Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 11:37 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Це і є здоровий спосіб життя : побільше рухатись, висипатись, не переїдати, ну і ще не нервуватися, завжди посміхатися і бути оптимістом. Бо добрі і веселі люди живуть завжди довше. А злі самі себе тією злостю з"їдають.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 11:45 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
А як можна бути веселим та не нервуватися, якщо постійно недосипаєш? Якщо щоранку силою поборюєш у собі нестримне бажання ще з годинку повалятися у ліжечку... Якщо у мене вже хронічне недосипання...
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 12:14 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Я раніше могла спокійно собі спати до 9, для мене це було так довго. А зараз в свої 25 я мабуть вже старію, бо просинаюсь в 7 і не можу заснути, хоча лягую не дуже рано, десь в 23.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 12:28 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Екатерина1987 писал(а): Я раніше могла спокійно собі спати до 9, для мене це було так довго. А зараз в свої 25 я мабуть вже старію, бо просинаюсь в 7 і не можу заснути, хоча лягую не дуже рано, десь в 23. Здуріти можна, в 25, Ви уже старієте!!!! Що ж говорити тим форумчанкам, яким уже за 40-50? Я у свої 28 себе вважаю ще дуже молодою!!! А стосовно сну, то я теж, як правило, лягаю об одинадцятій вечора, а встаю о сьомій(іноді раніше). Проте мені тривалість такого сну являється дуже маленькою, ось як би ще годинки зодві, то було б в самий раз!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 13 май 2012, 14:52 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Екатерина1987 писал(а): Я раніше могла спокійно собі спати до 9, для мене це було так довго. А зараз в свої 25 я мабуть вже старію, бо просинаюсь в 7 і не можу заснути, хоча лягую не дуже рано, десь в 23. Ну если так ложиться, то это вполне нормально, что в 7 просыпаетесь. Это же 8 часов сна получается - примерно норма. Бывают дни когда мне и шести часов хватает, хоть и не всегда. А вот в детстве действительно помню, что особенно у бабушки на каникулах и до 11 дня могла в постели валяться.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 13 май 2012, 15:28 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Та я шуткувала, що старію. Просто не розумію, чому не можу довго спати, а так хотілося б. В мене сестра у вихідні може встати в 8 поснідати і йти далі спати до годин 12. Я б за такий час мабуть би спину вже не відчувала, а голова б боліла точно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 13 май 2012, 16:27 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
То це ж класно, що Вам достатньо так мало часу для того, аби Ваше тіло відпочило... Я про таке тільки мріяти можу... Адже мені скільки не спи, а все-одно мало, ніяк виспатися не можу. Я більше Вашу сестру розумію 
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 13 май 2012, 16:53 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
От встану я так рано, а чоловік ще спить. Ну мені ж скучно, я давай його будити, а він не піддається. Тоя йду на кухню , роблю каву і сижу так з годинку і дивлюся у вікно, в цей час якраз всі на роботу біжать, так цікаво наблюдати.
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
Зарегистрирован: 06 дек 2011, 17:38Сообщений: 7194Благодарил (а): 7 раз. Поблагодарили: 38 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 13 май 2012, 17:25 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Екатерина1987 писал(а): От встану я так рано, а чоловік ще спить. Ну мені ж скучно, я давай його будити, а він не піддається. Тоя йду на кухню , роблю каву і сижу так з годинку і дивлюся у вікно, в цей час якраз всі на роботу біжать, так цікаво наблюдати. Ну если это выходной и я раньше мужа просыпаюсь, то либо что-то делаю на завтрак, либо иду к компу пока он спит. Когда встает - конкуренция начинается 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 13 май 2012, 17:31 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Екатерина1987 писал(а): От встану я так рано, а чоловік ще спить. Ну мені ж скучно, я давай його будити, а він не піддається. Тоя йду на кухню , роблю каву і сижу так з годинку і дивлюся у вікно, в цей час якраз всі на роботу біжать, так цікаво наблюдати. Цілу годину дивитися у вікно? І таке у Вас часто трапляється? А Ви не пробували себе чимось зайняти в цей час, наприклад, зробити зарядку, почитати цікаву книжку, вкотре переглянути свій улюблений фільм, який підніме Вам настрій на весь день? Та маса способів є чим себе зайняти, а чоловіка будити не потрібно, принаймі я б не стала такого робити, оскільки він встане та почне мені заважати, тому нехай краще спить собі...
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 13 май 2012, 17:59 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Cheremxa писал(а): Ну если это выходной и я раньше мужа просыпаюсь, то либо что-то делаю на завтрак, либо иду к компу пока он спит. Когда встает - конкуренция начинается  На рахунок конкуренції- це ви влучно підмітили. ми разом рідко їмо, бо коли чоловік їсть, то я бігом за копм.
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюфка
Могу подсказать
Зарегистрирован: 01 янв 2008, 19:10Сообщений: 1642Благодарил (а): 3 раз. Поблагодарили: 14 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 18:20 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
мне нравится,когда вся семья за столом как бы уют,ну хотя бы вечером.
|
Вернуться к началу |
|
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 13 май 2012, 18:34 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Екатерина1987 писал(а): От встану я так рано, а чоловік ще спить. Ну мені ж скучно, я давай його будити, а він не піддається. Тоя йду на кухню , роблю каву і сижу так з годинку і дивлюся у вікно, в цей час якраз всі на роботу біжать, так цікаво наблюдати. А у меня когда бывают такие моменты, когда я встаю раньше всех, так я тот часик-второй посвящаю себе, спокойно принимаю душ, делаю маникюр или педикюр, так как малый потом проснеться и я точно знаю, что с ним этого ничего не успею сделать)))Так что я даже рада когда организм сам рано просыпаеться
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
Malva
Специалист
Зарегистрирован: 03 окт 2011, 19:16Сообщений: 4959Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 64 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 13 май 2012, 19:59 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Ирена писал(а): Екатерина1987 писал(а): От встану я так рано, а чоловік ще спить. Ну мені ж скучно, я давай його будити, а він не піддається. Тоя йду на кухню , роблю каву і сижу так з годинку і дивлюся у вікно, в цей час якраз всі на роботу біжать, так цікаво наблюдати. А у меня когда бывают такие моменты, когда я встаю раньше всех, так я тот часик-второй посвящаю себе, спокойно принимаю душ, делаю маникюр или педикюр, так как малый потом проснеться и я точно знаю, что с ним этого ничего не успею сделать)))Так что я даже рада когда организм сам рано просыпаеться Ой, это у меня так редко бывает, но это такое блаженство! Если просыпается сама чуть раньше, то это уже априори счастливый день, потому что утро не скомканное, а счастливое, оно гарантирует неторопливый завтрак, красивый тщательный макияж и прическу, а так же нетеропливый похозд на работу, который даст возможность посмотреть вокруг, налюбоватся природой, послушать птичек...
|
Вернуться к началу |
|
|
AngelLOVE
Специалист
Зарегистрирован: 04 янв 2008, 07:16Сообщений: 7742Благодарил (а): 18 раз. Поблагодарили: 23 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 13 май 2012, 20:07 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Но если кому-то трудно рано вставать,то и много времени не хватит,главное проснутся бодрым,а не унывшим,что бы ничего не болело и настроение хорошое,а с этим всем и за 10 минут собраться можно.
|
Вернуться к началу |
|
|
natali
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 июн 2008, 15:09Сообщений: 1462Благодарил (а): 36 раз. Поблагодарили: 45 раз.
|
Добавленно: 14 май 2012, 11:03 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Софья писал(а): Поряд зі мною живе сусідка, якій уже далеко за вісімдесят, проте про її вік знають одиниці, більшість вважає її значно молодшою. А так молодо вона виглядає, мені чомусь здається тому, що завжди дуже рано лягає спати та відповідно рано встає. Відбій у неї в п"ятій - шостій вечора, а о четвертій ранку вона вже на ногах. Показували в новинах дідуся, йому виповнилось 112 років, він про себе казав що, ніколи не гнівався і дуже рано лягав спати - о 18.00 він вже лягає спати, відповідно встає рано. Він навіть в такому віці ще помагає поратись по господарству - картоплю почистити та ін.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 14 май 2012, 11:11 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
В мене дві бабці прожили майже до 90 років. Вони були веселими і життєрадісними, рано лягали і рано вставали, не з ким не сварились, і майже до останнього поралися у городі. Тому дійсно треба бути позитивним по житті, не дарма ж кажуть, що сміх продовжує життя.
|
Вернуться к началу |
|
|
Cheremxa
Специалист
|
Добавленно: 14 май 2012, 11:25 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
natali писал(а): Софья писал(а): Поряд зі мною живе сусідка, якій уже далеко за вісімдесят, проте про її вік знають одиниці, більшість вважає її значно молодшою. А так молодо вона виглядає, мені чомусь здається тому, що завжди дуже рано лягає спати та відповідно рано встає. Відбій у неї в п"ятій - шостій вечора, а о четвертій ранку вона вже на ногах. Показували в новинах дідуся, йому виповнилось 112 років, він про себе казав що, ніколи не гнівався і дуже рано лягав спати - о 18.00 він вже лягає спати, відповідно встає рано. Він навіть в такому віці ще помагає поратись по господарству - картоплю почистити та ін. Т.е. выходит, чтоб в стране люди жили долго, надо совешенно поменять весь ритм жизни, начиная с государства и заканчивания планированием телепрограмм. Дедушке, который до 60-70 лет прожил без телевизора, он и в 110 - не сильно нужен. Но мы ж так не сможем! Да и рабочий график... Ведь после выхода на пенсию менять ритм жизни уже поздновато будет.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 14 май 2012, 11:31 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Доречі, не знаю чи це правда, та я колись чула, що Мадонна (сподіваюся усі знають, хто це така  ), завжди лягає спати не пізніше десятої години вечора. Навіть її концерти намагаються організувати так, щоб вона якомога раніше лягла спати. А результат, я гадаю, на обличчя - виглядає вона просто суперово!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
natali
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 июн 2008, 15:09Сообщений: 1462Благодарил (а): 36 раз. Поблагодарили: 45 раз.
|
Добавленно: 14 май 2012, 11:39 Re: Во сколько Вы ложитесь спать?
Cheremxa писал(а): Т.е. выходит, чтоб в стране люди жили долго, надо совешенно поменять весь ритм жизни, начиная с государства и заканчивания планированием телепрограмм. Дедушке, который до 60-70 лет прожил без телевизора, он и в 110 - не сильно нужен. Но мы ж так не сможем! Да и рабочий график... Ведь после выхода на пенсию менять ритм жизни уже поздновато будет. Совершенно верно! В Китае, например, официально рабочий день начинается в 7 часов утра. Соответственно заканчиватся в 15.00-16.00. Можно еще что-то и по дому сделать, и в огороде. А в 19.00 уже ничего не хочется, только втыкать в телевизор.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|