Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 14 авг 2014, 17:20 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А я сьогодні забрала свою шубку... до зими вже практично готова, лишилося щось новеньке купити із взуття і можна спокійно очікувати першого снігу  Сподіваюся, моїм домашнім шубка сподобається... Софья ану напомните сколько вы заплатили за перешивку своей шубки...а то я тут киевские цены посмотрела, и поняла, что будет она для воли висеть в шкафу и дальше...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 14 авг 2014, 17:20 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А що робити... доллар росте, невідомо, що буде завтра... вирішила, краще потрачу гроші на якусь річ, тим паче, що рано чи пізно я все одно почала би шити цю шубку і, думаю, чим ближче до зими, тим дорожчими ставатимуть розцінки на пошиття хутряних виробів...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 14 авг 2014, 17:22 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Нюша писал(а): Софья писал(а): А я сьогодні забрала свою шубку... до зими вже практично готова, лишилося щось новеньке купити із взуття і можна спокійно очікувати першого снігу  Сподіваюся, моїм домашнім шубка сподобається... Софья ану напомните сколько вы заплатили за перешивку своей шубки...а то я тут киевские цены посмотрела, и поняла, что будет она для воли висеть в шкафу и дальше... А які у вас ціни? Я не знаю, скільки у нас коштує пошив з нуля, а за перепошив (хоча, я думаю, роботи тут було не менше), я заплатила 850 грн. При чому пошили мені якісно, немає до чого придертися... думаю, ця майстриня стане швачкою, за послугами до якої я звертатимуся регулярно...
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 09 июл 2014, 10:04Сообщений: 770Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 15 авг 2014, 08:00 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Меня радует хорошая погода, чашка кофе и хорошее настроение)))
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 авг 2014, 10:15 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А мене радує те, що я знайшла свого паспорта  Виявляється він лежав на видному місці, у шуфлядці, в якій ми усі по черзі шукали... і не бачили його  От буває ж таке, засліпить і ти на видному місці нічого не бачиш))) А мені, як гора з плеч, стільки клопоту позбулася...
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 09 июл 2014, 10:04Сообщений: 770Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 15 авг 2014, 10:38 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А мене радує те, що я знайшла свого паспорта  Виявляється він лежав на видному місці, у шуфлядці, в якій ми усі по черзі шукали... і не бачили його  От буває ж таке, засліпить і ти на видному місці нічого не бачиш))) А мені, як гора з плеч, стільки клопоту позбулася... Хорошая новость. И время и нервы сэкономили Меня радует, что сегодня я поеду на деревню. Брат обещал покатать на коне, я уже вся в ожидании.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 авг 2014, 10:50 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Як я в дитинстві любила кататися на кониках... На сусідній вулиці від мене живе чоловік, який усе життя тримає коней... і коли я була маленька, я бігала до нього, він садив мене на коня і катав... скільки я від цього отримувала щастя  а зараз так коників любить і моя доця 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 15 авг 2014, 11:05 Re: А что Вас сегодня порадовало?
и не говорите в детстве столько радости от катания на лошадях..а сейчас как подумаю что это без седла извините жопу набьешь, то столько радости нет!! 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 15 авг 2014, 11:25 Re: А что Вас сегодня порадовало?
ну да))) я пам"ятаю, коли в дитинстві довго каталася на конику і після того, як сусід знімав мене з цього коника, я довго ще не могла стулити ноги... так і ходила  Цікаво чи зараз були б такі ж відчуття? 
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 15 авг 2014, 11:49 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Уф, я тоже люблю кататься на лошадях. Попервах попа конечно болела, а потом когда более менее приспособилась к правильному катанию, так немного легче.
Меня порадовало, что сегодня у меня будет мини девишник. Собираемся с подругами в Колыбе. У меня правда муж не сильно от этой затеи в восторге, не хочет чтобы я напрягалась. Но я не видя никаких напрягов решила хоть немного побыть с подружанками.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 18 авг 2014, 09:44 Re: А что Вас сегодня порадовало?
От і я хочу з подругами давно вже зібратися... і все не можу ніяк організувати ці збори... то в однієї якісь клопоти, то в іншої, а то в мене самої не виходить зустрітися... а зустрітися потрібно, бо такі зустрічі йдуть нам усім на користь...
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 18 авг 2014, 22:22 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Утро выдалось таким холодным, что я замерзла. Порадовало солнышко и сразу теплее стало. К вечеру вообще супер: ни жарко и ни холодно.
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
|
Добавленно: 19 авг 2014, 07:57 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Меня радует то, что с подругой наконец-то помирились и сейчас у нас хорошие доверительные отношения, как и были прежде) Еще радует, что вчера ходила в новый супермаркет, который открылся, называется Сладико. Очень красивый и большой)
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 19 авг 2014, 09:25 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Последнее время меня многие вещи радуют. Причем, для кого то они могут показаться самыми банальными. Я просто научилась не ждать когда пройдет дождь, а танцевать под ним!
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 19 авг 2014, 12:36 Re: А что Вас сегодня порадовало?
самое большое мастерство, которому сложно научиться, это радоваться каждой минутке, и видеть только хорошее..так что вы счастливый человек,если все вас вокруг радует
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 19 авг 2014, 12:48 Re: А что Вас сегодня порадовало?
А до мене має зараз приїхати мій чоловік і ми з ним разом підемо обідати... Точніше не разом, а ще з моєю подругою, чоловік давно хотів з нею познайомитися... Дуже хвилююся, щоб вони сподобалися одне одному...
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 19 авг 2014, 13:55 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Нюша писал(а): самое большое мастерство, которому сложно научиться, это радоваться каждой минутке, и видеть только хорошее..так что вы счастливый человек,если все вас вокруг радует Мы ведь в детстве все так умеем. А потом эта способность куда то деваеться. Нужно учиться у детей! Они ведь радуються даже букашкам.
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 19 авг 2014, 13:57 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Софья писал(а): А до мене має зараз приїхати мій чоловік і ми з ним разом підемо обідати... Точніше не разом, а ще з моєю подругою, чоловік давно хотів з нею познайомитися... Дуже хвилююся, щоб вони сподобалися одне одному... Вдалого вам обіду! А подруга така для вас близька? Що це так важливо щоб вона сподобалася чоловіку?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 19 авг 2014, 17:10 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Пообідали ми смачно (точніше, усі крім мене пообідали смачно, бо я їла супчик і вівсянку  ) А з даною подругою ми знайомі відносно недавно, близько двох років, проте останнім часом ми з нею дуже багато часу проводимо разом - майже кожного дня ходимо разом на обід, а після роботи частенько десь на каву. Ми постійно розповідаємо одна одній про своїх чоловіків (їх, доречі, одинаково звати), проте ні вона мого чоловіка не знала, ні я її. А мій чоловік теж хотів з нею познайомитися, бо я часто йому про неї розповідала. Одним словом, вони заочно вже були знайомі, а сьогодні познайомилися і очно))))
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
|
Добавленно: 19 авг 2014, 21:17 Re: А что Вас сегодня порадовало?
Меня радует, что рабочий день день сегодня прошел очень быстро. Я посетила церковь, которая мне очень нравится, но все не хватало времени ее посетить.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|