Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Нюфка
Могу подсказать
Зарегистрирован: 01 янв 2008, 19:10Сообщений: 1642Благодарил (а): 3 раз. Поблагодарили: 14 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 17:45 Re: Отношения зятя и тещи
Редко встречала, чтобы у мужа были отношения с тещей лучше чем с тестем.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 19:54 Re: Отношения зятя и тещи
Ну якось так в природі склалося, що ми апріорі з негативом відносимося до свекрухи, через конкуренціяю чи боротьбу за одного чоловіка, любов якого стільки років належала мамі. А в чоловіків якось важко стосунки складаються з тещою, в якої він забирає доньку, найкращу її подругу і помічницю. З цим мабуть варто просто змиритися.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 23:17 Re: Отношения зятя и тещи
Ларина писал(а): Самые родные и дружеские отношения у тещи и зятя будут в том случае , если они будут жить подальше друг от друга. Мы живем отдельно от родителей и отношения замечательные, никто никому ничего не должен и нет никаких претензий. Так то воно так, а що робити, коли немає такої можливості, жити окремо? А хочеться щоб були гарні відносини між цими людьми. Людьми, яких я дуже сильно люблю... Як їм пояснити, що усі їхні сварки і суперечки, в першу чергу, негативно впливають на мене...
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 23:28 Re: Отношения зятя и тещи
Я этот период пережила, пока мои родители не получили себе квартиру, очень понимаю и сочувствую вам. Но приходилось мириться и это зависело от обоих сторон. Мой муж видел, как я переживаю, когда они с мамой выясняли отношения и он находил в себе силы во время замолчать. Иногда мама этим пользовалась.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 23:33 Re: Отношения зятя и тещи
А у нашій ситуації, більше це бачить мама, ніж чоловік. Якщо між ними починаються гиркання, у мене відразу починає боліти голова, мама це бачить і заспокоюється, а чоловік ще довго може ходити і доказувати своє... хоч навіть сто разів буде неправий...
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
Зарегистрирован: 26 сен 2011, 17:29Сообщений: 6027Благодарил (а): 37 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 23:39 Re: Отношения зятя и тещи
У меня мама любит закончить спор последней, чтобы слово оставалось за ней, поэтому я ничего не говорю, но где-то там в глубине души понимаю, как хорошо, что мы живем отдельно.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 28 ноя 2012, 23:49 Re: Отношения зятя и тещи
У мене, мама і чоловік, абсолютно різні люди. Чоловік дуже запальний і щоразу свою думку відстоює шляхом крику і сварки. А мама, по відношенню до нього, спокійна, проте, завжди уміє сказати щось так, щоб вивести мого чоловіка із себе (хоча для цього сильно старатися й непотрібно  ) Одним словом, не сумують вони в мене ніколи))) Та що саме головне, то це те, що вони можуть посваритися, а потім сісти в одній кімнаті і дивитися разом телевізора. 
|
Вернуться к началу |
|
|
Ларина
Специалист
|
Добавленно: 29 ноя 2012, 00:00 Re: Отношения зятя и тещи
Софья писал(а): У мене, мама і чоловік, абсолютно різні люди. Чоловік дуже запальний і щоразу свою думку відстоює шляхом крику і сварки. А мама, по відношенню до нього, спокійна, проте, завжди уміє сказати щось так, щоб вивести мого чоловіка із себе (хоча для цього сильно старатися й непотрібно  ) Одним словом, не сумують вони в мене ніколи))) Та що саме головне, то це те, що вони можуть посваритися, а потім сісти в одній кімнаті і дивитися разом телевізора.  Ха-ха, отличные отношения зятя и тещи - громко пообщались, выпустили пар, а потом спокойные и умиротворенные сели смотреть телевизор - уважуха!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 29 ноя 2012, 00:29 Re: Отношения зятя и тещи
А ще, можуть посваритися, а тоді мама йде до кухні та готує страву, що любить чоловік, він же йде їсти і не може надякуватися... І хто його вже пам"ятає, що якусь годину тому, вони сварилися... 
|
Вернуться к началу |
|
|
Alevan
Специалист
Зарегистрирован: 14 янв 2012, 21:06Сообщений: 4801Благодарил (а): 30 раз. Поблагодарили: 105 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 29 ноя 2012, 12:04 Re: Отношения зятя и тещи
Софья писал(а): А ще, можуть посваритися, а тоді мама йде до кухні та готує страву, що любить чоловік, він же йде їсти і не може надякуватися... І хто його вже пам"ятає, що якусь годину тому, вони сварилися...  Мои вообще не ругаются, потому что это бессмысленно: даже если мы с мужем ругаемся - мама всегда принимает его сторону. И еду готовит такую, что он любит, а не я. Вот если бы у меня были такие же отношения с его мамой!
_________________ Сколько людей - столько и мнений. Жаль, что столько людей... (с.)
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 18 июл 2013, 16:00 Re: Отношения зятя и тещи
И мои не ругаются, хотя некоторые разные взгляды на одинаковые вещи имеются
|
Вернуться к началу |
|
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 18 июл 2013, 16:20 Re: Отношения зятя и тещи
Alevan писал(а): Софья писал(а): А ще, можуть посваритися, а тоді мама йде до кухні та готує страву, що любить чоловік, він же йде їсти і не може надякуватися... І хто його вже пам"ятає, що якусь годину тому, вони сварилися...  Мои вообще не ругаются, потому что это бессмысленно: даже если мы с мужем ругаемся - мама всегда принимает его сторону. И еду готовит такую, что он любит, а не я. Вот если бы у меня были такие же отношения с его мамой! Это,наверное,привычка женщин стараться угодить во всем мужчинам,а не женщинам,особенно в плане кулинарии.
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 21 июл 2013, 14:54 Re: Отношения зятя и тещи
Или мама просто хорошо знает свою дочь) Тут даже и не скажешь когда именно должна защищать теща, я считаю, что она вообще не должна лезть в отношения дочери и ее мужа.
|
marina1986
Специалист
Зарегистрирован: 10 окт 2012, 15:08Сообщений: 16069Благодарил (а): 44 раз. Поблагодарили: 82 раз.
|
Добавленно: 21 июл 2013, 20:04 Re: Отношения зятя и тещи
Аврора писал(а): Или мама просто хорошо знает свою дочь) Тут даже и не скажешь когда именно должна защищать теща, я считаю, что она вообще не должна лезть в отношения дочери и ее мужа. Если бы оно так было,чтобы никто не лез в отношения молодой семьи,то никто бы и горя не знал.Большинство семей рушится из-за того,что после ссоры с мужем дочь бежит к маме жаловаться,в итоге теща на зятя начинает выливать гнев,а муж своим родителям жалуется и в итоге все друг другу враги.Лучше все-таки сор с избы не выносить.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 27 июл 2013, 13:53 Re: Отношения зятя и тещи
Коли молода сім"я живе окремо, тоді можна приховати сварки від батьків, та коли усі живуть разом, як ми з моєю мамою, то як би ми не хотіли, а мама завжди вкурсі наших суперечок. Пори чому, мама далеко не завжди стає на мій бік, якщо вона бачить, що винною в певному конфлікті виступаю я, то безапеляційно стає на бік мого чоловіка. Хоча, з якої причини ми з чоловіком не сварилися б і з чиєї вини це не сталося б, наприкінці кожного гиркання, мама обов"язково зробить один і той же висновок - ВИННІ ОБИДВОЄ 
|
Вернуться к началу |
|
|
Аврора
Модератор
Зарегистрирован: 11 фев 2010, 23:49Сообщений: 29627Благодарил (а): 134 раз. Поблагодарили: 79 раз.
|
Добавленно: 30 июл 2013, 14:52 Re: Отношения зятя и тещи
Но можно же как-то стараться не выяснять отношения при родителях? Потом все проблемы решить, что бы они не слышали.
|
marina1986
Специалист
|
Добавленно: 30 июл 2013, 18:09 Re: Отношения зятя и тещи
Есть тещи,которые привыкли иметь мужа подкаблучника и пытаются из зятя сделать подкаблучника,причем не только для своей дочери,но и для себя самой,а потом хотят во всем им помыкать.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 30 июл 2013, 18:15 Re: Отношения зятя и тещи
Аврора писал(а): Но можно же как-то стараться не выяснять отношения при родителях? Потом все проблемы решить, что бы они не слышали. Звісно, можна, згідна з Вами, та, нажаль, у нас це не виходить, коли ми починаємо виясняти з чоловіком стосунки, то не тільки мама це слухає, але й усі сусіди, що живуть довкола  оскільки ми обидвоє дуже темпераментні і поступитися чи змовчати ні одне з нас не може 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 30 июл 2013, 18:20 Re: Отношения зятя и тещи
marina1986 писал(а): Есть тещи,которые привыкли иметь мужа подкаблучника и пытаются из зятя сделать подкаблучника,причем не только для своей дочери,но и для себя самой,а потом хотят во всем им помыкать. Ну, моя мама аж ніяк не хоче зробити з мого чоловіка підкаблучника, а тим більше її. Єдиним її бажанням стосовно мого чи чоловіка сестри є таке, щоб нас любили і оберігали, а ще, щоб ми жили в мирі... Гадаю, такого бажає кожна мама для своєї дитини 
|
Вернуться к началу |
|
|
Леди-Ю
Могу подсказать
Зарегистрирован: 03 апр 2012, 09:51Сообщений: 1750Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 12 раз.
|
Добавленно: 31 июл 2013, 10:13 Re: Отношения зятя и тещи
Софья писал(а): Аврора писал(а): Но можно же как-то стараться не выяснять отношения при родителях? Потом все проблемы решить, что бы они не слышали. Звісно, можна, згідна з Вами, та, нажаль, у нас це не виходить, коли ми починаємо виясняти з чоловіком стосунки, то не тільки мама це слухає, але й усі сусіди, що живуть довкола  оскільки ми обидвоє дуже темпераментні і поступитися чи змовчати ні одне з нас не може  У меня такие соседи. Крик такой, что слышит весь подьезд 
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|