Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Азалия
Специалист
Зарегистрирован: 21 фев 2010, 19:34Сообщений: 2903Благодарил (а): 12 раз. Поблагодарили: 4 раз.
|
Добавленно: 23 май 2012, 22:43 Re: Лень и как с ней бороться?
Очень притягательный вид борьбы с ленью, очень спокойный и если очень устал то сон милее всего.
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 25 май 2012, 15:28 Re: Лень и как с ней бороться?
Софья писал(а): Так, з приводу навчання Ви гарно підмітили...  Скільки пам"ятаю, ходиш - ходиш на ті пари, а за дві останні ночі перед іспитом встигаєш стільки всього вивчити, що за пів року і близько не встигла  Хоча, мені здається, що нашвидкоруч вивчена інформація, швидко й забувалася... о..я в такие моменты всегда начинала думать по типу и чего было не учить все постепенно, а не свалить на последний день, когда уже голова начинает идти кругом от полученной информации, а по ночам я не любила сидеть, отключалась, для меня всегда было легче например встать в 5 утра и за пару часов пройти материал
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 25 май 2012, 20:57 Re: Лень и как с ней бороться?
Я так кожну сесію думала, а потім все заново. Роботи море, але що там ще вспію. І вспівала, так що потім зрозуміла, що треба було вчитись заочно, всерівно тільки під час сесії вчились. А за той час, що нічого не робила, то могла вже гроші заробляти.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 26 май 2012, 17:40 Re: Лень и как с ней бороться?
Ирена писал(а): Софья писал(а): Так, з приводу навчання Ви гарно підмітили...  Скільки пам"ятаю, ходиш - ходиш на ті пари, а за дві останні ночі перед іспитом встигаєш стільки всього вивчити, що за пів року і близько не встигла  Хоча, мені здається, що нашвидкоруч вивчена інформація, швидко й забувалася... о..я в такие моменты всегда начинала думать по типу и чего было не учить все постепенно, а не свалить на последний день, когда уже голова начинает идти кругом от полученной информации, а по ночам я не любила сидеть, отключалась, для меня всегда было легче например встать в 5 утра и за пару часов пройти материал Я щосесії себе запевняла, що все, я починаю відповідальніше відноситися до навчання, нічого не лишатиму на потім, все вчитиму вчасно... А тільки сесія закінчувалася, наступала пора відпочинку та розслаблення і тривало це до того часу, поки не починалася нова сесія))))))))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
Зарегистрирован: 31 авг 2007, 00:14Сообщений: 5661Благодарил (а): 9 раз. Поблагодарили: 88 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 26 май 2012, 18:10 Re: Лень и как с ней бороться?
Я всегда старалась учиться более-менее честно. В общем, если я знала, что что-то мне придется сделать в любом случае рано или поздно, то я его дисциплинированно делала вовремя, но если я знала, что оно и так сойдет, то я просто этим не заморачивалась. Зато сессию всегда нормально сдавала и даже с автоматами - вот такой у меня был стимул не лениться.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 27 май 2012, 11:29 Re: Лень и как с ней бороться?
А мені останнім часом просто не вистачає цього ж таки самого часу для того, щоб полінитися... Цілий день я просиджую на роботі, а прийшовши додому іду відразу на город. Адже не встигну просапати цибульку, як уже заросте морковка, а морковку просапаю, капуста вже вся у зіллі... і так постійно...
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
Зарегистрирован: 31 авг 2007, 00:14Сообщений: 5661Благодарил (а): 9 раз. Поблагодарили: 88 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 27 май 2012, 12:27 Re: Лень и как с ней бороться?
Отсутствие времени на полениться это реальный стимул. Это я знаю у меня тоже частенько такое бывает (бешено кивающий смайлик).
А я таки еще и выкраиваю время на походы на пилатес. Минус 2 кг это стимул (особенно с учетом того что мне бы не мешала как минимум 4 кг скинуть).
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:21 Re: Лень и как с ней бороться?
Софья писал(а): А мені останнім часом просто не вистачає цього ж таки самого часу для того, щоб полінитися... Цілий день я просиджую на роботі, а прийшовши додому іду відразу на город. Адже не встигну просапати цибульку, як уже заросте морковка, а морковку просапаю, капуста вже вся у зіллі... і так постійно... У меня все подруги, у которых есть огород, говорят, что хоть огород и утомляет, но он классно отвлекает от посторонних мыслей, голова как бы отдыхает , Софья , у вас также??;)))Хоть после рабочего дня идти и еще и колупаться в огороде наверно очень сложно, ведь хочеться отдохнуть, полежать
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:27 Re: Лень и как с ней бороться?
Ви знаєте, як би у мене цей робочий день був важким, то можливо мені й хотілося б прийшовши додому полежати. А так, як я - цілий день просиджую за компом, то вечірня розрядка на городі, йде мені лише на користь... А стосовно відпочинку, то не знаю, як в кого, а я завжди відпочиваю морально, коли працюю фізично...
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:30 Re: Лень и как с ней бороться?
Ну может быть, не знаю так как последний раз работала на огороде когда мне было лет шесть, правда работой это тяжело было назвать, работала мама, а я ей только подавала что ей было нужно)))Хотели уже в этом году посадить уже что-то на участке, но как подмали сколько сил нужно и времени, так у всех отпало желание, хотя и хочеться домашних помидорчиков, огурчиков, морковки и т.д.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:37 Re: Лень и как с ней бороться?
Це потрібно любити, якщо не лежить душа до роботи на землі, то й не варто себе заставляти, нічого з цього не вийде... Доречі, моєї подруги мама все життя прожила в місті, пропрацювала бухгалтером, із землею ніякого відношення ніколи не мала, а чотири роки тому, вирішила переїхати жити у село. Придбала в одному з сіл поблизу Рівного будиночок, пообзаводилася господаркою, городами і страшенно цим усім тішиться... І таке буває:)
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:42 Re: Лень и как с ней бороться?
Ирена писал(а): Ну может быть, не знаю так как последний раз работала на огороде когда мне было лет шесть, правда работой это тяжело было назвать, работала мама, а я ей только подавала что ей было нужно)))Хотели уже в этом году посадить уже что-то на участке, но как подмали сколько сил нужно и времени, так у всех отпало желание, хотя и хочеться домашних помидорчиков, огурчиков, морковки и т.д. Ну если хочется все-таки и есть для этого место, то можно же гектар не засаживать. Посадите штук по 5-10 на пробу тех же помидоров или перца. Кстати, еще ж не поздно  За ними посмотреть точно справитесь. А там и решите надо Вам оно или нет. В детстве и во взрослой жизни восприятие работы может быть совершенно разным
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
|
Добавленно: 28 май 2012, 12:45 Re: Лень и как с ней бороться?
Cheremxa писал(а): Ирена писал(а): Ну может быть, не знаю так как последний раз работала на огороде когда мне было лет шесть, правда работой это тяжело было назвать, работала мама, а я ей только подавала что ей было нужно)))Хотели уже в этом году посадить уже что-то на участке, но как подмали сколько сил нужно и времени, так у всех отпало желание, хотя и хочеться домашних помидорчиков, огурчиков, морковки и т.д. Ну если хочется все-таки и есть для этого место, то можно же гектар не засаживать. Посадите штук по 5-10 на пробу тех же помидоров или перца. Кстати, еще ж не поздно  За ними посмотреть точно справитесь. А там и решите надо Вам оно или нет. В детстве и во взрослой жизни восприятие работы может быть совершенно разным Я то может уже и посадила, но еще и от мужа завишу, участок за городом, а с ребенком маршруткой не люблю куда-то добираться, а муж не всегда может вырваться, так что в этом году будем кушать все базарное, а на следующий год может созреем, к тому же с возрастом знаю все больше тянет к земле, в мои конечно 25 еще такой тяги не ощущаю;))Но мужу 31 и он уже мечтает дом в каком-то поселке, свое хозяйство, огород))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 28 май 2012, 14:17 Re: Лень и как с ней бороться?
Софья писал(а): Це потрібно любити, якщо не лежить душа до роботи на землі, то й не варто себе заставляти, нічого з цього не вийде... Доречі, моєї подруги мама все життя прожила в місті, пропрацювала бухгалтером, із землею ніякого відношення ніколи не мала, а чотири роки тому, вирішила переїхати жити у село. Придбала в одному з сіл поблизу Рівного будиночок, пообзаводилася господаркою, городами і страшенно цим усім тішиться... І таке буває:) Я теж ніколи не думала, що зможу жити не в квартирі і ніколи навіть і нехотілося свого будинку. Але вже в 25 різно змінилися мої погляди на життя. Хочеться вийти на своє подвір"я, щоб по дворі не ходили чужі люди. Хочеться мати квітник. Будку з собачкою. Шматочок города. В таких умовах мабуть і лінь пропадає, бо розумієш, що робти багато, хочеться не сидіти на дивані, а вийти на город і щось там собі длубатись.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 28 май 2012, 18:48 Re: Лень и как с ней бороться?
Екатерина1987 писал(а): Софья писал(а): Це потрібно любити, якщо не лежить душа до роботи на землі, то й не варто себе заставляти, нічого з цього не вийде... Доречі, моєї подруги мама все життя прожила в місті, пропрацювала бухгалтером, із землею ніякого відношення ніколи не мала, а чотири роки тому, вирішила переїхати жити у село. Придбала в одному з сіл поблизу Рівного будиночок, пообзаводилася господаркою, городами і страшенно цим усім тішиться... І таке буває:) Я теж ніколи не думала, що зможу жити не в квартирі і ніколи навіть і нехотілося свого будинку. Але вже в 25 різно змінилися мої погляди на життя. Хочеться вийти на своє подвір"я, щоб по дворі не ходили чужі люди. Хочеться мати квітник. Будку з собачкою. Шматочок города. В таких умовах мабуть і лінь пропадає, бо розумієш, що робти багато, хочеться не сидіти на дивані, а вийти на город і щось там собі длубатись. Ну мне тоже кажется что любовь к земле появляется с годами! Чем старше человек, тем ближе к земле жить хочется. Я в глубоком детстве землю жутко не любила. А к тридцати почти всю лоджию засадила петрушкой, луком, салатом... Подумываю ещё о клубнике. Но земля мне не очень помогает бороться с ленью. Сейчас мечтаю о частном доме. Но с лужайкой и садом. Возможно на свежем воздухе и лень исчезнет. А так придёшь с работы домой в квартиру. И если сразу наемся...то лень победила. Правда ещё сильным аргументом для меня является слово "надо"!
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
olexandrivna
Консультант
Зарегистрирован: 19 апр 2011, 22:51Сообщений: 7027Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 40 раз.
|
Добавленно: 28 май 2012, 18:52 Re: Лень и как с ней бороться?
Мені не буває ліньки,якщо я знаю,що це діло так і так можу зробити тільки Я,а коли можна якось здихатись зі своїх рук,то чому спішити, от і лінь тут як тут))))
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 29 май 2012, 09:09 Re: Лень и как с ней бороться?
А я все частіше починаю боротись не з своєю лінню, а з чоловіковою. Бо собі лінощі, сидіння в неті чи перед телевізором я пробачаю з легкістю, а от щодо чоловіка, то тут не так просто. Мене просто дратує, коли він нічого не робить. До того ж його лінь дуже заразна, відрізу ж мені передається  От і приходиться якось з цим боротись.
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 29 май 2012, 09:17 Re: Лень и как с ней бороться?
Екатерина1987 писал(а): А я все частіше починаю боротись не з своєю лінню, а з чоловіковою. Бо собі лінощі, сидіння в неті чи перед телевізором я пробачаю з легкістю, а от щодо чоловіка, то тут не так просто. Мене просто дратує, коли він нічого не робить. До того ж його лінь дуже заразна, відрізу ж мені передається  От і приходиться якось з цим боротись. А я как-то спокойно отношусь. Не особо люблю, когда он в квартире проявлять активность начинает, как-то он все не по моему делает. А вот если бы он подвал да гараж в порядок привел... Но туда его затянуть никак не получается.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 29 май 2012, 10:08 Re: Лень и как с ней бороться?
Ну я теж не особо люблю коли він щось робить, бо потім мені прибирати після нього приходиться, але це вже краще ніж нічого. От зараз ремонтує розетку на кухні, то точно не прибере після себе. От чомусь, коли я щось роблю, то за мене ніхто не прибере і нічого не допоможе, а як чоловік робить, то те принеси, то те подай, то потримай. От де справедливість?
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
|
Добавленно: 29 май 2012, 11:05 Re: Лень и как с ней бороться?
Екатерина1987 писал(а): Ну я теж не особо люблю коли він щось робить, бо потім мені прибирати після нього приходиться, але це вже краще ніж нічого. От зараз ремонтує розетку на кухні, то точно не прибере після себе. От чомусь, коли я щось роблю, то за мене ніхто не прибере і нічого не допоможе, а як чоловік робить, то те принеси, то те подай, то потримай. От де справедливість? Не, ну резетки - это по-любому его, я ж ее сделать не смогу. Я не люблю, когда он за уборку начинает браться, особенно на кухне - изредка на него находит. Просто при этом может много нужных мне вещей выбросить из принципа так как для него это мусор. А если что и не выбросит, то потом после него не найти ничего и сам не помнит, куда ложит.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|