Сообщения без ответов | Активные темы |
Автор |
Сообщение |
Roksanta
Специалист
Зарегистрирован: 31 авг 2007, 00:14Сообщений: 5661Благодарил (а): 9 раз. Поблагодарили: 88 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 21:51 Re: Платная медицина
Они мне кажется, свято уверены в том что на этом свете им ни за что отвечать не придется, а что там будет на том свете просто непонятно, поскольку кто там знает есть тот свет или его нет. В общем мне кажется как-то так. А цинизмом больны все врачи особенно те которые людей режут. У них такая профессиональная деформация.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 21:53 Re: Платная медицина
Ви думаєте вони не відповідають? за все в житті треба платити. В мене знайома працює в обласній лікарні медсестрою і щодня дивиться як інваліди приходять, щоб отримати ту групу, а вони тільки й чекають поки в кишеню покладуть. Так вона розповідає, що майже всі ці лікарі по суті нещасні люди, хто сам хворіє, в кого діти хворіють, в кого чоловік гуляє іт.д.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 22:06 Re: Платная медицина
Екатерина1987 писал(а): Ви думаєте вони не відповідають? за все в житті треба платити. В мене знайома працює в обласній лікарні медсестрою і щодня дивиться як інваліди приходять, щоб отримати ту групу, а вони тільки й чекають поки в кишеню покладуть. Так вона розповідає, що майже всі ці лікарі по суті нещасні люди, хто сам хворіє, в кого діти хворіють, в кого чоловік гуляє іт.д. Однак, ніщо їх не зупиняє брати взятки... У мене є знайомий хірург, який взятки не бере, а знаєте чому? Тому що він є доволі забезпеченою людиною, працює на високооплачуваній роботі, а лікарем працює лише на пів ставки. Коли я його запитала, для чого це йому, він мені відповів:"У кожної людини повинне бути хоббі, для мене це медицина". Для нього це робота, від якої він отримує задоволення, на яку він ходить не з метою збагачення.
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
Зарегистрирован: 31 авг 2007, 00:14Сообщений: 5661Благодарил (а): 9 раз. Поблагодарили: 88 раз. Медали: 1
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 22:14 Re: Платная медицина
О, к такому бы доктору я бы на прием сходила бы без опасений. Если для человека это дело всей его жизни и удовольствие, а не тупое заколачивание денег, то специалист он должен быть отменный. Правда я с такими практически не сталкивалась, хотя к сожалению по больницам пришлось помотаться не мало.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
Зарегистрирован: 09 сен 2011, 18:16Сообщений: 20213Благодарил (а): 40 раз. Поблагодарили: 104 раз.
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 22:24 Re: Платная медицина
Ну, у мене, дякувати Богу, не було причин звертатися до хірурга, та одного разу до нього я все - таки звернулася, коли захотіла проколоти собі пупка і була у легкому недорозумінні, що трапилося з людиною  Справа в тім, що коли він поклав мене на хірургічний стіл, одягнув рукавички, увімкнув наді мною світло і сказав медсестрі, яку дати йому голку, я зрозуміла, що з даної сторони, мені ця людина абсолютно не відома. Адже я завжди звикла бачити перед собою усміхненого, завжди веселого чоловіка, а тут сама серйозність. Я навіть спочатку подумала, що це черговий його якийсь жарт, та потім зрозуміла, що я помиляюся. Уявляю, як він поводить себе на операції, якщо так серйозно віднісся до такої дрібниці.
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 22:37 Re: Платная медицина
Так это же хорошо. Если он так относится даже к мелочам, значит к серьезным вещам будет относиться еще более внимательно. Это хорошо когда есть такой знакомый хирург. Просто так на всякий случай, мало ли что в жизни может приключиться, так хоть есть к кому бежать. А то тут каждый раз паришь себе мозг, чтобы выбрать мало мальски нормального специалиста.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:16 Re: Платная медицина
Так, звісно, добре мати такого хірурга серед своїх знайомих, та дай мені Боже, ніколи не звертатися до нього за допомогою!!! З різних дрібниць, я постійно до нього телефоную і запитую пораду, а більш серйозного, мені нічого не потрібно!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:25 Re: Платная медицина
Желаю нам всем, чтобы к хирургам вообще не пришлось обращаться. Сделали мне недавно в платной клинике зуб. Денег я отвалила пристойно. Что вы думаете - у меня только что кусок пломбы отвалился. Я злая. Нет, я злая В общем пойду на неделе общаться со специалистом.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:32 Re: Платная медицина
Ой, не нагадуйте мені про зуби. Кілька днів тому мені нив зуб і від цього настільки у мене не було настрою, що просто не передати. Я тільки уявляла, що прийдеться йти до лікаря, просто не по собі робилося... Та вже другий день поспіль, зуб мене не турбує, цього разу,здається, мене пронесло))
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:34 Re: Платная медицина
Ваше счастье. А мне вот предстоят разборки. Очень надеюсь что врач таки адекватный и это мне просто не повезло и он мне переделает, тем более что деньги то я заплатила в кассу. Вот только почему то мне никакой бумаги о том выдано не было. Интересно как оно пройдет...
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:39 Re: Платная медицина
Не розумію, чому Вам нічого не дали  Коли я лікувала зуби, то мені на кожен зуб давали гарантію, ось тільки не пам"ятаю, на скільки вона, на рік чи на три  Хоча, можливо, вони десь у себе записували...
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:46 Re: Платная медицина
Очень буду на то надеяться. ПА то я приду и окажется, что женщина вас тут не стояло и буду я потом доказывать что я лечила зуб именно у них. Вот будет здорово... В общем посмотрим, что эта платная клиника из себя представляет и как они со мной будут общаться.
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:51 Re: Платная медицина
То Ви завтра туди збираєтеся йти? Що ж..., поділетеся з нами, як Вас там зустріли... мені це дуже цікаво  І, бажаю Вам удачі! Сподіваюся, усе пройде чудово і Ви залишитеся задоволені цією клінікою!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Roksanta
Специалист
|
Добавленно: 25 ноя 2012, 23:58 Re: Платная медицина
Эх, завтра никак не получится. И вообще сильно сомневаюсь, что мне до пятницы удастся вырваться с работы для такого похода. Но на пятницу у меня заранее был запланирован визит по поводу лечения еще одного зуба, так что тогда и пообщаемся с ними...
|
Вернуться к началу |
|
|
natali
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 июн 2008, 15:09Сообщений: 1462Благодарил (а): 36 раз. Поблагодарили: 45 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 18:11 Re: Платная медицина
Софья писал(а): Ой, не нагадуйте мені про зуби. Кілька днів тому мені нив зуб і від цього настільки у мене не було настрою, що просто не передати. Я тільки уявляла, що прийдеться йти до лікаря, просто не по собі робилося... Та вже другий день поспіль, зуб мене не турбує, цього разу,здається, мене пронесло)) А мені в минулий понеділок довелось вирвати зуб мудрості, процедура малоприємна, добре, що лікар нормальний. Потихенку зуб гоїться, але ще відчуття не дуже приємні. До речі, рвала зуб в державній клініці, а скеровував мене до цьго хірурга приватний лікар, так що все одно платила, але в два рази дешевше, ніж рвати в приватній клініці.
|
Вернуться к началу |
|
|
slovyanunka
Могу подсказать
Зарегистрирован: 09 апр 2012, 20:28Сообщений: 1934Благодарил (а): 17 раз. Поблагодарили: 21 раз.
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 19:50 Re: Платная медицина
Ой. Вы напомнили что и у меня есть проблема с зубом мудрости. Наверное придется вырывать. Так как знаю что их не очень любят лечить. Да и они все равно скоро снова портятся. Я думаю что это передается на генетическом уровне. Так как мама моя тоже мучилась з зубами мудрости.
_________________ Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой!!!
|
Вернуться к началу |
|
|
Софья
Специалист
|
Добавленно: 26 ноя 2012, 20:07 Re: Платная медицина
natali писал(а): Софья писал(а): Ой, не нагадуйте мені про зуби. Кілька днів тому мені нив зуб і від цього настільки у мене не було настрою, що просто не передати. Я тільки уявляла, що прийдеться йти до лікаря, просто не по собі робилося... Та вже другий день поспіль, зуб мене не турбує, цього разу,здається, мене пронесло)) А мені в минулий понеділок довелось вирвати зуб мудрості, процедура малоприємна, добре, що лікар нормальний. Потихенку зуб гоїться, але ще відчуття не дуже приємні. До речі, рвала зуб в державній клініці, а скеровував мене до цьго хірурга приватний лікар, так що все одно платила, але в два рази дешевше, ніж рвати в приватній клініці. Мені зуби рвали колись в дитинстві, ще молочні. Та страшні спогади після цього залишилися на все життя... Більше не хочу ніколи їх рвати, у жодній клініці світу... Хіба, могла б на таке погодитися, під загальним наркозом...
|
Вернуться к началу |
|
|
Musuk
Могу подсказать
Зарегистрирован: 12 окт 2012, 15:24Сообщений: 1130Откуда: г.ХарьковБлагодарил (а): 9 раз. Поблагодарили: 7 раз.
|
Добавленно: 27 ноя 2012, 01:50 Re: Платная медицина
Моя крестная тоже такой зарок себе дала - не рвать зуб ни при каких условиях, в итоге, после двух лет непрерывных мучений она поддалась уговору врача и, таки, вырвала. Сейчас жалеет, что не сделала этого раньше.
|
Вернуться к началу |
|
|
Екатерина1987
Специалист
Зарегистрирован: 11 май 2012, 10:04Сообщений: 3280Откуда: РівнеБлагодарил (а): 19 раз. Поблагодарили: 19 раз.
|
Добавленно: 27 ноя 2012, 10:20 Re: Платная медицина
Треба їх вчасно лікувати, щоб потім не прийшлося рвати. Звісно, що зуби мудрості лікарі рекомендують зразу виривати, бо з ними багато мороки і вони постійно псуються. Я стараюсь відразу йти до лікаря, коли тільки почую якийсь дискомфорт в зубі, нехай іноді лікар нічого і не знаходить, але це краще ніж запускати.
_________________ Щоб ти не робив за спиною у людей, пам"ятай, що ти робиш це на очах у Бога.
|
Вернуться к началу |
|
|
natali
Могу подсказать
Зарегистрирован: 13 июн 2008, 15:09Сообщений: 1462Благодарил (а): 36 раз. Поблагодарили: 45 раз.
|
Добавленно: 27 ноя 2012, 10:36 Re: Платная медицина
Екатерина1987 писал(а): Треба їх вчасно лікувати, щоб потім не прийшлося рвати. Звісно, що зуби мудрості лікарі рекомендують зразу виривати, бо з ними багато мороки і вони постійно псуються. Я стараюсь відразу йти до лікаря, коли тільки почую якийсь дискомфорт в зубі, нехай іноді лікар нічого і не знаходить, але це краще ніж запускати. Я так не считаю, нечего врачам чужими зубами разбрасываться!  Если не пустить, то и лечится, и пломбируется, знаю по собственному опыту! Но в данном случае хорошо, что вырвала - на корне образовалась гранульома и в дальнейшем могли быть большие проблемы!
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|