Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 24 ноя 2012, 22:19 Re: Что вас сегодня огорчило?
я теж не байдужа до теми голодомору і щиро співчуваю всім хто постраждав в -32-33 роках, але мене теж трохи напрягають фільми, які сьогодні транслюють більшість каналів. Так само як і на день перемоги одна війна по всіх каналах. Я такі фільми категорично не люблю, має ж в мене бути право вибору і я хочу дивитися те, що подобається, а не те, що нав"язують.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 17:49 Re: Что вас сегодня огорчило?
Екатерина1987 писал(а): я теж не байдужа до теми голодомору і щиро співчуваю всім хто постраждав в -32-33 роках, але мене теж трохи напрягають фільми, які сьогодні транслюють більшість каналів. Так само як і на день перемоги одна війна по всіх каналах. Я такі фільми категорично не люблю, має ж в мене бути право вибору і я хочу дивитися те, що подобається, а не те, що нав"язують. Так ніхто Вам нічого не нав"язує, не хочете дивитися, не дивіться, силою ніхто заставляти Вас це робити не буде. А те, що вшановуюють пам"ять загиблим, я вважаю правильним, це є історія, про яку постійно потрібно говорити, не можна, щоб такі факти, зникали безслідно...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 17:52 Re: Что вас сегодня огорчило?
Сьогодні ходила на похорон, помер мій сусід. Чоловік тільки вийшов на пенсію, так тішився, що нарешті її дочекався... А два вечора тому, у нього просто відірвався тромб і в одну секунду людини не стало... Мені аж не віриться, що більше не буду його бачити...
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 18:39 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Екатерина1987 писал(а): я теж не байдужа до теми голодомору і щиро співчуваю всім хто постраждав в -32-33 роках, але мене теж трохи напрягають фільми, які сьогодні транслюють більшість каналів. Так само як і на день перемоги одна війна по всіх каналах. Я такі фільми категорично не люблю, має ж в мене бути право вибору і я хочу дивитися те, що подобається, а не те, що нав"язують. Так ніхто Вам нічого не нав"язує, не хочете дивитися, не дивіться, силою ніхто заставляти Вас це робити не буде. А те, що вшановуюють пам"ять загиблим, я вважаю правильним, це є історія, про яку постійно потрібно говорити, не можна, щоб такі факти, зникали безслідно... А мне кажется что навязывают. Ведь куда не переключи, всюду по телевизору одно и то же. И мимо воли начинаешь смотреть. Это точно так же как с рекламой. Её тоже не заставляют смотреть, но иногда перелопатишь половину каналов, а всюду она родная. Разве не достаточно того что мы в школе изучали этот факт.
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 18:40 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Сьогодні ходила на похорон, помер мій сусід. Чоловік тільки вийшов на пенсію, так тішився, що нарешті її дочекався... А два вечора тому, у нього просто відірвався тромб і в одну секунду людини не стало... Мені аж не віриться, що більше не буду його бачити... Примите сочувствие.
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 18:45 Re: Что вас сегодня огорчило?
slovyanunka писал(а): А мне кажется что навязывают. Ведь куда не переключи, всюду по телевизору одно и то же. И мимо воли начинаешь смотреть. Это точно так же как с рекламой. Её тоже не заставляют смотреть, но иногда перелопатишь половину каналов, а всюду она родная. Разве не достаточно того что мы в школе изучали этот факт. По - перше, не по всім каналам говорять про одне й те ж. А по - друге, цей день вважається днем трауру, було б досить не нормально, як би по телевізору з такої нагоди транслювали розважальні шоу... Особисто я, дивилася по ТБ і слухала по радіо про голодомор усе із задоволенням, адже це наша історія, в ті роки, гинули наші рідні і гріх про це не згадувати і не вшановувати їм вічну пам"ять!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 18:50 Re: Что вас сегодня огорчило?
А меня сегодня огорчает то, что последний день акции.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 19:07 Re: Что вас сегодня огорчило?
slovyanunka писал(а): А меня сегодня огорчает то, что последний день акции. Так акцію ж продовжили до 10 грудня. Я була з цього приводу дуже рада, а то думала буду сьогодні до ночі сидіти і не встигну нічого їсти приготувати.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 19:11 Re: Что вас сегодня огорчило?
Екатерина1987 писал(а): slovyanunka писал(а): А меня сегодня огорчает то, что последний день акции. Так акцію ж продовжили до 10 грудня. Я була з цього приводу дуже рада, а то думала буду сьогодні до ночі сидіти і не встигну нічого їсти приготувати. А когда продлили? Я вчера ночью несколько раз пересматривала в надежде что продлят...и ничего. А сегодня уже решила не смотреть.
|
Вернуться к началу |
|
|
Tetyana
Специалист
Зарегистрирован: 01 ноя 2011, 21:47Сообщений: 4329Благодарил (а): 84 раз. Поблагодарили: 71 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 19:17 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Екатерина1987 писал(а): я теж не байдужа до теми голодомору і щиро співчуваю всім хто постраждав в -32-33 роках, але мене теж трохи напрягають фільми, які сьогодні транслюють більшість каналів. Так само як і на день перемоги одна війна по всіх каналах. Я такі фільми категорично не люблю, має ж в мене бути право вибору і я хочу дивитися те, що подобається, а не те, що нав"язують. Так ніхто Вам нічого не нав"язує, не хочете дивитися, не дивіться, силою ніхто заставляти Вас це робити не буде. А те, що вшановуюють пам"ять загиблим, я вважаю правильним, це є історія, про яку постійно потрібно говорити, не можна, щоб такі факти, зникали безслідно... Меня тоже разочаровало, что не показали Операцию краса и повтор "Зважених". Программку не прочитала заранее, был неприятный сюрприз  Зато посмотрела "Перл Харбор", давно хотела его посмотреть. Наплакалась от души. И артисты такие красивые!
Вложения:
index.jpg [ 6.61 KIB | Просмотров: 401 ]
145.jpg [ 7.77 KIB | Просмотров: 401 ]
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 21:00 Re: Что вас сегодня огорчило?
Я коли ще в шкільні роки вперше передглянула цей фільм, то мені ці хлопці так запали в душу, що їхні постери вісили в мене на тумбочці. Я постійно вагалася хто мені подобається більше, так до сьогоднішнього дня і не визначилася.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 00:49 Re: Что вас сегодня огорчило?
А меня сейчас расстраивает то, что выходной подходит к концу и завтра снова на работу. А мне еще голову сушить.
|
Вернуться к началу |
|
|
Леди-Ю
Могу подсказать
Зарегистрирован: 03 апр 2012, 09:51Сообщений: 1750Благодарил (а): 5 раз. Поблагодарили: 12 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 00:53 Re: Что вас сегодня огорчило?
И мне это огорчает, но стараюсь не думать. Завтра будет завтра
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:11 Re: Что вас сегодня огорчило?
А у моєї доці, ніяк не проходять соплі і це мене дуже засмучує(((( Ми уже тиждень, як вдома, лікуємося, а результату поки не видно... Добре, хоч вушко перестало боліти...
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:15 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): А у моєї доці, ніяк не проходять соплі і це мене дуже засмучує(((( Ми уже тиждень, як вдома, лікуємося, а результату поки не видно... Добре, хоч вушко перестало боліти... У нас те саме, тільки кашель, уже й не знаю що робити
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:19 Re: Что вас сегодня огорчило?
У нас кашлю й не було, зате було запалення нерву у вушці, а це є далеко не приємно, особливо, коли дитина пів ночі плаче, через те, що болить вушко(((
|
Вернуться к началу |
|
|
Mila21
Специалист
Зарегистрирован: 19 авг 2011, 14:37Сообщений: 9114Благодарил (а): 97 раз. Поблагодарили: 56 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:23 Re: Что вас сегодня огорчило?
А меня огорчила какая-то неопределенность с утра. Целую неделю на больничном провалялась в кровати, а сегодня чтобы проснуться надо было много усилий. Даже кофе готовить было лень 
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:29 Re: Что вас сегодня огорчило?
Просто за цей тиждень Ви дуже сильно облінилися, от Вам і важко було вставати... У мене теж таке буває, коли кілька днів поспіль перебуваю вдома (лікарняне, відпустка), дуже важко стає увійти у звичний ритм, оскільки за цих кілька днів, він уже став незвичним 
|
Вернуться к началу |
|
|
ПНВ
Специалист
Зарегистрирован: 20 авг 2011, 12:48Сообщений: 8809Благодарил (а): 53 раз. Поблагодарили: 60 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:33 Re: Что вас сегодня огорчило?
Софья писал(а): Просто за цей тиждень Ви дуже сильно облінилися, от Вам і важко було вставати... У мене теж таке буває, коли кілька днів поспіль перебуваю вдома (лікарняне, відпустка), дуже важко стає увійти у звичний ритм, оскільки за цих кілька днів, він уже став незвичним  Ох, як же мені хочеться незвичного режиму. Добре було в декреті
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 14:42 Re: Что вас сегодня огорчило?
ПНВ, так Ви ж тільки вийшли на роботу... А якщо у декреті так було добре, то що ж Вас зупиняє, ідіть знову туди... Я зараз теж не проти піти у декретну відпустку, та пам"ятаю, коли тільки з неї вийшла, була готова працювати день і ніч, тільки б не сидіти вдома...
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|