Что вас сегодня огорчило?    ID: 186221    

На страницу Пред.  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 440  След.

Автор Сообщение
Специалист

Благодарил (а): 40 раз.
Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 11:58    Re: Что вас сегодня огорчило?
У мене захворіла мама :cry: І то добряче, бо зранку сказала, що сьогодні піде до лікаря, а заставити маму сходити до лікаря - це завжди було проблематично. Якщо в вже вона сама вирішила, що їй пора звернутися за допомогою, то справи серйозні :cry:

Вернуться к началу Профиль
Специалист

Благодарил (а): 98 раз.
Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 12:01    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):
У мене захворіла мама :cry: І то добряче, бо зранку сказала, що сьогодні піде до лікаря, а заставити маму сходити до лікаря - це завжди було проблематично. Якщо в вже вона сама вирішила, що їй пора звернутися за допомогою, то справи серйозні :cry:

а что с ней такое?

Специалист

Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 12:39    Re: Что вас сегодня огорчило?
Ой, у мами купа болячок... І живіт її турбує уже впродовж останніх кількох років (лікарі не можуть поставити точного діагнозу), останнім часом почастішали у неї болі в суглобах, постійні головні болі, а ще на додачу підхопила якусь простуду... сьогодні аж дивитися на неї було страшно :cry:

Специалист

Благодарил (а): 78 раз.
Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 13:37    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья, надеюсь ей помогут. Может, если диагноза нет точного, обратиться к каким-то знахарям? Я понимаю, 21-й век, но вот мне именно такие люди и помогли установить мои диагнозы, когда врачи фигню какую-то говорили...

Специалист

Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 13:44    Re: Что вас сегодня огорчило?
Ви вірили знахарям, тому Вам вони і допомогли, а моя мама категорично відмовляється вірити у будь що, окрім традиційної медицини, вона вірить, що їй можуть допомогти тільки ті медикаменти, які куплені в аптеці.

Специалист

Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 13:52    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):
Ви вірили знахарям, тому Вам вони і допомогли, а моя мама категорично відмовляється вірити у будь що, окрім традиційної медицини, вона вірить, що їй можуть допомогти тільки ті медикаменти, які куплені в аптеці.

:lol: :lol: :lol: я не то что не верила, я вобще их считала за жуликов ))) Пришлось тащить мужа, диагнозы которого мы знали, чтобы проверить насколько специалист компетентен )))

Специалист

Сообщение  Добавленно: 24 фев 2015, 13:56    Re: Что вас сегодня огорчило?
Щойно дзвонила додому, мама вже повернулася з лікарні. Лікар сказав, що у неї дуже важке дихання і терміново направив її на завтра на рентген. От тільки цього нам бракувало...

Модератор

Благодарил (а): 134 раз.
Сообщение  Добавленно: 25 фев 2015, 12:52    Re: Что вас сегодня огорчило?
А что это может означать?

Специалист

Благодарил (а): 44 раз.
Сообщение  Добавленно: 25 фев 2015, 12:57    Re: Что вас сегодня огорчило?
Аврора писал(а):
А что это может означать?

Такое может быть и на нервной почве,что человек может даже задыхаться,не обязательно,что есть патология органа.

Специалист

Сообщение  Добавленно: 25 фев 2015, 16:25    Re: Что вас сегодня огорчило?
Сьогодні мама ходила на рентген, запалення у неї не виявили, та є бронхіт при чому у важкій формі. А ще у мами погані результати аналізів сечі, тому її скерували до уролога... Тепер буду хвилюватися, що скаже уролог :cry:

Специалист

Благодарил (а): 5 раз.
Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 14:41    Re: Что вас сегодня огорчило?
Завела дочку в садик и зашла по дороге на базар. Мама моя родная!! Цены как грибы растут. Интересно, со вчерашнего дня доллар упал, а цены тоже упадут?

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 15:37    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):
Сьогодні мама ходила на рентген, запалення у неї не виявили, та є бронхіт при чому у важкій формі. А ще у мами погані результати аналізів сечі, тому її скерували до уролога... Тепер буду хвилюватися, що скаже уролог :cry:

Что-то уже сказал? Как бы там ни было, было бы хуже, если бы так и не обратились к врачу, так что так все равно спокойнее.

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 16:45    Re: Что вас сегодня огорчило?
Ой, там була ціла епопея... З мамою сьогодні по лікарям поїхала сестра, я ж на роботі перебувала в очікуванні і... помаленьку сивіла. Спочатку мамі поставили діагноз ... не скажу дослівно, бо вже забула, щось схоже до фібріоми, тобто якесь утворення, потім їй це спростували. Одним словом мама сходила три рази на ультразвук, її обслідувало кілька лікарів... а діагнозу точного немає. Понавиписували ліків, які я зараз піду купувати і сказали лікуватися... Я в шоці, сестра в шоці... вирішили, щоб мама їхала із сестрою до Львова і там проходила повне обстеженна, мама категорично відмовляється... капець просто :evil:

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 16:54    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):

Софья,не волнуйтесь раньше времени,потому что еще себе болячек заработаете на нервной почве,как я.И из собственного опыта не пугайтесь сразу тем диагнозам,которые ставят,все может оказаться не так страшно.

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 17:01    Re: Что вас сегодня огорчило?
Те, що ми з сестрою хвилюємося, то це одне, а наскільки мама важко це все переносить :o Коли їй сьогодні лікар почав говорити, про якесь там утворення, мама зробила відразу висновок - самі розумієте який і вже нічого більше слухати не хотіла... Сестрі довго довелося з нею воювати і приводити до тями...

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 17:58    Re: Что вас сегодня огорчило?
Пишут,что уровень преступности в Киеве вырос в 2 раза.Каждый день угоняют машины,грабят квартиры и просто людей на улице.Еще страшнее стало жить :(

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 20:23    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):
Ой, там була ціла епопея... З мамою сьогодні по лікарям поїхала сестра, я ж на роботі перебувала в очікуванні і... помаленьку сивіла. Спочатку мамі поставили діагноз ... не скажу дослівно, бо вже забула, щось схоже до фібріоми, тобто якесь утворення, потім їй це спростували. Одним словом мама сходила три рази на ультразвук, її обслідувало кілька лікарів... а діагнозу точного немає. Понавиписували ліків, які я зараз піду купувати і сказали лікуватися... Я в шоці, сестра в шоці... вирішили, щоб мама їхала із сестрою до Львова і там проходила повне обстеженна, мама категорично відмовляється... капець просто :evil:

я так поняла, что-то по гинекологии, но опять же удивляюсь проворности врачей, диагноза нет, зато лекарств навыписывали... пусть мама выздоравливает!!! что бы там ни было

Специалист

Сообщение  Добавленно: 26 фев 2015, 20:37    Re: Что вас сегодня огорчило?
Так якраз ні, по гінекології у неї все гаразд... Сестра толком нічого так і не зрозуміла, та здається, проблеми із сечовим міхуром. Тому що усі ліки, які виписали мамі, для лікування сечовивідних шляхів. Курс лікування всього десять днів, тому нехай спочатку полікується, а там видно буде...

Специалист

Сообщение  Добавленно: 27 фев 2015, 13:15    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а):
Так якраз ні, по гінекології у неї все гаразд... Сестра толком нічого так і не зрозуміла, та здається, проблеми із сечовим міхуром. Тому що усі ліки, які виписали мамі, для лікування сечовивідних шляхів. Курс лікування всього десять днів, тому нехай спочатку полікується, а там видно буде...

Я тоже заметила,что к какому врачу ни пойдешь,когда ищешь причину болезни,каждый тебе выпишет какие-то лекарства.Я бы вам советовала сначала точно установить диагноз,а потом пить таблетки,потому что пить лишь бы что пальцем в небо нельзя.Все лекарства не лучшим образом действуют на организм.Пока одно вылечишь,так другое покалечишь.

Специалист

Благодарил (а): 2 раз.
Сообщение  Добавленно: 27 фев 2015, 14:25    Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья я бы вам тоже посоветовала бы сначала до обследовать маму....а уже потом что то начинать пить...у меня мама обратилась в гинекологию с жалобой, так все такого наговорили и чуть ли под нож не положили...мама два дня черная ходила, завещая писала...а оказалось все нормально, просто нужно было до нормального врача попасть...

[ Сообщений: 8785 ]  На страницу Пред.  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 440  След.

Перейти: