Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 16:29 Re: Что вас сегодня огорчило?
Вчора чоловік завів мене до ювелірки і сказав, що я можу вибирати собі подарунок на день народження. Ну, я й здуру вибрала собі срібний набір... Не розумію, що мною керувало, коли я обирала срібло, я ж завжди ношу тільки золото... Сьогодні себе цілий день картаю... Що робити залишити собі вже ці прикраси, чи занести їх назад до магазину 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 16:52 Re: Что вас сегодня огорчило?
Не знаю как у вас, а у нас идет дождь уже пол дня...и все бы ничего, но скоро окончание рабочего дня, а никакого зонтика ни у кого нет...так не хочется мокнуть..но другого выхода нет...эх... 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 16:59 Re: Что вас сегодня огорчило?
У нас теж сьогодні йшов дощ, я навіть трішки встигла змокнути, коли виходила на обід (у сумці була парасоля, та мені було лінь її діставати  ). Та зараз у нас гарна погода, ну як гарна, холодно, та дощ більше не падає, світить сонце... А щойно дивилася прогноз погоди, так на неділю передають -19 
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:20 Re: Что вас сегодня огорчило?
я тоже смотрела что должно похолодать, а сегодня коллега на работе сказала что вообще читала что снег уже скоро будет падать, мокрый конечно...но все равно...феееееееееее...бррррр
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:26 Re: Что вас сегодня огорчило?
Мені теж знайомий говорив, що цьогорічна зима незабариться... Та як на мене, нехай і падає сніг, аби тільки не було сильних морозів... Доречі, можете з мене сміятися, та сьогодні я одягнула зимову куртку... можливо, ще рано таке одягати, та чесно скажу, жодного разу сьогодні про це я не пошкодувала...
|
Вернуться к началу |
|
|
Груша
Специалист
Зарегистрирован: 26 июл 2013, 19:01Сообщений: 16569Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 53 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:29 Re: Что вас сегодня огорчило?
Столько планов на выходные, а прочла в гисметео прогноз на субботу и обомлела: -15 градусов со снегом! Не хочу еще зимы, не готова!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:33 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Мені теж знайомий говорив, що цьогорічна зима незабариться... Та як на мене, нехай і падає сніг, аби тільки не було сильних морозів... Доречі, можете з мене сміятися, та сьогодні я одягнула зимову куртку... можливо, ще рано таке одягати, та чесно скажу, жодного разу сьогодні про це я не пошкодувала... я вышла на остановку в шапке, замотаная шарфом, на меня посмотрели как на больную...мол еще рано так одеваться, в метро разделась, так как жарко, вышла на улицу, нет холодно, одела шапку, но все то расстегнутые ходят, или с голой шеей...мне аж стыдно стало что я такая мерзлячка...но смотря на то что за окном происходит, то понимаю что не помешает мне теплая одежда сегодняшняя...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:37 Re: Что вас сегодня огорчило?
Я вважаю, що нехай мені краще буде спекотно, а ніж я змерзну і захворію... А соромитися з приводу того, що я тепліше одягнута порівняно з іншими, вважаю неправильним, адже кожен по своєму реагує на холод і якщо один може ходити у легенькому плащику, то іншому потрібна тепла куртка і немає чого тут соромитися...
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:44 Re: Что вас сегодня огорчило?
я тоже так подумала, вот и оделась...вот если бы еще зонт прихватила то вообще не было бы огорчений...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 17:57 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Я вважаю, що нехай мені краще буде спекотно, а ніж я змерзну і захворію... А соромитися з приводу того, що я тепліше одягнута порівняно з іншими, вважаю неправильним, адже кожен по своєму реагує на холод і якщо один може ходити у легенькому плащику, то іншому потрібна тепла куртка і немає чого тут соромитися... мне тоже все равно, моя подружка недавно приперлась на встречу в балетках, когда я была уже в нубуковых ботиночках с тонким мехом внутри... и мы попали под ливень, она шлепает в капроновых носочках по лужам - я в шоке ))) причем было где-то +6 градусов. Честно, женское здоровье дороже, хотя она тоже мне сказала мол что это я уже так тепло обута.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 20 окт 2014, 18:01 Re: Что вас сегодня огорчило?
Напевне, Ваша подруга ще не знає, що це таке проблеми із жіночими статевими органами... Та якщо продовжуватиме в такому ж дусі, то обов"язково довідається на власному досвіді про них... Для жінки ніщо так не потрібно тримати в теплі, як ноги, адже саме через перемерзання в ноги у нас більшість хвороб.
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 20 окт 2014, 18:05 Re: Что вас сегодня огорчило?
меня сегодня огорчило, что полдня пришлось помотаться по банкам... это еще хорошо, что муж был со мной. Там такую лапшу вешают, лишь бы удержать деньги в банке, это капец... я снимала деньги с депозита, и хотела перенести их в другой банк. Предварительно созвонилась (еще в пятницу), чтобы в понедельник в кассе была вся сумма в наличии. Сегодня прихожу - они мне заявляют, что все сразу снять нельзя, ограничение стоит, каждый день снимать понемножку, опять мне навязывать какой-то свой депозит... потом обрабатывали мою заявку час с лишним, кароче весело было  ну по итогу все сделали, как я и планировала, но времени заняло немеряно
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 окт 2014, 10:39 Re: Что вас сегодня огорчило?
А я все таки вирішила здати свій срібний набір... вирішила, що не потрібен він мені... Та не знаю, як це зробити, мені соромно... уявляю вираз обличчя працівників ювелірки, коли я прийду до них із цим... Сьогодні з самого ранку себе налаштовую сходити і занести ці прикраси, та чим ближче до обіду, мені усе лячніше робиться...
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 21 окт 2014, 10:40 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): А я все таки вирішила здати свій срібний набір... вирішила, що не потрібен він мені... Та не знаю, як це зробити, мені соромно... уявляю вираз обличчя працівників ювелірки, коли я прийду до них із цим... Сьогодні з самого ранку себе налаштовую сходити і занести ці прикраси, та чим ближче до обіду, мені усе лячніше робиться... а чего сдаете?
_________________ Тёплый пирог и немое кино.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 окт 2014, 10:54 Re: Что вас сегодня огорчило?
Розумієте, я ніколи не носила срібла і не уявляю, що мною керувало, коли я його купувала. А по приході додому у мене з очей наче зійшла пелина і я зрозуміла, яку дурницю впорола, зрозуміла, що воно у мене буде просто так лежати, ну, не носитиму я його... срібло - це не мій метал, я завжди любила тільки золото 
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
Зарегистрирован: 16 июл 2013, 12:16Сообщений: 10506Откуда: ХарьковБлагодарил (а): 98 раз. Поблагодарили: 72 раз.
|
Добавленно: 21 окт 2014, 11:00 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Розумієте, я ніколи не носила срібла і не уявляю, що мною керувало, коли я його купувала. А по приході додому у мене з очей наче зійшла пелина і я зрозуміла, яку дурницю впорола, зрозуміла, що воно у мене буде просто так лежати, ну, не носитиму я його... срібло - це не мій метал, я завжди любила тільки золото  а что у вас конкретно из изделий?
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 окт 2014, 11:07 Re: Что вас сегодня огорчило?
Маєте на увазі, що я купила? Сирежки, підвіска та колечко - взяла набір та ще окремо докупила цепочку, щоб носити підвіску... ото вже впорола дурницю...
|
Вернуться к началу |
|
|
Снежана88
Специалист
|
Добавленно: 21 окт 2014, 11:09 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Маєте на увазі, що я купила? Сирежки, підвіска та колечко - взяла набір та ще окремо докупила цепочку, щоб носити підвіску... ото вже впорола дурницю... ну можете вернуть спокойно)))чем раньше вернете, тем лучше)
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 21 окт 2014, 11:13 Re: Что вас сегодня огорчило?
Я теж думаю, що з цим не повинно бути проблем, тим паче, що я не зірвала жодної пломби з виробу, та все ж, погодьтеся, неприємна ситуація... не люблю я щось купувати, а потім повертати... не знаю, як мені пережити цей момент 
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 09 июл 2014, 10:04Сообщений: 770Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 21 окт 2014, 13:25 Re: Что вас сегодня огорчило?
Огорчает состояние здоровья. Еще пол дня только прошло, а у меня уже дикая усталость.
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|