Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 09 сен 2014, 19:40 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья писал(а): Ну, не скажіть, у мене перша доця і я хочу, щоб і друга дитина у мене була дівчинка. А якщо й хлопчик, то тільки третім  Жартую... двох діток з мене вистачить))) Звісно, я одинаково любитиму, як хлопчика, так і дівчинку, які колись, можливо, в мене народяться, та все ж хочу, щоб у моєї доці була сестричка, щоб вони допомагали одна одній по життю так, як ми з сестрою... А почему именно девочку? У моей подружки сама же дочка хочет только мальчика))
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 10 сен 2014, 10:08 Re: Во сколько лет Вы родили?
Аврора писал(а): Софья писал(а): Ну, не скажіть, у мене перша доця і я хочу, щоб і друга дитина у мене була дівчинка. А якщо й хлопчик, то тільки третім  Жартую... двох діток з мене вистачить))) Звісно, я одинаково любитиму, як хлопчика, так і дівчинку, які колись, можливо, в мене народяться, та все ж хочу, щоб у моєї доці була сестричка, щоб вони допомагали одна одній по життю так, як ми з сестрою... А почему именно девочку? У моей подружки сама же дочка хочет только мальчика)) Я ж написала, чому хочу саме дівчинку, читайте уважніше  Доречі, моя доця, яка теж хотіла тільки сестричку, нещодавно заявила мені, що їй уже всерівно, хто у мене народиться, тільки б скоріше вже була у нас маленька дитинка))) Доці вже набридло чекати, поки мама наважиться 
|
Вернуться к началу |
|
|
Жаклин
Модератор
Зарегистрирован: 11 июн 2009, 22:28Сообщений: 12679Благодарил (а): 332 раз. Поблагодарили: 137 раз.
|
Добавленно: 12 сен 2014, 13:49 Re: Во сколько лет Вы родили?
Так прислушайтесь к ребенку, не стоит такие важные вопросы откладывать на потом.
|
Вернуться к началу |
|
|
Тофка
Специалист
Зарегистрирован: 06 янв 2008, 10:01Сообщений: 5568Благодарил (а): 8 раз. Поблагодарили: 8 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 14 сен 2014, 16:32 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья писал(а): Аврора писал(а): Софья писал(а): Ну, не скажіть, у мене перша доця і я хочу, щоб і друга дитина у мене була дівчинка. А якщо й хлопчик, то тільки третім  Жартую... двох діток з мене вистачить))) Звісно, я одинаково любитиму, як хлопчика, так і дівчинку, які колись, можливо, в мене народяться, та все ж хочу, щоб у моєї доці була сестричка, щоб вони допомагали одна одній по життю так, як ми з сестрою... А почему именно девочку? У моей подружки сама же дочка хочет только мальчика)) Я ж написала, чому хочу саме дівчинку, читайте уважніше  Доречі, моя доця, яка теж хотіла тільки сестричку, нещодавно заявила мені, що їй уже всерівно, хто у мене народиться, тільки б скоріше вже була у нас маленька дитинка))) Доці вже набридло чекати, поки мама наважиться  Так долго не думайте, дайте ребенку радость)))
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 18 сен 2014, 13:31 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья, а что вас останавливает? Ведь желание есть огромное и главное обоюдное с мужем, так что пора действовать)) Мне тоже малый на днях заявил, что ему наверное нужен братик, на вопрос зачем, он ответил, чтоб дома ему было с кем игратся)) Конечно же детей должно быть минимум двое, но лично я пока для второго не готова, и думаю до 30 еще есть время подумать и понять справимся ли или нет
_________________ Тільки тебе кохаю... Щиро ... Ніжно ... Дуже ...
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 19 сен 2014, 16:24 Re: Во сколько лет Вы родили?
Я дуже хочу другу дитинку, хлопчика і доця моя також братика хоче, та поки я на це ненаважуюсь. Потрібно спочатку тата знайти))
|
Ирена
Специалист
Зарегистрирован: 13 июл 2011, 09:17Сообщений: 13854Благодарил (а): 31 раз. Поблагодарили: 97 раз.
|
Добавленно: 20 сен 2014, 17:36 Re: Во сколько лет Вы родили?
Вы знаете, я теперь понимаю фразу, первого ребенка рожаешь для себя, а второго для хорошего папы) ведь одного ребенка самой ростить не так сложно, а вот двоих думаю уже тяжеловато. Так что Соффи, желаю вам найти достойного папу и чтоб к дочери относился как к родной! Воь моя маиа после 35ти уде побоялась рожать, вот я и одна((
|
Вернуться к началу |
|
|
soffy
Специалист
Зарегистрирован: 02 июл 2009, 20:40Сообщений: 7528Откуда: РiвнеБлагодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 10 раз.
|
Добавленно: 29 сен 2014, 16:51 Re: Во сколько лет Вы родили?
Дякую)) Я б з великим задоволенням родила б другу дитинку?
|
Ирена
Специалист
|
Добавленно: 09 окт 2014, 12:29 Re: Во сколько лет Вы родили?
Всему свое время как говорится, чтоб решится родить второго ребенка, так нужно хорошо подумать над этим вопросом, особенно сейчас с тем состоянием, которое в нашей стране происходит, урезают все, что только можно. Финансово сейчас всем не легко и решится рожать сложно, денежек на одного идет много, а на двоих так вообще. Но деток конечно нужно двое, и им веселее, да и все мамы у кого по одному ребенку, говорят что нужно минимум двое, а то один ввырастает и идет в свет, а утебя пустота и одичночество
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 09 окт 2014, 12:51 Re: Во сколько лет Вы родили?
Ви знаєте, чим більше минає часу, тим більшим стає моє бажання народити ще одну дитинку, та поряд з тим, більшим стає і страх... Мене лякає фінансове становище, як країни, так і нашої сім"ї зокрема, я постійно задумуюся над станом свого здоров"я, мені навіть пригадувати не хочеться ті безсонні ночі, які я пережила за малою, особливо страшно стає, коли я подумаю, через що доведеться пройти знову - болі в живортику, перші зубчики, простуди... бррр... як би уже відразу народилася дитинка трьохрічного віку 
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 09 окт 2014, 12:57 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья писал(а): Ви знаєте, чим більше минає часу, тим більшим стає моє бажання народити ще одну дитинку, та поряд з тим, більшим стає і страх... Мене лякає фінансове становище, як країни, так і нашої сім"ї зокрема, я постійно задумуюся над станом свого здоров"я, мені навіть пригадувати не хочеться ті безсонні ночі, які я пережила за малою, особливо страшно стає, коли я подумаю, через що доведеться пройти знову - болі в живортику, перші зубчики, простуди... бррр... як би уже відразу народилася дитинка трьохрічного віку  ну не скажите, а видеть как эта кроха выростает? Все эти первые слова, шаги, это же тоже счастье! Сложно конечно выхаживать малечу, но ведь и радости много. Вы подумайте о своем восторге от малявкиных улыбок, сопения у Вас на груди, первого Нового года, Дня рождения )
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 09 окт 2014, 14:24 Re: Во сколько лет Вы родили?
Так, Ви праві, це все прекрасно і заради цих відчуттів, варті ті безсонні ночі... От тільки коли мені наважитися на вагітність  Я начебто готова і дуже цього хочу, та мій внутрішній голос підказує, що ще зарано, що потрібно трішки зачекати...
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
Зарегистрирован: 30 сен 2012, 00:32Сообщений: 23802Благодарил (а): 78 раз. Поблагодарили: 183 раз.
|
Добавленно: 09 окт 2014, 15:11 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья писал(а): Так, Ви праві, це все прекрасно і заради цих відчуттів, варті ті безсонні ночі... От тільки коли мені наважитися на вагітність  Я начебто готова і дуже цього хочу, та мій внутрішній голос підказує, що ще зарано, що потрібно трішки зачекати... ну я думаю надо начинать чем раньше, тем лучше  а такие страхи всегда преследуют людей, которые думают о завтрашнем дне, о близких - конечно страшно остаться без гроша или еще что-то. Но это не повод откладывать материнство как по мне. Здоровье с годами лучше не становится, главное чтобы и Вы, и муж хотели ребеночка.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 09 окт 2014, 16:38 Re: Во сколько лет Вы родили?
А як бути із роботою  Справа в тім, коли я сюди влаштовувалася, мене на співбесіді запитували чи не планую я найближчим часом вагітніти. Я, звісно, щоб отримати цю роботу, сказала тверде "НІ". І як би мені зараз довелося б завагітніти, я навіть не уявляю, як сказати про це керівництву 
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 09 окт 2014, 16:55 Re: Во сколько лет Вы родили?
Софья писал(а): А як бути із роботою  Справа в тім, коли я сюди влаштовувалася, мене на співбесіді запитували чи не планую я найближчим часом вагітніти. Я, звісно, щоб отримати цю роботу, сказала тверде "НІ". І як би мені зараз довелося б завагітніти, я навіть не уявляю, як сказати про це керівництву  взять и сказать : ) как будто можно на 100% рассчитать этот момент. Так случилось и все )
|
Вернуться к началу |
|
|
Irida
Иногда заглядываю
Зарегистрирован: 09 окт 2014, 18:06Сообщений: 66Благодарил (а): 1 раз. Поблагодарили: 0 раз.
|
Добавленно: 10 окт 2014, 10:14 Re: Во сколько лет Вы родили?
Я родила сына в 29, сейчас мне 33 и мы с мужем очень хотим девочку... Очень надеюсь, что в ближайшие год-полтора наше желание исполнится. 
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 10 окт 2014, 13:02 Re: Во сколько лет Вы родили?
Irida писал(а): Я родила сына в 29, сейчас мне 33 и мы с мужем очень хотим девочку... Очень надеюсь, что в ближайшие год-полтора наше желание исполнится.  конечно осуществится!
|
Вернуться к началу |
|
|
SweetDreams
Постоянный посетитель
Зарегистрирован: 09 июл 2014, 10:04Сообщений: 770Благодарил (а): 4 раз. Поблагодарили: 2 раз.
|
Добавленно: 10 окт 2014, 13:42 Re: Во сколько лет Вы родили?
Я тоже очень хочу родить ребеночка. Хочется в 25-26 лет, в следующем году) Вообще хотелось бы иметь двоих деток, но посмотрим как жизнь сложится)
|
Вернуться к началу |
|
|
Нюша
Специалист
Зарегистрирован: 18 фев 2013, 16:56Сообщений: 9058Благодарил (а): 2 раз. Поблагодарили: 59 раз.
|
Добавленно: 10 окт 2014, 14:38 Re: Во сколько лет Вы родили?
а я бы не переживала что сказать на работе если вдруг забеременела бы...вы же знаете незаменимых людей нет...всегда найдут другого сотрудника., а вот ребеночек это дар Божий!
|
Вернуться к началу |
|
|
ElenaS
Специалист
|
Добавленно: 10 окт 2014, 14:56 Re: Во сколько лет Вы родили?
я щас так хочу малыша, что мне вообще проблема сказать на работе кажется сущим пустяком  как и нестабильная ситуация в стране, неуверенность в завтрашнем дне и все такое. Скажи мне завтра, что я беременна - мне бы все было по колено 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|