как экономить деньги
Можна економити на іграшках. Ми дуже багато їх купуємо, дочка вже не маленька і розуміє що таке гроші і що вони батькам не так вже легко і даються
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 02 июн 2015, 12:54 Re: Как экономить деньги
Я всегда присматриваюсь к ценам,даже если покупать не планирую.Вот на днях увидела в Сильпо прокладки по 60 грн,а две недели назад в космо и еве видела их по 120 грн,поэтому,конечно,я купила их прозапас.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 02 июн 2015, 12:59 Re: Как экономить деньги
Я почала за собою помічати, що поступово перетворююся на дуже заощадливу жіночку, адже перше ніж щось куплю, сто разів подумаю, чи потрібне воно мені (чого раніше ніколи не робила) і не купую відразу, а намагаюся знайти, де подешевше. А ще.... я почала на ринку торгуватися  Раніше, яку ціну мені називали, за ту і купувала, а зараз хоча б гривню чи дві, а маю виторгувати 
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 02 июн 2015, 13:01 Re: Как экономить деньги
Софья писал(а): Я почала за собою помічати, що поступово перетворююся на дуже заощадливу жіночку, адже перше ніж щось куплю, сто разів подумаю, чи потрібне воно мені (чого раніше ніколи не робила) і не купую відразу, а намагаюся знайти, де подешевше. А ще.... я почала на ринку торгуватися  Раніше, яку ціну мені називали, за ту і купувала, а зараз хоча б гривню чи дві, а маю виторгувати  Ну,продавцы тоже должны хоть что-то заработать.Я думаю,они не так много имеют.Я по маме своей знаю,какой это тяжелый труд,а сколько денег тратится на бензин и ремонт машины,на которой она возит продукты.
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
|
Добавленно: 02 июн 2015, 16:15 Re: Как экономить деньги
marina1986 писал(а): Я всегда присматриваюсь к ценам,даже если покупать не планирую.Вот на днях увидела в Сильпо прокладки по 60 грн,а две недели назад в космо и еве видела их по 120 грн,поэтому,конечно,я купила их прозапас. ого...а почему такие прокладки дорогие.....???либо это за несколько пачек? я последний раз покупала Naturella по 23 грн вроде месяц назад.. я тоже стала замечать за собой, что прежде чем что-то купить 100 раз подумаю...надо ли.....меньше одежды стала покупать...ее вообще не накупишься, слава богу достаточный впринципе гардероб!
|
Вернуться к началу |
|
|
Танюшик
Специалист
Зарегистрирован: 23 апр 2012, 14:45Сообщений: 10538Благодарил (а): 23 раз. Поблагодарили: 49 раз.
|
Добавленно: 02 июн 2015, 16:38 Re: Как экономить деньги
Софья писал(а): Та про що ви говорите, коли таке буде  Я вже давно висловлювала своє незадоволення з приводу тих цін, які є у нас, та коли на днях я купила пачку чаю та заплатила за нього сімдесят шість грн. у мене просто відібрало мову, бо це вже ні в які рамки не вписується, щоб за чай віддавати такі гроші... Была дома в селе, так соседка сушит сейчас листики мяты, мелиссы, смородины, малины, чебрец. Говорит, чай и сейчас очень дорогой, а зимой скорей всего еще дороже будет. А так будет хоть какая-то экономия.
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 02 июн 2015, 16:56 Re: Как экономить деньги
Танюшик писал(а): Софья писал(а): Та про що ви говорите, коли таке буде  Я вже давно висловлювала своє незадоволення з приводу тих цін, які є у нас, та коли на днях я купила пачку чаю та заплатила за нього сімдесят шість грн. у мене просто відібрало мову, бо це вже ні в які рамки не вписується, щоб за чай віддавати такі гроші... Была дома в селе, так соседка сушит сейчас листики мяты, мелиссы, смородины, малины, чебрец. Говорит, чай и сейчас очень дорогой, а зимой скорей всего еще дороже будет. А так будет хоть какая-то экономия. І я сушу. Крім цього ще лимон нарізала і посушила, планую полуницю, чорницю, суницю, а ще цвіт яблуні, вишні, жасміну
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|